Ratkaistu Subwoofer ei toimi vahvarissa

Liittynyt
03.03.2017
Viestejä
519
Moikka,
Uutta audio tavaraa olohuoneessa. 2x Genelec G5 ja Canton Smart Connection 5.1 esivahvistin.

Aikasemmasta kotiteatteri setistä jäänyt subwoofer Jamo SUB 210 ei lähde toimimaan uudessa vahvistimessa. Sama RCA-RCA piuha edelleen käytössä, yhistetty Cantonin SUB paikkaan. Mikähän tossa on vika? Toimi edellisessä Denon AVR-1300W ongelmitta. Subbarissa kaksi line paikkaa mutta aina ollut vaan yhdessä kiinni, oiskohan tuossa nyt joku että pitäs olla molemmissa paikoissa Y kaapelilla tms?
o_O
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 083
Cantonin kaiutinasetuksista käyty säätämässä että oikeasti yrittää subille antaa signaalia? Oletuksena suunnilleen kaikki lähdöt oli siellä muistaakseni langattomille kaiuttimille eikä RCA:lle, ja piti muuttaa että sai ääntä ulos laitteesta.

En toisaalta kyllä ihmettelisi yhtään vaikka olisi Cantonin bugisuuttakin ja suorastaan ominaisuus ettei toimi...
 
Liittynyt
03.03.2017
Viestejä
519
Cantonin kaiutinasetuksista käyty säätämässä että oikeasti yrittää subille antaa signaalia? Oletuksena suunnilleen kaikki lähdöt oli siellä muistaakseni langattomille kaiuttimille eikä RCA:lle, ja piti muuttaa että sai ääntä ulos laitteesta.

En toisaalta kyllä ihmettelisi yhtään vaikka olisi Cantonin bugisuuttakin ja suorastaan ominaisuus ettei toimi...
Siellä kun näkee ne aktiiviset kajarit ja subin niin laitettu Genet "small" vaihtoehtoina oli Smart,Small,Large. Ja automaattisesti oli laittanut alkuun Smart joten ne ei toiminut myöskään. Subilla sen sijaan Smart ja Analog.
 
Liittynyt
03.03.2017
Viestejä
519
Kaiken järjen mukaan tuon pitäisi toimia kun laittaa johon kiinni. :D
Kuitenkin siellä Test Tone osiossa näkyy aivan oikein Front L, Front R, Subwoofer aktiivisena mutta Subi ainut mistä ei kuulu mitään ääntä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 083
Siellä kun näkee ne aktiiviset kajarit ja subin niin laitettu Genet "small" vaihtoehtoina oli Smart,Small,Large. Ja automaattisesti oli laittanut alkuun Smart joten ne ei toiminut myöskään. Subilla sen sijaan Smart ja Analog.
Saako sille subille pelkän analog-valinnan valittua? Mulla ei itellä enää oo ko. Cantonia niin ei voi muistaa mitä kaikkea siellä asetuksissa oli...
 

Requiem

For You
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 250
Onhan ne subin säädöt katsottu että on oikein? Esim. auto tilassa ei välttämättä saa herätettä tarpeeksi.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 844
Subi ei kuole, jos laitat sen hetkeksi analogiseen linjatasoiseen kaiutinlähtöön. Laita se vaikka vasempaan kanavaan tuossa Cantonissa ja kaiuttimet LARGE. Sitten, jos subbarista ei kuulu mitään ja oikeasta kaiuttimesta kuuluu, niin Cantonin kanssa ei toimi tuolla johdolla/asetuksilla.
 
Liittynyt
03.03.2017
Viestejä
519
Subi ei kuole, jos laitat sen hetkeksi analogiseen linjatasoiseen kaiutinlähtöön. Laita se vaikka vasempaan kanavaan tuossa Cantonissa ja kaiuttimet LARGE. Sitten, jos subbarista ei kuulu mitään ja oikeasta kaiuttimesta kuuluu, niin Cantonin kanssa ei toimi tuolla johdolla/asetuksilla.
Pitää kokeilla.
 
Liittynyt
03.03.2017
Viestejä
519
Kyllä sieltä vähän ääntä kuului kun laittoi kaiutin paikalle. Toisella foorumilla näyttäs olevan jollain sama probleema subin ja saman vahvarin kanssa. Että ei kuulu mitään ääntä. Joidenkin manuaalien mukaan tuolla vahvarin asetuksissa pitäisi olla SUB Out asetus mikä pitää laittaa päälle, mutta ei kyllä löydy moista.
 
Liittynyt
18.04.2017
Viestejä
389
Onko kytketty nettiin, niin päivittelee firmiksensä automaattisesti ja sitten laitat tehdasasetukset sisään ... Tuliko kaukosäädin mukana ... ohjaatko kännykällä ... voisiko testiäänistä puttua se sub kanava ja siksi toisto on vaimeaa ...
 
Liittynyt
03.03.2017
Viestejä
519
Onko kytketty nettiin, niin päivittelee firmiksensä automaattisesti ja sitten laitat tehdasasetukset sisään ... Tuliko kaukosäädin mukana ... ohjaatko kännykällä ... voisiko testiäänistä puttua se sub kanava ja siksi toisto on vaimeaa ...
On kytketty nettiin, kokeiltu tehdasasetukset. Kake mukana. Testissä näkyy automaattisesti aktiiviset kanavat kajarit+sub joten pitäisi niiden kaikkien antaa ääntäkin.
 
Liittynyt
18.04.2017
Viestejä
389
Manuaalissa ... oletuksena toistaa kaikki basso signaalit jotka ovat jakosuodattimen alle, asetus suodattimesta XOV -valikkokohdassa. Ompa outoa jos ei tottelekkaan ....
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 844
Kyllä sieltä vähän ääntä kuului kun laittoi kaiutin paikalle. Toisella foorumilla näyttäs olevan jollain sama probleema subin ja saman vahvarin kanssa. Että ei kuulu mitään ääntä. Joidenkin manuaalien mukaan tuolla vahvarin asetuksissa pitäisi olla SUB Out asetus mikä pitää laittaa päälle, mutta ei kyllä löydy moista.
Tällä vaan sai suljettua pois sen, ettei subi toimi tai johto vaimentaa ääntä liikaa. Nyt on selkeästi vahvistimessa vika ja toivottavasti selviää..
 
Liittynyt
03.03.2017
Viestejä
519
Tällä vaan sai suljettua pois sen, ettei subi toimi tai johto vaimentaa ääntä liikaa. Nyt on selkeästi vahvistimessa vika ja toivottavasti selviää..
Jep. Tuo sama subi oli kuitekin käytössä aikasemmassa Denonissa ja toimi ok. Kokeiltu toisella piuhalla vielä.
 
Liittynyt
03.03.2017
Viestejä
519
Tähän löyty fixi. Äänitestauksessa kun näkyy analog 1-10 paikat niin Left Front analog 1, Right Front analog 2 ym. Ja subwoofer oli analog 6 paikalla niin kun pitääkin, vaihoin sen analog 3 ja sitten takas analog 6 niin rupes pelaamaan. :facepalm: :confused: joku bugi varmaan.

Edit. Hyvä kyllä että sai korjattua mutta tuo subwoofer tuntuu kyllä todella turhalta, tahtoo jäädä noitten Genejen varjoon kun nekin toistaa niin alhaalle.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
15.12.2019
Viestejä
65
Noi Jamot ei toista tarpeeksi alas, sotkee vaan toisto.
G5 vaatii jo aika järeän subin että siitä on hyötyä, esim tommonen.

Toikin varmaan riittäisi.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
125 462
Viestejä
2 450 979
Jäsenet
49 200
Uusin jäsen
AtteL

Hinta.fi

Ylös Bottom