Stutteringia peleissä ja windowsissa

Liittynyt
09.04.2017
Viestejä
20
Tässä melkein viikko sitten yritin bootata konetta, ja kone ei meinannut lähteä päälle ollenkaan. Ajoin sitten windows10:n startup repairin, jonka jälkeen sain koneen päälle.

Sen jälkeen on peleissä, ja työpöydällä havaittavissa stutteria 10-30sec välein, hiiri ja muut pysähtyy ihan hetkeksi, mutta äänet kyllä toimivat normaalisti.

Päivittelin kaikki ajurit, joten ei niistäkään pitäisi olla kiinni.
Tässä aloin selvittelemään hommaa, ja selvisi, että aina, kun tota stutteria tapahtuu, niin HDD:n usage peakkaa. Mulla ei oo tolla HDD:llä mitään tiedostoja, käytännössä turha levy, mutta windows jostain syystä päätti juuri tuolloin melkein viikko sitten kun oli käynnistymisongelmia laittaa pagefilen tolle HDD:lle, joka aiheuttaa ton usage peakkaamisen.

Pistin pagefilen tuolta windowsin kautta SSD:lle mutta jostain syystä se silti on tuolla HDD:llakin, ja en pysty sitä esim formatoimaan, ja sama peakkailu/stutteri jatkuu.

Kovalevyjen kunto on crystaldiskin mukaan hyvä.

Itellä alkaa olla keinot vähissä, jos ei kellään ole mitää ideoita, niin seuraavaksi sit varmaan vaan winukan uudelleenasennus.





Toisessa kuvassa perus työpöytä stutteria, ja tossa missä menee 100% HDD usage, käynnistin WoW:n (joka on asennettu SSD:lle) ja koitin pelata, mutta oli ihan lagista.
 

Liitteet

PyleP

NOSTO
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 057
auttaako jos ottaa koko kovon irti?
mahdollista koittaa toisella virtalähteellä?
 

E.T

Liittynyt
27.02.2017
Viestejä
6 261
Asiaton sisältö. Lopetetaan turhien offtopic YouTube-videoiden spämmäämisen asiakeskustelun sekaan.


Tietojakin tosiaan kaipailtaisiin vähän tarkemmin koneesta (ja teitkö sille mitään ohjelmien lisäyksiä ennen tuon ongelman alkua) kun ei tuo kristallipallo suostu toimimaan.
 

Marti77

Team H2O
Liittynyt
16.12.2016
Viestejä
4 443
Suosittelsisin windowsin puhtaan asennuksen ensin.
Kysymys minkä ikäisestä koneesta on kyse?
Ainakin kovalevyn mallin perustella samsung F3 ikää on 10vuotta niin virtalähde vaihto voi olla ajankohtainen.
 
Liittynyt
15.03.2019
Viestejä
147
Tuollainen stutterointi omalla kohdalla on kertonut hajoavasta kovalevystä. Viime viikolla 10v ssd sanoi itsensä irti vastaavalla vialla.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
240 436
Viestejä
4 199 346
Jäsenet
70 907
Uusin jäsen
Zawaro

Hinta.fi

Ylös Bottom