Stormdivers

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja BOT, 14.09.2018.

 1. BOT

  BOT

  Viestejä:
  1 359
  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  Suomalainen Housemarque on tulossa pian spottivaloon uudella futuristisella moninpeliräiskinnällään nimeltä Stormdivers. Peli yhdistelee erilaisia modernien räiskintöjen aspekteja, joihin sisältyy muun muassa omavalintainen operaattorihahmo, laaja kenttä tai useampia kenttiä joissa on vaaroja, suuri yhtä aikainen pelaajamäärä, ajoneuvoja ja tiimityöskentelyä. Yksin pelaaminen ilman tiimiä on myös mahdollista.

  Peli on kehitteillä näillä näkymin vain PC:lle Steam levitysalustanaan, ainakin toistaiseksi, ja se hyödyntää Unreal Engine 4:ää pelimoottorinaan. Tulevaan beetaan voit ilmottautua suoraan tästä linkistä.

  Pelin julkaisulle ei ole vielä määritelty ajankohtaa. Selaa lisätietoa näistä linkeistä:

  Kotisivu
  Steam-sivu
  Traileri
  Virallista pelivideokuvaa
  Housemarquesta Wikipediassa
   
  Viimeksi muokattu: 14.09.2018
  Dargol tykkää tästä.
 2. BOT

  BOT

  Viestejä:
  1 359
  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  Kun ei ole vielä kerinnyt tulla viestejä niin kommentoin itse, jos tähän peliin suhtautuu jonkinlaisena Battle Royale -pelinä, mitä tosin se ei pakosti ole ihan siinä muodossa mitä ihmiset odottavat, niin tässä on huimia parannuksia niihin mitä olemme jo nähneet. Tässä listaa:

  - Kamera on olan yli, mutta tähdätä voi tähtäimen läpi: pystyt siis tarkkailemaan ympäristöäsi paremmin paljastamatta vahingossa päätäsi ja ruumiinosiasi, samalla pystyen ampumaan tarkasti.
  - Peliin tullaan vauhdikkaasti kapselilla, joka nopeuttaa tempoa ja kapselien aiheuttama paineaalto helpottaa luettavuutta sen suhteen, mihin muut pelaajat ovat laskeutuneet.
  - Fortnite hyödyntää osittain kartan vertikaalisuutta rakentamisella ja Stormdivers hyödyntää vertikaalisuutta ainakin rakettirepuilla. Kartan korkeussuunnan hyödyntäminen on viisasta, nyt voit näet piiloutua myös korkeisiin paikkoihin ja paetakin paremmin. (En pidä siltikään Fortniteä vertailukohtana, koska se on mielestäni hieman nuoremman yleisön peli.)
  - Kentästä löytyvät vaarat kuten hirmumyrsky pakottaa välillä liikkumaan ja sen etenemisen seuraaminen vaikuttaa pelaajien kulkemiseen joka erässä eri tavalla. En tiedä josko tornadon kyytiin pystyisi vaikka hyppäämään.
  - Operaattorit ovat aina hauskoja, kunhan niitä ei ole liikaa opeteltavana ja niistä mikään ei ole ylivoimainen. Varsin hauskaa on jos pystyt muokkaamaan niitä haluamasi laiseksi valittavilla eduilla tai taidoilla. Esimerkkinä trailerissa nähty lyhyen matkan teleporttaaminen tuo selviytymiseen ja taistelemiseen uutta särmää.
  - Kerättävää sälää ei näkynyt ainakaan ensimmäisessä pelivideossa, mikä on PUBG:ssa iso temmon tappaja. Tempo pysyy tasaisempana jos siirrytään heti laskeutumisen jälkeen miettimään strategiaa, eikä keräillä tolkuttoman kauan tavaroita. Jos tavaroita silti kerätään, niin toivottavasti kohtuuden rajoissa.
  - Lisähuomiona grafiikat ovat miellyttävät.

  Näen paljon potentiaalia tässä pelissä.
   
 3. The Nameless One

  The Nameless One

  Viestejä:
  488
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  En tykänny kyllä yhtään alpha versiota testatessa ja varmaan suurin syy on kun battle royale pelit ei kiinosta