Steam tilin palautus, pikaista apua tarviisin

Liittynyt
15.08.2024
Viestejä
27
Hola, olen prosessissa jossa yritän saada hukatun Steam-tilini takaisin.

Viimeisenä keinona pyytävät multa mitä tahansa tililla olevan pelin aktivointikoodia (CD Key) jolla voisin tunnistaa että tililläni on tiettyjä pelejä. Avain voi olla käytetty, omiin avaimiini en pääse käsiksi koska on GMail tilin salasana hukassa ja kaikki Steamin ostokuitit on tuolla tilillä.

Voisiko joku auttaa ja laittaa jostain seuraavista (jo käytetyn) validin CD/Aktivointi-avaimen niin pistän tuonne Steamin tuelle. Olisi kova apu

Muistelen että seuraavia pelejä on tililläni ainakin:

Skyrim (se alkuperäinen)
Skyrim Special Edition
Mass Effect I - III
Mass Effect Legendary Edition
Horizon Zero Dawn
Terraria

Jos jostain noista voisin saada CD avaimen niin saisin tilini takaisin. Tästä ei ole mitään vaaraa jakajalle koska avainhan on jo käytetty. Tuessa haluavat minkä tahansa validin Steam aktivointiavaimen, vaikka käytetyn, kunhan on vaan validi Steam avain.

Kiitos,
-erno
 
Googlasin jotain CD-avaimia Mass Effectiin kyllä ja pistin ne sinne menemään. Mutta jos varuilta saisi jostain noista yllä mainituista. Olisin kiitollinen.
!!!
 
Siis Steamhan haluaa jonkin nimenomaan sinun tilillä olevan pelin avaimen, jotta voivat vahvistaa tilin olevan sinun, ei minkä tahansa vastaavan pelin.

Kyllä sinun pitäisi koittaa nyt jotenkin saada yksi sellainen kaivettua, tosin Steamista ostetuista niitä ei näekään kuin erikseen tarkistamalla ja sehän nyt ei onnistu.
Ostokuiteissa ei koskaan lue tuoteavainta.

Jos olet kuitenkin ostanut joskus pelin muualta ja aktivoinut sen avaimella Steamissa niin niitä kannattaisi etsiä.

Huonolla tuurilla tuo googlatun avaimen lähettäminen tulkitaan Steamilla niin, että yrität kaapata tiliä...

Googlella on keinot salasanan palautukseen jos et sähköpostiin pääse.
 
Lähtisin palauttamaan sitä Googlen tiliä näillä ohjeilla: Google-tilin tai Gmailin palauttaminen - Google-tili Ohjeet
Jos tuo Gmail-osoite on käytössä Steamin tilillä, niin saanet sitä kautta palautettua Steamin tilin salasanan.

Saattaa olla peli kuitenkin menetetty tuon meneillään olevan Steamin tilin palautusprosessin kanssa jos oikeasti laitoit sinne Googlella löydetyn avaimen :rolleyes: Jos näin voisi tehdä, niin tuo koko avaimen kyselyhän olisi aivan turha vaihe.

Jatkoa ajatellen suosittelen tutustumaan salasanamanagereihin. Esim hyväksi tälläkin foorumilla todettu Bitwarden: Best Password Manager for Business, Enterprise & Personal | Bitwarden | Bitwarden
 
Googlasin jotain CD-avaimia Mass Effectiin kyllä ja pistin ne sinne menemään. Mutta jos varuilta saisi jostain noista yllä mainituista. Olisin kiitollinen.
!!!

Tää oli kyllä nyt jos yhdenlainen ässä hihasta.

(laitoin random cd avaimia jotka löytyi googlettamalla, ehkä tää toimii näin)
voiko olla totta vai oliko huumori heitto
 
(laitoin random cd avaimia jotka löytyi googlettamalla, ehkä tää toimii näin)
voiko olla totta vai oliko huumori heitto
Eiköhän se ollut sun tilis nyt siinä sitten. Siellähän syttyy suunnilleen punainen lamppu katossa ja sireeni alkaa huutamaan tilinkaappausyritystä. :D

Jos tämä ei ole trolli, niin mietihän nyt oikeasti, että miten ihmeessä voisit päästä lukittuun tiliin käsiksi käyttämällä Googlesta löydettyjä avamia mitkä ei liity sun tiliin millään tavalla.
 
Gmail tilin saa kyllä auki, joten siinä mielessä ei hätää.

Jos olet tosiaan Steamilta nämä pelit ostanut, niin itse kaivaisin nyt ensin luottokorttitapahtumat (tai millä ikänä olet nämä maksanut) esiin ja toimittaisin heille kuitit niistä. Jos siellä päässä intoa riittää on kuitenkin aika helppoa ja nopeaa verrata näitä kuitteja tilillä oleviin ostoihin päivämäärien ja summien perusteella. Steamilta siis varmasti löytyy jokaiselle tapahtumalle vastakappale.
 
Googlasin jotain CD-avaimia Mass Effectiin kyllä ja pistin ne sinne menemään. Mutta jos varuilta saisi jostain noista yllä mainituista. Olisin kiitollinen.
!!!
Eiköhön se tilisi ollut sitten siinä. Tuollainen temppu aiheuttaa hälytyksen kaikissa systeemeissä joiden on tarkoitus estää tilinkaappaus.

Ei muuta kuin uutta Steam tiliä tekemään ja tällä kertaa otat kaikki tarpeelliset tiedot ylös, että ei tarvitse kolmatta kertaa ottaa vauhtia alusta alkaen
 
niin siis Steamin päässä ne tietää sun avaimet ja laittelet jotain randomeita todistaakses:D

Ei tässä ole kyse mistään oman tilin hukkaamisesta, vaan toisen tilin kaappausyrityksestä. Henkilö malttoi 11 minuuttia odottaa vastauksia, kunnes päätyi jo lähettämään Steamille todistusaineistoa että ei ole oma tili kyseessä jota yritetään palauttaa. Kiire on siis ollut.
 

Statistiikka

Viestiketjut
254 254
Viestejä
4 425 073
Jäsenet
73 307
Uusin jäsen
panicmode

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom