Starcart ketju

Liittynyt
07.06.2024
Viestejä
1
olen yllättynyt että tämä ei ole vielä konkassa
Jospa toimivat harrastuksesta oto ja haluavat luoda liikesuhteita ja saada kokemusta kaupankäynnin kiemuroista.

Täällä esitettyihin hiukan töksähtäviinkin kannanottoihin ovat vastanneet oikein asiallisesti ja luotettavasti.

Ainakin oli mukava tutustua välittäjätoimintaan, kun kännyköiden vertailu oli kyseessä. Täytyy miettiä ja saivarrella ostohintaerojen, toimituskulujen ja maksutapojen kanssa aivan mielenkiinnosta, kun asiallani ei ole kiirettä.
 

8>6

Liittynyt
17.02.2024
Viestejä
20
En ole itse kokeillut

mutta jos täällä on joku joka kokeillut niin voisitteko tarkistaa tietonne ja ilmoitella mitä ovat keränneet tai mitä jakavat kansanne. Tekstin perusteella eivät halua jakaa mitään ja tekevät sen niin vaikeaksi että en epäile jos tekevät jotain vastoin oikeuksia ja ainoa tapa saada ne on viedä asia oikeuteen. Hieman epäilyttää että myyvät tai aikovat myydä tietoja eteenpäin ja saavat tästä paljon enemmän kuin 10-20€/käyttäjä. Ja käyttäjät saavat vastapallona roskapostia mistäkin kaupasta seuraavat 10v.

9. Rekisteröidyn oikeudet
Jollei alla muuta ilmoiteta, voit vedota alla mainituihin oikeuksiisi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme yllä mainitussa osoitteessa.

Tietojen tarkastaminen, oikaisu ja poistaminen: Sinulla on oikeus tarkastaa sinusta tallennetut henkilötiedot. Tarkastusoikeuden käyttö edellyttää henkilöllisyytesi todentamista. Tarkastusoikeutta voidaan kuitenkin rajoittaa lainsäädännön, muiden henkilöiden yksityisyyden suojan ja liikesalaisuuksien suojan perusteella. Oikaisemme, täydennämme tai poistamme henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot pyynnöstäsi.

Tietojen siirtäminen: Voit halutessasi saada haltuusi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa sellaiset antamasi henkilötiedot, joita käsittelemme automaattisesti suostumuksen tai sopimuksen perusteella. Tätä varten sinun tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Suoramarkkinoinnin kielto-oikeus: Voit kieltää tietojesi käsittelyn suoramarkkinointia varten painamalla markkinointiviestin lopussa olevaa linkkiä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vastustamis- ja rajoittamisoikeus: Voit vastustaa henkilökohtaiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu oikeutettuun etuun. Tällaisessa tilanteessa käsittelyä voidaan rajoittaa siksi ajaksi, kun arvioimme esittämiäsi perusteita vastustaa käsittelyä. Käsittelyä voidaan rajoittaa myös muun muassa silloin, kun kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden, jolloin käsittelyä rajoitetaan ajaksi, jonka kuluessa voimme varmistaa tietojen paikkansapitävyyden.

Suostumuksen peruuttaminen: Voit peruuttaa henkilötietojesi käsittelyyn antamasi suostumuksen milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tai joissain tapauksissa muilla erikseen tarjotuilla tavoilla. Huomaathan, että vain osa henkilötietojemme käsittelystä perustuu suostumukseesi.

Valitusoikeus: Voit tehdä valituksen toimivaltaiselle viranomaiselle (www.tietosuoja.fi), mikäli katsot, että tietojasi on käsitelty tämän tietosuojaselosteen tai voimassa olevan lainsäädännön vastaisesi.
 
Liittynyt
20.03.2017
Viestejä
96
Kirjota paremmi ni vaihdan sen tohon tilalle? Ei haittaa itteä yhtään jos joku muu saa kunnian hommasta, tää tuli tehtyä vaan kun ei ollu ketjua olemassa...
Tässä:

Usein kysytyt kysymykset

  1. Mikä yritys Startcart oikein on?
    Startcart on hintavertailusivustona itseään mainostava startup-yritys, joka toimii hieman samaan tapaan kuin hinta.fi. Sen palvelu eroaa kuitenkin siten, että Startcart hoitaa ostokset puolestasi ja laskuttaa sinua myöhemmin.
  2. Mikä on tämä 10 euron alennus melkein kaikista tuotteista?
    Startcart keräsi sijoittajilta merkittävän summan rahaa ja houkuttelee nyt uusia asiakkaita tarjoamalla 10 euron alennuksen jokaiselle uudelle käyttäjälle.
  3. Kuulostaa hyvältä, eikö vain?
    Kyllä, tämä 10 euron "ilmainen raha" on käytettävissä mihin tahansa ostokseen, kunhan ostoksen arvo on vähintään 50 euroa. Voit esimerkiksi ostaa 50 euron lahjakortin, jos haluat.
  4. Onko tämä liian hyvää ollakseen totta?
    Tätä tarjousta voi käyttää vain kerran per henkilötunnus, ja henkilöllisyys varmistetaan verkkopankkitunnuksilla. Näin ollen et pääse käyttämään sijoittajien rahaa kovin paljon.
  5. Tarjouksen käyttämiseen on vain muutama päivä aikaa. Tuleeko tästä nyt kiire?
    Tarjousta on jatkettu jo ainakin neljä kertaa viikolla lisää.
  6. Oletko töissä Startcartilla?
    En ole, enkä hyödy tästä mainostamisesta mitenkään.
  7. Saavatko he maksua tästä mainostamisesta?
    Eivät saa. En vain jaksa kopioida samaa tietoa jokaiseen ketjuun, joten ajattelin, että tämä linkki olisi kätevämpi.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
245 707
Viestejä
4 294 706
Jäsenet
71 691
Uusin jäsen
cron4

Hinta.fi

Ylös Bottom