Sonyn kuulokemallistoon uudet LinkBuds Fit- ja LinkBuds Open -mallit

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 826
Sony on esitellyt LinkBuds-mallistoonsa uudet Fit- ja Open-mallit. Sonyn mukaan kuulokkeiden tarkoituksena on tarjota "always on" -kokemus äänenlaadusta tinkimättä.



Uusi LinkBuds Open -malli käyttää rengasmaista sovitetta, joka jättää korvakanavan avoimeksi. Kuulokkeissa on mm. adaptiivinen ympäristön mukaan mukautuva äänenvoimakkuus, 11 mm kehämäiset elementit, Sonyn WF-1000XM5 -mallista tuttu V2-prosessori, DSEE-, AAC- ja LC3-tuki sekä 8 tunnin toistoaika yhdellä latauksella. Myynti alkaa lokakuussa 220 euron suositushintaan.



LinkBuds Fit on puolestaan tulppamallinen nappikuuloke, joka on myös suunniteltu pitkäaikaiseen yhtäjaksoiseen käyttöön. Sen ominaisuudet ovat pitkälti vastaavat Open-mallin kanssa, mutta varustukseen kuuluu myös vastamelutoiminto. Akunkestoksi luvataan 5,5 tuntia vastamelun kanssa ja 8 tuntia ilman. Myynti alkaa lokakuussa 220 euron suositushintaan.

Lisäksi yritys esitteli 200 euron hintaisen LinkBuds-kaiuttimen, jonka asemointi kuulokemallistoon vaikuttaa hieman erikoiselta.

Lähde: https://www.sony.fi/presscentre/son...--linkbuds-open-ja-linkbuds-speaker-malleilla
 
Viimeksi muokattu:

Statistiikka

Viestiketjut
254 463
Viestejä
4 422 814
Jäsenet
73 372
Uusin jäsen
Kears

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom