Sony Xperia 5 IV näytön jakaminen ei toimi tai katkeilee

Liittynyt
11.11.2016
Viestejä
2 033
Puhelimen näytön ja äänien jakaminen ei toimi televisioon tai muille laitteille kunnolla. Testattu sekä langaton näytönjakaminen WLANin kautta että USB-C to HDMI piuhan kautta. Näyttölaitteeseen ei tule joko kuvaa ollenkaan tai sitten kuvayhteys katkeilee jatkuvasti.

Puhelimen USB-C liitin on tarkistettu, ja sen pitäisi olla täysin kunnossa.

Jostain syystä puhelin kuumenee huomattavasti näyttöä peilatessa langattomasti tai USB-C to HDMI piuhan kautta. Lyhyen näytön peilauksen jälkeen puhelin suunnilleen polttelee käsiä. Sama ilmiö ilmenee ainoastaan silloin, jos puhelin on jätetty suoraan auringonpaisteeseen tai kytketty teholaturiin yli 30 minuutin ajaksi.

Testattu myös 4 vuotta vanhalla Samsung Glaxy S20 puhelimella näytön jakamista, ja minkäänlaisia ongelmia ei ilmennyt, vaikka kyseessä on huomattavasti vanhempi puhelin.
 

FlyingAntero

ɑ n d r o i d
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 226
Xperia 5 IV mallissa on ainakin surullisen kuuluisalla Samsungin 4nm prosessilla valmistettu S8G1 järjestelmäpiiri. Samsungin 4nm prosessi oli ihan susi verrattuna TSMC:n vastaavaan 4nm S8+G1 piirissä.
No matter what metric you compare both of these chipsets, the Snapdragon 8 Plus Gen 1 is a winner on all accounts. It’s more efficient, it’s more powerful, and you’ll have less heat generated. The Snapdragon 8 Gen 1, in contrast, is a relatively thermally inefficient chipset that drains a lot of energy. Both are powerful chipsets, but given the steps that companies have had to take to tame the 8 Gen 1 this generation, it’s clear that there’s something going on in Samsung’s fabrication processes.
Puhelimen ylikuumeneminen saattaisi selittää pätkimiset :hmm:. Oliko sinulla siis USB-C - HDMI kaapeli käytössä vai adapteri ja erikseen HDMI piuha? Adapterien kanssa saattaa joskus olla jotain yhteensopivuusonongelmia. Tai ainakin itsellä oli aikanaan Macbookin kanssa. Mutta sekään ei selittäisi Wlan peilauksen ongelmia.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
245 683
Viestejä
4 289 128
Jäsenet
71 712
Uusin jäsen
eonosity1

Hinta.fi

Ylös Bottom