Sony on aloittanut Android 13 -päivitysten jakelun Xperia 1 IV- ja Xperia 5 IV -älypuhelimilleen

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
2 205


Diizzel kirjoitti uutisen/artikkelin:
Google julkaisi Android 13 -päivityksen tänä vuonna tavanomaista aikaisemmin jo elokuussa, mutta toistaiseksi päivitykset uuteen käyttöjärjestelmään ovat aloittaneet vasta OnePlus sekä Samsung ja tuoreimpana Sony.

Sony ei ole paljastanut tarkemmin, millä alueilla tai minkälaisella aikataululla Android 13 -jakelut käynnistyvät, mutta yritys on Twitterissä kertonut aloittaneensa päivitykset tämän vuoden lippulaivoilleen, eli Xperia 1 IV:lle ja Xperia 5 IV:lle. Sonyn päivityslupaus kyseisille laitteille kattaa kaksi suurta Android-päivitystä, eli tuoreen Android 13:n jälkeen ne tulevat saamaan vielä ensi vuoden Android 14:n.

Lähteet: Android Authority, Sonysperia@Twitter

Linkki alkuperäiseen juttuun
 

dad

Liittynyt
16.02.2017
Viestejä
95
Vakavassa harkinnassa ykkönen. Pitäisi vaan löytää joku sähköposti appi, missä olisi suoraan resize image ilman kikkailuja. Outlookissa on, mutta jättää ainakin honorilla, samsungilla ja oppolla vähintään joka kolmannessa viestissä kuvat lähettämättä, eli melkeen helpommalla pääsee kun säätää niiden kuvien kanssa ennen lähetystä.

Ei noita ykkösiä löydä hirveesti käytettynä ja uuden hinta hirvittää. Vitosessa taas aika perunanäyttö. Kerran kun käyttää hyväresoluutioista näyttöä on aivan kauheeta mennä näihin perunanäyttöihin, ei paljoa värit pelasta, kun kaikki muu näyttää ihan kauhealta.

Ehkä tässä pitää vaan mennä samsungilla, kunnes joku älyää laittaa puhelimeensa hyvän sähköpostiohjelman, millä voi lähetellä kuvia, ilman että ne vie tajuttomasti tilaa. Kerran kameratkin kehittyy, niin miksi ei ohjelmistot?
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 973
Viestejä
4 190 857
Jäsenet
70 836
Uusin jäsen
skh

Hinta.fi

Ylös Bottom