Sony kertoi lisää Android Pie -päivitysaikataulustaan

Viestiketju alueella 'Uutisia lyhyesti' , aloittaja Juha Kokkonen, 19.10.2018.

 1. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  4 826
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  [​IMG]

  Sony on julkaissut lisätietoja puhelimiensa Android Pie -päivitysaikatauluun liittyen. Yrityksen Xperia-mallistosta XZ3 on varustettu Piellä suoraan pakkauksesta ja XZ2- sekä XZ2 Compact -mallien päivitykset ovat alkaneet hiljattain.

  Seuraavaksi Pien jakelu alkaa 26. lokakuuta XZ Premium-, XZ1- ja XZ1 Compact -malleille. Tämänhetkisen lippulaivamalli XZ2 Premiumin päivitys tulee puolestaan jakeluun marraskuun 7. päivä alkaen. Keskihintaluokan XA2-, XA2 Plus- ja XA2 Ultra -mallien omistajat joutuvat odottamaan päivitystä pidempään - ensi vuoden maaliskuun 4. päivään asti.

  Lähde: Android 9 Pie is arriving early on some Xperia devices
   
 2. FlyingAntero

  FlyingAntero ɑ n d r o i d Tukijäsen Team Android

  Viestejä:
  3 340
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
 3. koodi

  koodi

  Viestejä:
  684
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Niin, ei luulis olevan mahdoton homma portata edelliselle sukupolvelle pie, kun XZ3:n softa jo olemassa, bloatware aika samaa kaikissa, ja varmaan aika samankaltaista rautaa ainakin XZ -osastolla. Itellä XZ1 niin ihan mukavia uutisia sinänsä.
   
 4. Grazer

  Grazer

  Viestejä:
  409
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Äkkiä ne vaan puhelimet vanhenee, ainakin valmistajan mielestä. Itsellä on kaksi vuotta vanha X Compact ja vanhana mallina tähän ei päivitystä tule. Tällaisen valmistajien älyttömän lyhytnäköisyyden takia itse aina painotan tutuille, jotka puhelimen vaihtoa suunnittelevat, että katsokaa, että puhelimen ostohetken android-versio on sen hetken viimeinen versio tai sitä edellinen, jotta saa edes sen kaksi "uutta" päivitystä.

  Samoihin aikoihin kun itse tämän X Compactin sain, systeri suunnitteli uuden puhelimen ostoa ja meinasi ostaa jonkun tehtaalta 5.1 Lollipopilla lähteneen luurin. Sanoin että älä osta, on jo niin vanhaa satoa. Tuohon siis periaatteessa olisi saanut enää yhden päivityksen, koska Android 6 oli ollut ulkona jo hyvän aikaa.

  Jos tämä X Compact vaan ehjänä säilyy (ja jos ei pomo puoliväkisin pakota luuria uusimaan) niin en kyllä ajatellut tästä hetkeen luopua. On hyvän kokoinen ja muovirunkoinen, niin kestää tiputtelua.


  Ihmeellistä velttoilua. Pie on julkaistu elokuussa ja viimeiset joutuvat odottamaan yli puoli vuotta.
   
  Viimeksi muokattu: 20.10.2018
 5. Lagittaja

  Lagittaja

  Viestejä:
  1 806
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  @Juha Kokkonen Pie lähtee rullaamaan XZ Premiumille ja XZ1 perheelle. Versio 47.2.A.0.306, 1.10 tietoturhat kun korjailivat bugeja ja kerneli näyttäisi olevan 4.4.148
  Viime viikolla taisinkin viikkokatsauksen chätissä kertoa niistä Pie versionumeroista mitä oli muutama vilissyt testaajilla, näyttäisi tämä .306 olevan sitten vakaa jakelua varten.
  Jakelussa vasta rajoitetusti mutta eiköhän se siitä ensi viikon aikana laajene. Tiedä kuinka äkkiä löytää tiensä meidän NOBA alueelle mutta ensi viikko ihan mahdollinen.

  En ole täysin varma mahdollisista uusista ominaisuuksista mutta Xperiablogin uutinen aiheesta.
  :tdown:
   
  Juha Kokkonen tykkää tästä.