Skyblivion (ja Skywind/TESRenewal Project yleisesti)

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Hugh Jazz, 22.09.2018.

 1. Hugh Jazz

  Hugh Jazz

  Viestejä:
  1 584
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  Eli pistetäänpä ketju pystyyn tälle kunnianhimoiselle modiprojektille jonka tarkoitus on remasteroida Morrowind ja Oblivion Skyrimin enginelle. Skywind taitaa olla niin kesken ja vaatia niin paljon työtä vrt. Skyblivioniin, että julkaisu ajankohta taitaa olla luokkaa kaukana tai never. Mutta Skyblivion näyttää edistyvän oikein mallikkaasti ja uutta matskua siitä julkaistaan hyvinkin tasaisesti.

  [​IMG]

  [​IMG]


  Voi kun tulisi ulos ennen TES6:ta. Tai viimeistään ennen eläkkeelle pääsyä. :drool:
   
  Isebel ja Dargol tykkäävät tästä.
 2. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  7 036
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Näitä ei nähdä koskaan
   
 3. Hugh Jazz

  Hugh Jazz

  Viestejä:
  1 584
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  Vähän liian aikaista sanoa. Tosin onhan sekin aina mahdollisuus..

  Mutta ainakin Skyblivionia seuranneena työ edistyy hyvinkin mallikkasti. Ottaen huomioon nykyisen trendin ja games as service bs:n niin toivoisi kyllä tämän projektin valmistuvan. Varsinkin kun en koskaan Oblivionia pelannut loppuun saakka.
   
 4. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  7 036
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Olen niin monta vuotta Skywindia kytännyt, että en jaksa enää uskoa. Tiimit vaihtuu, uudelleenrakennettava peli vaihtuu, engine vaihtuu, välillä aina vuoden tai parin hiljaisuus, mitään ei saada ulos.

  Tiimejä on välillä vääntämässä Skyblivionia, Skywindiä, Obliwindiä, Morrowrimiä, Oblirimia jne. ja kun aika jättää engineistä kymmenen vuotta, tiputellaan projekteja takapäästä pois. Ainoa, johon jaksan uskoa, on tuo Skyrimiä muualle Tamrieliin laajentava projekti Beyond Skyrim, joka julkaisee uutta maailmaa palasina, joita saadaan uloskin.

  En edes tajua, miksi joku Oblivion Skyrimin enginellä kiinnostaisi kun ei alkuperäisen pelin ongelmatkaan enginestä ole kiinni tai ainakaan Skyrimin enginellä korjaannu. Oblivionista saa ihan pelattavan näköisen nykyiselläänkin. Morrowindiakin pelaa sillä visuaalisella paketilla, jolla sen saa tökkimään 1080 Ti-kortillakin. Skywind nyt sentään kiinnostaa vaikka pelkäänkin, että paljon Morrowindin viehätystä katoaa muunnoksessa.
   
  Rokkijani tykkää tästä.
 5. temexi

  temexi

  Viestejä:
  98
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Modatun Oblivionin ainoa ongelma on vakaus, minkä SSE-engine korjaisi. Mutta sitten menetetään ne modit ainakin alkuun, ja Battle Mage button/shield casting, mikä on aika deal breaker. Sama Skywindissä, tosin modatun Morrowindin ongelma ei ole vakaus, vaan pyöriminen kuten mainitsit, koska ollaan yhden säikeen pullonkaulassa. OpenMW saattaa tosin korjata tämän kohtuu piankin.

  Näistä ikuisuusprojekteista ei kannata välittää, ennenkuin niistä kannattaa välittää, eli tulee sitten kun tulee. Tosin poikkeuksiakin on, Tamriel Rebuiltia on rakennettu jo kohta se 18 vuotta, ja taitaa tiimi olla tällä hetkellä jopa parhaassa hantissa, eli sisältöä rakennetaan ja julkaistaan nopeasti.
   
  Viimeksi muokattu: 23.09.2018
 6. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  7 036
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Oliko näissä joku selittely viivästymiselle, että valmiita resursseja ei muka saanut käyttää tjsp? Oletin, että molemmat pelit tarvitaan, sekä engine, että se remadettu peli joten en hahmota ongelmaa. Varmaan TOS:it kieltää kaiken maan ja taivaan väliltä mutta epävirallisen harrastelijaporukan non-profit projekti eikä varmaan mitään varsinaista rikosta tapahtuisi jos vaikka maailma muodostettaisiin olemassaolevien resurssien pohjalta ja käsin viimeisteltäisiin.
   
 7. temexi

  temexi

  Viestejä:
  98
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Ääninäyttelyn siirrossa on vissiin ollut jotain ongelmaa, eli se ei ilmeisesti enään käy engineitten välillä, jotain kolmannen osapuolen sopimuksien rikkominen tjsp. Voi olla väärässäkin. Mutta muistaakseni moni projekti on jo tolta pohjalta peruttu. Skyblivionissa joutuvat ääninäyttelyn tekemään uudelleen, ja Skywindkin näyttää sen tekevän, vaikka alkuperäisessä sitä ollutkaan.
   
  Sombody tykkää tästä.
 8. Jurppii

  Jurppii

  Viestejä:
  7 036
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Ambienttiin äänimaailmaan kuului oleellisena osana dunmeriksi lausut pilkkanimet. "You n'wah!" "You swit!" :D
   
 9. temexi

  temexi

  Viestejä:
  98
  Rekisteröitynyt:
  05.06.2018
  Rasismi on Morrowindissa nykypäivää. Harmi että Dunmer ääninäyttelijä muuttui Morrowindistä Oblivioniin, huhu kertoo että näyttelijä pelkäsi äänijänteiden puolesta. :D
   
 10. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 056
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Uutta traileria skywindistä: