Silverstonelta lasikylkinen Lucid LD03 -kotelo mini-ITX-kokoonpanoille

Juha Kokkonen

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
10 142Silvestone on esitellyt Computex-messuilla joukon uutuustuotteita, joista yksi odotetuimpia on piakkoin kauppoihin saapuva mini-ITX-kokoinen Lucid LD03 -kotelo, joka oli ensimmäistä kertaa näytillä prototyyppinä jo vuosi sitten. "Hormimallinen" kotelo on varustettu kolmella tummennetulla lasikyljellä, jotka hyödyntävät pikakiinnitystä. Kotelon sisällä kokoonpano on sijoitettu käännetysti, eli emolevyn liittimet asettuvat kotelon kattoon. Ilmavirtaus on toteutettu pystysuunnassa alhaalta ylöspäin.


LD03:n sisältä löytyy tilaa mini-ITX-emolevylle, SFX-L-kokoluokan virtalähteille, jopa 309 mm pitkille näytönohjaimille, 190 mm korkealle prosessoricoolerille sekä kahdelle 2,5- ja yhdelle 3,5 tuuman asemalle. Jäähdytys on toteutettu ylä- ja alaosaan sijoitetuilla kahdella 120 mm tuulettimilla.LD03:n ohella yritys esitteli messuilla joukon muita kotelomalleja. E-ATX-kokoinen Alta S1 -täystornikotelo on varustettu lasisella etu- ja kylkipaneelilla, jotka yhdistyvät kotelon oikeassa etunurkassa. Kokoonpano asennetaan kotelon sisään 90-asteen kulmaan niin, että liitännät sijaitsevat kotelon katossa. Positiiviseen paineeseen perustuvassa ilmankierrossa käytetään pohjaan sijoitettuja kolme 180 mm tuuletinta. Tulevaksi hinnaksi arvioidaan 399 dollaria.

RL08-miditornikotelo on varustettu pienellä etupaneeliin sijoitetulla kustomoitavalla OLED-näytöllä. RGB-valaistuissa 69,99 dollarin hintaisissa Fara-malleissa on puolestaan keskitytty hyvään etupaneelin ilmavirtaukseen. Seta A1 on puolestaan hillityn pelkistetysti muotoiltu miditornikotelo RGB-valaistuksella sekä kahdella esiasennetulla 200 mm:n etutuulettimella. Lisäksi yritys esitteli joukon suuritehoisia virtalähteitä eri kokoluokkiin.

Lähde: Silverstone

Huom! Foorumiviestistä saattaa puuttua kuvagalleria tai upotettu video.

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)

Palautelomake: Raportoi kirjoitusvirheestä
 
Viimeksi muokattu:

E.T

Liittynyt
27.02.2017
Viestejä
6 216
Aika surkea ulkoisen pystykoon ja sisätilan suhde ja tuohan on midi-tornin korkeuksinen.
 
Liittynyt
12.12.2016
Viestejä
3 562
Aika surkea ulkoisen pystykoon ja sisätilan suhde ja tuohan on midi-tornin korkeuksinen.
Pakkohan yhden mitan on oltava luokkaa 350mm, jos haluaa kunnon näyttisyhteensopivuuden ja tässö se on korkeus.

Itse voisin tuollaisen laittaa joskus tulille, jos ITX hommat taas kiinnostaa. Paljon käytännöllisempi tuo on omaan käyttööni kuin esim Node 304, jolla on jäätävä "jalanjälki" suhteessa tilavuuteen.
 
Liittynyt
17.12.2016
Viestejä
20
Jaaha...yksi kotelo lisää, missä on näyttis laitettu lasia vasten.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
143 003
Viestejä
2 730 774
Jäsenet
52 957
Uusin jäsen
aeben

Hinta.fi

Ylös Bottom