Samsungin tulevat taittuvanäyttöiset Galaxy-mallit ensimmäisissä vuotokuvissa

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
2 205


Diizzel kirjoitti uutisen/artikkelin:
Samsungin odotetaan julkaisevan uudet Galaxy Z Fold 4 ja Z Flip 4 -mallit, jotka huhujen mukaan saattavat luopua Z-mallinimestään 10. elokuuta pidettävässä Galaxy Unpacked -tapahtumassa. Nyt puhelimista on vuotanut ennakkoon julki ensimmäiset kuvat.

Kuvissa paljastuu hyvin tutunnäköiset laitteet. Eroja viime vuoden Flip3:een ja Fold3:een ei ensisilmäyksellä juuri näykään, mutta Fold 4:n sarana vaikuttaisi kutistuneen hieman, Flip 4:n metallimäärä saranan ympärillä vaikuttaa aavistuksen pienemmältä ja molempien puhelimien reunat vaikuttavat Galaxy S22 -mallien tapaan viime vuotta kulmikkaammilta. Fold 4:n pienentynyt sarana voisi teoriassa tarjota mahdollistaa huhuissa odotetun aavistuksen aiempaa leveämmän etunäytön, mutta kuvien perusteella sitä ei voi vielä käytännössä todeta.

[gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="77973,77974"]

Ulkokuorissa näkyvien pienien muutosten lisäksi molempien puhelinten sisänäytön ryppy vaikuttaisi olevan aiempaa pienempi ja sen myötä huomaamattomampi. Tämä voi kuitenkin teoriassa johtua myös siitä, että laitteet ovat vielä täysin käyttämättömiä ja uusia. Rypyn pienenemistä on kuitenkin odotettu myös ennakkohuhuissa.

Ominaisuuksien osalta puhelimet ovat olleet vuodoissa ja huhuissa jo alkukesästä. Laitteiden odotetaan tarjoavan tämän päivän lippulaivarautaa Snapdragon 8+ Gen 1:n muodossa ja Flip 4:ään odotetaan viime vuotta suurempaa akkua.

Lähteet: 9to5Google

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 213
Se kyllä ihmetyttää että miten näistä leveistä laitteista (Fold, tabletit) pidetään nykyään kiinni kun on niin olemattomat bezelit? Nykyisestä Lenovo Yoga Tab 13 tabletistakaan ei saa minkäänlaista otetta ilman että peukalo painaa näyttöä.
 
Liittynyt
10.01.2019
Viestejä
16 752
Se kyllä ihmetyttää että miten näistä leveistä laitteista (Fold, tabletit) pidetään nykyään kiinni kun on niin olemattomat bezelit? Nykyisestä Lenovo Yoga Tab 13 tabletistakaan ei saa minkäänlaista otetta ilman että peukalo painaa näyttöä.
Jatkoin tuoreempaan ketjuun
Foldin vahvuus on ollut se että yhdellä kädellä saa otteen laite taitettuna, vuosien saatossa on heikentenyt verrattuna siihen ensimmäiseen, mutta ilmeisesti käyttäjät on pitäneet enemmän isosta näytöstä ja se yhden käden ote on jotekin säilynyt.

Foldia auki pidetään kuin tabelttia, koska reuna on mitä on niin ei voi pitää yhdellä kädellä vanhaan tapaa puristaen reunasta, vaan eri tavalla, vaikea kai sitä selittää, käyttö pakottaa toimivaan otteeseen, lisäksi markkinoille on tullut niitä taakse liimattavia tatteja sun muita liimaus tai kuori virityksiä josta voi pitää kiinni. Sama ongelmat kuin puhelimissa. Ja se kahdenkäden ote osalla käytössä.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
243 129
Viestejä
4 252 170
Jäsenet
71 280
Uusin jäsen
atteh

Hinta.fi

Ylös Bottom