Samsung A3 näytön vaihto pieleen

Liittynyt
13.12.2022
Viestejä
96
Kyseiseen puhelimeen koetin harrastella uutta alibabanäyttöä ja näyttö toimikin OK, kunnes taisin paikalleen sovitellessani puhelin päällä nostaa näyttöä jotenkin liikaa sieltä liittimen päästä ja näyttöön tuli sotkua. Käytin virrat pois ja sen jälkeen näytön kosketuspuoli ei toimi enää ollenkaan, kuva näkyy OK. Kokeilin näytön ja akun liittimiä pois mutta ei, kai se sitten kuoli? En näe ainakaan mitään fyysistä vikaa missään. Huomasin näytön puolella seuraavaa

naytto.jpg

Mahtaisiko tuolla resetillä olla mitään virkaa, millähän periaatteella tuota pitäisi operoida? Epätoivoinen ajatus kävi mielessä jos näyttö olisi vain jotenkin "tiltissä" (vaikka eiköhän romukoppaan saa nakata).
 
Liittynyt
19.09.2017
Viestejä
405
Olettaisin vian olevan flexillä olevan touch ohjaimen liitoksissa ja tai sen liittimellä emolevyyn.
Liitos pätkii kun siihen kohdistuu väkivaltaa?
 
Liittynyt
13.12.2022
Viestejä
96
Taisi sitten joku liitos katketa kokonaan kun ei se kosketuspuoli toimi vaikka kokeilee kaapelipuolta painella ja taivutella. Eipä liene mitään sitten tehtävissä noin mikroskooppisille jutuille, onneksi ei kallis ollut mutta sen myötä meni korjauskannattavuudet. Sai sentään factory resetit tehtyä sivunapeilla niin voi turvallisin mielin heittää kierrätykseen :lol:
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
240 928
Viestejä
4 214 021
Jäsenet
70 979
Uusin jäsen
Nivustaive

Hinta.fi

Ylös Bottom