Säästäminen ja sijoittaminen (osakkeet, rahastot, ETF:t...)

Liittynyt
16.07.2020
Viestejä
1 730
Nordea on myös koko ajan sen aikaa kun olin asiakkaana heikentänyt sitä pienimmän maksun palvelua. Eli olettaisin että se mitä saa "halvalla" tulisi jatkossakin paskenemaan. Ennen ei nordnetillä ollut mitään jakoa jos vähääkään ulkomaille sijoitti, mutta nykyisin taitaa olla kilpailukykyinen kun nordean 1% kulukatto onkin enää vain pohjoismaisiin pörsseihin eikä kaikkiin.
Saa tuolla 1% kulukatolla edelleen ETF:iä esim. XETRA:sta. Taisi käydä vähän turhan hintavaksi tuo alennus Nordealle pohjoismaiden ulkopuolisiin pörsseihin ainakin osakkeiden osalta.

Edit: Ja tuo 1% kattohan tuli jokunen vuosi sitten, sitä ennen oli pohjoismaihinkin sijoittaminen kalliimpaa eli tilanne on edelleen aikaisempaa parempi. Samoin säilytysmaksut ovat poistuneet kunhan tekee sen yhden kvartaalikaupan eli senkin osalta on tilanne parantunut. Itse en ole tainnut missään vaiheessa maksaa Nordealle mitään palvelumaksuja, joten en hirveästi osaa kommentoida mitä tuon maksullisen kategorian osalta on muuttunut. Asiakkaana kuitenkin on tullut oltua jo yli 20 vuotta.
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
251 746
Viestejä
4 387 395
Jäsenet
72 812
Uusin jäsen
eliittih

Hinta.fi

Ylös Bottom