• Hyvät tarjoukset -alueen ohjeet ja säännöt

    • Uuden tarjouksen kohdalla valmispohjan ja etuliitteen käyttö on pakollista!
    • Otsikkomuotoilu: Tuote, kauppa, tarjoushinta
    • Ainoastaan tarjouksia, jotka toimitetaan Suomeen
    • Ei ref-linkkejä

Muut S-Rauta Hamina, kaikki tuotteet -15% myös jo alennetuista tuotteista

Liittynyt
16.11.2020
Viestejä
123
Tuote: Koiranruoasta aina rakennustarvikkeisiin asti. Saattaa löytyä lumilinkoa, Mosquito Magnettia yms
Tarjoushinta: -15% ja myös jo alennetuista tuotteista
Normaalihinta: 100%
Kauppa: S-rauta Hamina, vain nouto.
Voimassa: 22.12.23
Linkki:
Promokoodi:

Kommentti tarjouksesta: Toimipiste suljetaan, voi olla että myöhemmin vielä tulee parempia aleja. Vaatii S-kortin. Ihan ok raksakauppa ollut, jos miettii tehdä remppaa nii kantsii käydä hakemassa välineet ja tavarat tuolta nyt.
1702709978870.png
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
418
Kun Hämeenlinan s-rauta lopetettiin viime kesänä, viimeisinä päivinä oli kaikki -70%. Viimeisellä viikolla -50%. Hyllyt kyllä oli jo aika tyhjiä kaikesta "varastoon" ostettavasta tavarasta tuossa vaiheessa.
 
Liittynyt
30.09.2017
Viestejä
973
Kun Jyväskylän Kodin terra lopetettiin, taisi tarjoukset mennä jotakuinkin seuraavasti: Pari ensimmäistä viikkoa - 20% kaikki, sitten pari viikkoa - 40% ja lopuksi - 60%. Ihan viimeiset varastot myytiin mahdollisesti isommillakin aleilla. Hätäisimmät kävivät hakemassa tavaraa jo ensimmäisellä aleportaalla ja ainakin Jyväskylän terra oli tunnettu aika kalliista hinnoistaan, joten pienimmällä alennuksella ei oikein tehnyt mitään, mutta toki moni mielenkiintoinen tuote ehdittiin jo tuolloin myydä. - 40 % alennusten aikaan kävin itsekin paikan päällä ja rakennustavaraa sai vielä kohtuullisen hyvin ja työkaluja. Silloin alennuksessa oli jo järkeä. Mm. Elfan tuotteita, kottikärryt yms. tuli tuolloin ostettua. Kävin vielä kertaalleen - 60 % aikoihin, mutta silloin alkoi olla jo hyvin tyhjää. Joitakin sähkötarvikkeita vielä ostin. Positiivista oli alusta alkaen se, ettei mitään tuotteita ollut tiettävästi viety Prismoihin, vaan oikeasti koko valikoima myytiin pois. Esim. kun Clas Ohlson lopetettiin Palokasta muutama vuosi sitten, oli loppuunmyynti yhtä tyhjän kanssa, kun myymälästä oli ennen myyntiä viety kaikki yhtäänkään järkevä tavara pois ennen loppuunmyyntiä.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 255
Viestejä
4 197 490
Jäsenet
70 696
Uusin jäsen
Kotona

Hinta.fi

Ylös Bottom