Rullaluistelu

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja micko, 07.05.2019.

 1. micko

  micko

  Viestejä:
  523
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei ollut ketjua aiheesta. Harrastaako kukaan enää näin ysärin jälkeen tällaista?

  Rullat ja laakerit tarvitsisin uudet ja joskus Murossa kyselin hyvää kauppaa näille (viesti näytti olevan vuodelta 12). Silloin suositeltiin rollsport.de, jolle nykyään näyttäisi olevan suomenkielinenkin versio www.rullaluistimet-store.com. Onko jollain tietoa vieläkö tämä olisi se paras paikka tilata vai onko parempia?

  Lisäksi olen vähän pihalla rullien pehmeydestä. Asfaltit täällä päin on vähän kulahtaneita monessa paikassa, mitä pitkin joudun siirtymää niille paremmille reiteille. Pyörät tuntuvat kuluvan aika nopeasti. Olisiko kovempi rengas kestävämpi ja jos, niin millä tavalla se olisi huonompi?
   
 2. latexii

  latexii

  Viestejä:
  1 738
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mukavaa puuhaa kelien salliessa. Täällä on menty jokuinen vuosi tuollaisilla menopeleillä (tyhmänä, ei vielä vahingosta viisastuneena ilman suojia ja sauvoja). Taitaa olla kolmannet luistimet. Hyvää vastapainoa punttisalille. Yleensä vetässy välipäivinä (salilta) tuollaisia 10-20km lenkkejä vähän kelistä ja jaksamisesta riippuen.
   
 3. Aku79

  Aku79

  Viestejä:
  789
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Oon luistellut vuosikausia. Välillä vähemmän aktiivisemmin, mutta pari viime vuotta tullut taas luisteltua kelien salliessa noin 10km lenkkejä. Osa pyöräteistä on vielä todella pölyisiä, menee melko äkkiä laakerit likaiseksi, viime vuonna oli ainakin oulussa huomattavasti puhtaammat tiet, ehkä ne tuosta vielä puhdistuu kunnon sateiden jälkeen.

  Suojina käytän ainoastaan rannesuojia, kaatuessaan sitä ottaa aina ensimmäisenä käsillä vastaan.
  Kaikki tarvikkeet tulee ostettua skateprosta, pelkästään hyvää sanottaa tuosta kaupasta.


  Osta rullaluistimet, quad rullaluistimet ja pikaluistimet | SkatePro
   
 4. waagner

  waagner

  Viestejä:
  59
  Rekisteröitynyt:
  24.11.2016
  Hyvä muistutus että pitäs heittää laakerit taas ultraäänipesuriin.