Reuters: Yhdysvallat ovat kiristämässä Huaweille asettamiaan rajoitteita

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
2 205


Diizzel kirjoitti uutisen/artikkelin:
Reutersin lähteiden mukaan Yhdysvallat ovat kiristämässä otettaan kiinalaista Huaweita kohtaan asettamien kaupparajoitteiden suhteen estämällä kokonaan vientilisenssien myöntämisen valmistajalle.

Jo aiemmin Yhdysvallat on asettanut Huaweille vientirajoituksia ja erityisesti 5G-tuotteita Kiinan mobiilijätti ei ole Yhdysvalloilta käsiinsä saanut, mutta osalla yrityksistä on kuitenkin ollut oikeus jatkaa kauppaansa ja esimerkiksi Qualcomm on saanut myydä lippulaivajärjestelmäpiireistään 5G-modeemittomia versioita pelkillä 4G-yhteyksillä Huaweille.

Nyt Reutersin mukaan kolmen asian tuntevan henkilön mukaan Yhdysvallat olisivat kieltämässä kokonaan vientilisenssien tarjoamisen myös 5G-laitteiden alapuolelta kattaen 4G-laitteet sekä Wi-Fi 6- ja 7-laitteet.

Yhdysvaltain kauppaministeriön tiedottaja vastasi Reutersille heidän arvioivan jatkuvasti käytäntöjä ja määräyksiä, eli ainakaan täyttä kieltoa lähteiden kommentille ei annettu. Qualcomm ja Huawei kieltäytyivät kommentoimasta.

Lähde: Reuters

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
18.12.2016
Viestejä
1 701
Eli tulevaisuudessa uudet Huawein luurit toimisi täällä 2G verkossa kun toi 3G on poistumassa meiltä. Saa on tosi fani että sellaisen haluaa.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
240 855
Viestejä
4 211 416
Jäsenet
70 969
Uusin jäsen
700e puhelin

Hinta.fi

Ylös Bottom