Restartitis, kamala tautini

Liittynyt
24.11.2022
Viestejä
17
Moro,

Tässä pienessä sievässä ajattelin kirjoittaa tänne tästä turmiollisesta taudista, josko löytyisi kohtalotoveria?

Eli, mulla on ihan kamala tapa aloittaa pelit aina uudestaan ja uudestaan, vain koska muutama tunti pelin alettua alkaa tuntumaan, että hei, tää hahmo ei olekkaan hyvä, haluun erilaisen eikä siihen tarvi muuta kuin väärä hiusten väri, niin uusiksi menee ja lopputulos on, ettei jaksa enää pelata koko peliä läpi, kun kyllästyn siihen säätöön heti alun jälkeen...
Pahimpia silti on simulaattorit, tulee tuhlattua hirveesti rahaa et joku il-2 ja DCS pyörisi VR:ssä hyvin ja sitten muutaman tuhannen euron jälkeen ja muutaman tunnin ohjainten ja näppäinten säädön jälkeen et enää jaksa edes lennellä tuntia kauempaa, mut tulipahan tuhlattua rahaa ja tehtyä prkln säätöjä...
Oonko ainoo näin hullu? :D
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 136
Vielä pahempi on kun ei jaksa edes aloittaa kun tietää kyllästyvänsä heti. Taitaa sullakin elämän oikeat haasteet hivuttautua merkittävyydessään yhä korkeammalle levelille.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 189
Voipi siinä käydä niinkin ettei jaksa enää edes aloittaa, vaikka ei olekaan masentunut. Ehkä ei vaan riitä aika ja sanotaanko vapaa-ajan keskittymiskyky johonkin satojen tuntien peliprojektin aloittamiseen, johon pitäisi saada panostaa ainakin pari tuntia kerralla, koska muuten keskeytyksen tullessa koko sessio oli turha. Tässä myös säästää rahaa. Ostin viimeksi uuden näytönohjaimen joskus 2014. Nyt on tällainen midrange pikku paska ja niinikään vaatimaton prosessori, joten 350 watin virtalähde riittää kirkkaasti. Lisää säästöä sähkölaskussa.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
55
Niin tai näin. Tunnistin itseni! Pakkohan se charru ja mikä lie on saada edes jotenkuten kuosiin. Ennenkuin tuhlaa sen pelaamiseen enempää aikaa.
 

Desgorr

Make ATK Great Again
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
5 926
Tuo on hyvinkin tuttua, että viritellään peliä pitkään valmiiksi esim. modeja asentamalla ja sitten kun homma on valmis niin pelata jaksaa ehkä tunnin.

Pelihahmon ulkonäöllä taas ei ole itselle juurikaan merkitystä. Yleensä luonti menee niin, että random painiketta pari kertaa ja se on siinä.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
239 682
Viestejä
4 188 746
Jäsenet
70 778
Uusin jäsen
Heiniks

Hinta.fi

Ylös Bottom