REKO-ringit

Viestiketju alueella 'Ruoka & juoma' , aloittaja Mikkos, 14.09.2019.

 1. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  2 989
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Onko täällä muita REKO-rinkiläisiä? Niin asiakkaita kuin myyjiä?

  REKO-rinkihän on siis pientuottajien rinki jossa myydään tuotteita suoraan tuottajilta kuluttajille. Hinnatkaan eivät yleensä päätä huimaa paitsi lihan osalta joka on ainakin omassa ringissä vähän tyyristä mutta on luomua ja taatusti eettistä lihaa. Reko tuottajat kiertävät autolla eri kylissä ja kaupungeissa toimittamassa tavaraa joka tilataan aina Facebookin kautta ja noudetaan tietystä paikasta. Ainoo miinus tossa on juurikin tuo Facebookin kautta asioiden hoitaminen kun itsellä ei ole koko Facebookkia mutta aina on tilaukset onnistunu muutenkin.

  REKO-lähiruokarenkaita - Luomulaakso

  Itse olen asiakas ja olen erittäin tyytyväinen tuohon konseptiin. Kananmunat tulee nykyään ostettua ainostaan ringistä koska ovat aina tuoreita ja maku hakkaa markettiekin luomumunat satanolla. Eikä hinta päätä huimaa. Myös hunajat, jauhot, mausteet tulee melkein aina ostettua lähiringistä. Erityisesti ilahduttaa se että ei juurikaan tarvitse lähteä ajelemaan pitkin maita ja mantuja vaan ruoka tulee käytännössä luokse joka toinen viikko. Muistaa vain tehdä tilauksen ja noutaa sen ja siinä kaikki.

  Tänään oli Störmsbergin Myllyllä (Strömsbergin Mylly » Osta tilalta! -päivä) Myllypäivä jossa pääsi tutustumaan myllyn laitteistoihin ja oli soppatykistä hernekeittoa tilan omista herneistä (oli muuten taivaallisen hyvää).
  Tuo myllyn omistaja kertoi että REKO käytännössä pelasti myllyn. Pari vuotta sitten kuulemma myllyä käytettiin muutaman kerran kuussa tai pari kertaa viikossa mutta nykyään myllätään joka päivä, kiitos REKOn. Kyseessä on kuitenkin Suomen toiseksi vanhin mylly joka oli piirua vaille menossa nurin kunnes REKO pelasti. Se olis kyllä ollu todella harmi koska myllyn tuotteet on monipuolisia ja aivan eri planeetalta kuin isojen myllyjen tuotteet. Ja hinnat erittäin kohtuullisia.
   
  luuponen tykkää tästä.
 2. Frankie

  Frankie

  Viestejä:
  141
  Rekisteröitynyt:
  21.02.2019
  Sixpotin kahvia tulee joskus noudettua. Rouva tilailee lihaa satunnaisesti. Tulisi käytettyä enemmänkin, mutta kun pitäisi ehtiä käyttämäänkin niitä tuotteita.
   
 3. Nikosaurus

  Nikosaurus

  Viestejä:
  37
  Rekisteröitynyt:
  07.12.2018
  Sixpot, hunaja ja naudan liha. Ei ole tullut hetkeen käytyä kun ajankohta ei ole omilla lähiringeillä kovin optimaalit. Kalapihvit kans hyvää valmista herkkua.
   
 4. Roskakuski

  Roskakuski

  Viestejä:
  21
  Rekisteröitynyt:
  10.08.2018
  Tuli ostettua naudan kuvetta 9€/kg tuolta. Aika edullist.