Razerin uusi Firefly V2 Pro -pelihiirimatto vie RGB-valaistuksen uusiin ulottuvuuksiin

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 601


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Hiirimattojen markkinat eivät kehity turhan nopeassa tahdissa, vaikka viime vuosina markkinoille onkin saatu uusia innovaatioita paitsi RGB-valaistujen mattojen, myös hiirtä pelatessa lataavien mattojen muodossa. Kaikkien pelaajien ikiomana lifestylebrändinä itsensä näkevä Razer on päättänyt, että nyt markkinat ovat kypsiä toisen sukupolven RGB-valaistuille pelihiirimatoille.



Razer Firefly V2 Pro -hiirimatossa RGB-valaistus ei rajoitu tylsästi esimerkiksi sen reunoille, vaan koko maton pinta on RGB-valaistusalueiden peitossa. valaistuksen salaisuus löytyy maton ylälaidan rakenteesta, joka kätkee sisälleen 15 erikseen osoitettavaa LED-valoa. Hiiren pohjalta löytyy liukuestepinnoite, sen päältä lasi- tai pleksikerros ja lopulta joukon päällimmäisenä on huurettu ja mikroteksturoitu pinta, joka viimeistelee valaistuksen näyttävyyden. Valitettavasti verkkosivuilta ei selviä, onko kyse lasista vai pleksistä.

Hiirimaton takaosan rakennetta on hyödynnetty paitsi LED-valoille, myös irrotettavalla USB-C-virtakaapelilla sekä USB 2.0 -nopeutta tukevalla USB-läpivientiportilla. Yhtiön mukaan sen käyttö esimerkiksi langattoman hiiren lähettimelle on omiaan minimoimaan häiriöt signaalissa, kun se joutuu kulkemaan lyhyemmän matkaa ja vähempien rakenteiden läpi.

Razer Firefly V2 Pron strategiset mitat ovat 278 x 360 x 4,6 mm ja se tulee saataville sekä mustana että valkoisena varianttina. Se on saatavilla välittömästi ja hinnoiteltu yhtiön omassa verkkokaupassa 109,99 euroon.

Lähde: Razer, Firefly V2 Pro

Linkki alkuperäiseen juttuun
 

Marti77

Team H2O
Liittynyt
16.12.2016
Viestejä
4 452
Jos saisi kaupan päällisenä hiiren ostaessa voisi käyttää johto irroitettuna muuten turha julkaisu.
 

|le

Liittynyt
17.03.2017
Viestejä
1 014
"RGB-valaistus varmistaa, ettei pelaaja voi syyttää ohilaukauksistaan ainakaan hiirimattoa." ??? Totta, koska kaikkihan pelaa hiirtä tuijottaen. Nyt sen näkee värivalaistuksen avulla paremmin.
 

CryptoKid

Jonkun tarttis varmaan tehrä jottain
Make ATK Great Again
Team Linux
Team H2O
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
243
Totta, koska kaikkihan pelaa hiirtä tuijottaen. Nyt sen näkee värivalaistuksen avulla paremmin.
Totta kai, ei kai hiirissä muuten RGB:tä olisi!
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 948
Viestejä
4 214 958
Jäsenet
70 982
Uusin jäsen
Lahtaaja

Hinta.fi

Ylös Bottom