Razer aikoo listautua pörssiin ja laajentaa tuotevalikoimaansa mobiililaitteella

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
18 734Tietokoneiden oheislaitteista tuttu Razer aikoo listautua Hong Kongin pörssiin. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun yhtiö harkitsee pörssilistautumista, mutta tällä kertaa aikeista näyttää tulevan myös totta.

Razerin osakeantihakemus ei paljasta, milloin listautuminen tulisi tapahtumaan tai kuinka korkealle yhtiön arvo on asetettu, mutta TechCrunchin mukaan tämän hetkisen arvion mukaan yhtiö tulisi tienaamaan osakeannista yli 600 miljoonaa dollaria. Viimeisimmän rahoituskierroksen aikaan yhtiön arvoksi todettiin 2 miljardia dollaria.

Osakeantihakemuksen yhteydessä julkaisu jättimäinen tietopaketti (PDF) yhtiöstä paljastaa sen sijaan mielenkiintoisia seikkoja yhtiön tulevaisuudesta. Yhtiö muun muassa suunnittelee ensimmäisen mobiililaitteensa julkaisua tämän vuoden lopulla tai ensi vuoden alussa. Koska yhtiö on aiemmin julkaissut jo taulutietokoneen, tarkoitetaan mobiililaitteella kaikella todennäköisyydellä älypuhelinta. Asiasta mainitaan samassa yhteydessä, kun yhtiö kertoo ostamastaan Nextbit Systems -puhelinvalmistajasta ja sen Robin-älypuhelimesta.

Razer jättää tietopaketissaan avoimeksi myös mahdollisuuden valmistaa tulevaisuudessa konsoleita joko yksin tai yhteistyössä toisen yrityksen kanssa, mutta mitään konkreettisia suunnitelmia tai aikatauluja asian suhteen ei ole. Yhtiö on aiemmin ostanut Android-konsolivalmistaja Ouyan.

Huom! Foorumiviestistä saattaa puuttua kuvagalleria tai upotettu video.

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)
 

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 770
Razer pärjää hyvin mutta liikku erittäin kilpaillulle mobiilimarkkinalle ei ehkä ole järkevä koska mobiilivehkeet vaatii paljon enempi jatkuvaa ylläpitoa (kuluja) kuin Raxzerin normi tuotteet joten voiton teko mobiilipuolela on paljon vaikeampaa ja jos ylläpito tökkii se voi pilata Razer nimen hyvän maineen kokonaisuutena.

Jahas, tappiollisten firmojen listautumiset ovat taas alkaneet.
Tässäapauksessa tappiot johtuu pääasissa Ouya mokasta itse perusliiketoiminta taitaa olla täysin kannattavaa.

Tosin noname kännykkä firman osto voi osoittautua pahemmaksi mokaksi kuin Ouya.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
173 779
Viestejä
3 203 888
Jäsenet
58 319
Uusin jäsen
DrA

Hinta.fi

Ylös Bottom