Tällaista keskustelua ei taida vielä olla? Eli yleistä keskustelua ravintosuosituksista, lautasmallista jne.
Oma kysymys: hampaani kuluvat, ja hammaslääkäri suositti että sokeri pitäisi saada aivan minimiin. Olen jo vuosia sitten jättänyt karkit pois, ja nyt tänä vuonna pitkällisen harkinnan jälkeen heivasin myös limut ja mehut arkiruokailusta.
Yksi juttu on nyt mielessä. Tykkään Perinteinen-brändin jogurtista. Ja siinä on kuulemma paljon sokeria. Eli se olisi paha. Kävin juuri kaupassa mielessä ostaa sokeritonta jogurttia, mut valikoima olikin odotettua heikompi. En tykkää Valion Jogurteista, koska niissä on liian iso purkki. En jaksa syödä koko purkkia kerralla. Eikä muuta sattunut silmään.
Niimpä kysymys: paljonko ihminen tarvitsee maitotuotteita? Jos jätän tuon jogurtin pois, en nauti oikeastaan enää mitään maitotuotetta säännöllisesti. Onko tämä paha? Ja voisiko tätä korvata juustolla? Jos laitaisi aina leivän päälle makkaran seuraksi juustoa, niin saako siinä tarvittavat maitohyveet?
Oma kysymys: hampaani kuluvat, ja hammaslääkäri suositti että sokeri pitäisi saada aivan minimiin. Olen jo vuosia sitten jättänyt karkit pois, ja nyt tänä vuonna pitkällisen harkinnan jälkeen heivasin myös limut ja mehut arkiruokailusta.
Yksi juttu on nyt mielessä. Tykkään Perinteinen-brändin jogurtista. Ja siinä on kuulemma paljon sokeria. Eli se olisi paha. Kävin juuri kaupassa mielessä ostaa sokeritonta jogurttia, mut valikoima olikin odotettua heikompi. En tykkää Valion Jogurteista, koska niissä on liian iso purkki. En jaksa syödä koko purkkia kerralla. Eikä muuta sattunut silmään.
Niimpä kysymys: paljonko ihminen tarvitsee maitotuotteita? Jos jätän tuon jogurtin pois, en nauti oikeastaan enää mitään maitotuotetta säännöllisesti. Onko tämä paha? Ja voisiko tätä korvata juustolla? Jos laitaisi aina leivän päälle makkaran seuraksi juustoa, niin saako siinä tarvittavat maitohyveet?