Raportoi jos sivusto/foorumi hidastelee

Taneli-

☤ Virallinen ⚔ testaaja ☣
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
7 536
Elisan 150/50Mb netti käytössä. (Olisi hyvä jos muutkin ilmoittaisivat) ja todellakin äsken oli huomattavaa hidastumista pelkässä sivun päivityksessä. Kannattaa tarkistaa jos Celeronin kellotus mennyt pois päältä tjsp... (jos ei satu muistamaan niin kannattaa tarkistaa Sampsan "hieman vanhempi" juttu mistä hänet edelleen mm. muistetaan, toki monesta muustakin)
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
35
Aiemmin aamulla oksensi ao. tuotoksen räbän puolelta mutta vain hetkellisesti yhtä triidiä välilehteen avatessa:

Koodi:
Fatal error: Uncaught XF\Db\Exception: Connection refused in /home/suohin1/bbs.io-tech.fi/src/XF /Db/Mysqli/Adapter.php:165 Stack trace: #0 /home/suohin1/bbs.io-tech.fi/src/XF/Db/Mysqli /Adapter.php(28): XF\Db\Mysqli \Adapter->makeConnection() #1 /home/suohin1 /bbs.io-tech.fi/src/XF/Db/AbstractAdapter.php(60): XF\Db\Mysqli\Adapter->getConnection() #2 /home/suohin1/bbs.io-tech.fi/src/XF/Db/Mysqli /Adapter.php(113): XF\Db\AbstractAdapter->connect() #3 /home/suohin1/bbs.io-tech.fi/src/XF /Db/AbstractAdapter.php(516): XF\Db\Mysqli \Adapter->escapeString() #4 /home/suohin1/bt tech.fi/src/XF/Db/AbstractAdapter.php(494): XF\Db\AbstractAdapter->quote() #5 /home/suohim /bbs.io-tech.fi/src/XF/Data Registry.php(13: Median äänenvoi XF\Db\AbstractAdapter->quote() #6 /home /bbs.io-tech.fi/src/XF/DataRegistry.php(83) XF\DataRegistry->readFromDb() #7 /home/udhi /bbs.io-tech.fi/src/XF/Data Registry.php(22 XF\DataRegistry->get() #8 /home/suohin1/ tech.fi/src/XF/App.php(1657): XF\DataRegistry->offsetGet() #9 /home/su /bbs.io-tech.fi/src in /home/suohin1/bbs.ic /src/XF/Db/Mysqli/Adapter.php on line 165
 

Eräilves

Turrien turri
Tukijäsen
Liittynyt
18.01.2019
Viestejä
2 041
Nyt vartin sisään tuntunu tökkivä pahasten. Käytössä puhelin + firefox..
Välillä erroriakin pukkaa.
Screenshot_20231108-212637.png
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
3 197
Jep, lataaminen kestää taas kovasti.
Elisan netti ja oletukset.
Muualla netti toimii normaalisti.
 
Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
3 641
Foorumi kyllä toimii mutta haku ei. Yritin hakea niin hakusanalla 5800x3d prossu alueen otsikoista, kuin yhdessä tietyssä ketjussa käyttäjänimellä.
Mitään virheilmoitusta ei tule. Varmaan tilanne oikenee itsestään mutta ajattelin mainita.

Näköjään myös postaamisessa on jokusen sekunnin viive ennenkuin sivu päivittyy ja näyttää sen postatun viestin.
 

Eräilves

Turrien turri
Tukijäsen
Liittynyt
18.01.2019
Viestejä
2 041
Tuplia meinaa postata jonkun verran ja hidastelee välillä..
 
Liittynyt
14.03.2019
Viestejä
879
Foorumi latautuu todella hitaasti ja äskön tuli errori: "An unexpected database error occurred. Please try again later.".
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 074
Nyt juuri tilttailee, hidastelee tai ei ollenkaan aukea. Duunissa chromen selaimella.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
3 197
Kyllä hidastelee taas postaaminen, kellottaa aikansa ja sitten lopettaa.
Postaus kuitenkin onnistuu, vaikka sivu sitä näytä.
 

Eräilves

Turrien turri
Tukijäsen
Liittynyt
18.01.2019
Viestejä
2 041
Tuntuu sana haku ja käyttäjän viestien hakeminen kestävän todella kauan, mutta muuten foorumi pelaa kuten pitääkin?

Edit. Ja viestin lähteminenki vähä tökkii
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 821
No nyt kestikin todella kauan viestin lähetys ja sivun päivittämällä viesti oli kuitenkin mennyt ns. perille, n. klo 18.00.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
234 266
Viestejä
4 118 569
Jäsenet
69 902
Uusin jäsen
CallmeJohnson

Hinta.fi

Ylös Bottom