Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Ei millä pahalla, mutta alkuviestien jälkeen meni maku tästä ketjusta turhiin pätemisiin. Jos ei muuta elämää menkää tappelee facobookkin tai nimettömänä jodeliin...
No ei tällaiset nollainformaatioviestit yhtään sen parempia ole.Ei millä pahalla, mutta alkuviestien jälkeen meni maku tästä ketjusta turhiin pätemisiin. Jos ei muuta elämää menkää tappelee facobookkin tai nimettömänä jodeliin...
Päivittäinen käyttö kyllä onnistuu Q6600 ja ehkä jopa nopeammasta päästä olevalla core 2 Duolla jos ei siis pidä kovin montaa välilehteä auki ja muutenkin käyttää vain netti, lasku ja tekstinkäsitely koneena. Sukulaiselle järjestin Q8300 prossulla olevan koneen ja HD 5770 tai 550 Ti näytän ohjaimella + ssd levyllä. Oli aivan VALTAVA nopeutus hänen edelliseen koneeseen. tässä pöytäkoneessa oli AMD:n läppäri prossu ja integroitu näytönohjain ja mekaaninen kovalevy. prossu (E-1200 muistaakseni) oli niin heikko että prosessori oli kovalevyn pullonkaulana perus Windows käytössä. onneksi ei tarvitse enään yrittää sillä koneella tehdä yhtään mitään.Joku normojen app puhelimeen käsittääkseni jossa lässytetään omalla paikkakunnalla olevien tyyppien kanssa. Tällaisen käsityksen ainakin itse saanut. Hienosti toki nosti nollapostauksella kuukauden vanhan threadin.
Mutta eipä kyllä tuollaisella Q6600:lla tosiaan enää voisi kuvitella päivittäistä käyttöä harrastavan kun esim. 3.8GHz Phenom II X4 955BE:kin tuntui siihen touhuun jo aivan liian nuhaiselta vaikka oli SSD kaverina.
Mutta ei lga 775 quad-corella kannata kovin uusia pelejä pelata.
Tässä vaiheessa jos aidosti haluaa 775-alustaa käyttää niin X48-emari, QX9650 tai QX9770 ja suht nopeet muistit.
Suurin kehitys netti ym. käytössä näkyy kun laittaa energiamittarin koneen ja seinän väliin. Joku passiivijäähdytteinen i3 tai Ryzen 3 tekee samat taskit murto-osalla Q6600 koneen energiasta
Tunnen parikin käyttäjää joille Q6600 (ainakin edes 2.7GHz kellotettuna) olisi edelleen suoranainen parannus. Vanhemmat 2008-2012 2-ytimiset riittävät toki toimistosoftiin, mutta edes nykyisistä 4G-yhteyksistä eivät saa enää kaikkea ulos koskei koneensa ehdi taittaa sivuja esiin samaa vauhtiaMutta eipä kyllä tuollaisella Q6600:lla tosiaan enää voisi kuvitella päivittäistä käyttöä harrastavan kun esim. 3.8GHz Phenom II X4 955BE:kin tuntui siihen touhuun jo aivan liian nuhaiselta vaikka oli SSD kaverina.
Tämähän se suurin vaikutus on, aikanaan kun itse hankin ensimmäisten joukossa kaveripiiristä SSD:n koneeseen ja sen jälkeen kun kävi kavereiden mekaanisella lätyllä varustettuja koneita roplaamassa niin meinasi taju lähteä sitä hidastelua ja rutinaa yrittäessä sietää.. kun kerran on johonkin tottunut niin downgrade tuntuu aina pahalta. Päänsisäisiä juttuja siis.Eiköhän tuo johdu omalta osalta ihan siitä, että kun tottunut käyttämään reippaasti nopeampaa ATK:ta, niin tuollainen neliydin Phenom II tuntuu auttamattoman hitaalta.
Eiköhän tuo johdu omalta osalta ihan siitä, että kun tottunut käyttämään reippaasti nopeampaa ATK:ta, niin tuollainen neliydin Phenom II tuntuu auttamattoman hitaalta.
Täälläkin oli Q6600@3GHz (slacr) ihan ykköskoneena viitisen vuotta, vaihdoin vasta kun emolevy hajosi.Testailin tuossa hiljattain vanhaa Q6600 (@3,6GHz) -konetta jossa siis SSD ja kyllä olen samaa mieltä että todella sulavalta tuntuu yleiskäyttö. En huomannut merkittävää eroa Ryzen 1700 tai i5-4670K prossujen kanssa.
Omat kokemukseni on samanlaiset kuin mitä Zetteri mainitsi että LGA775 ja AM3(+)-kamat tuntuvat nopeilta mutta sitten taas AM2(+) ei. Läppäripuolella varsinkin AMD64-mobiiliprosessorit ovat järkyttävän tahmaisia Windows 10:n kanssa.
Taitaa Chloen tapauksessa olla tuo 4gb muisti josta mainitsit mikä eniten rajoittaa ja aiheuttaa tahmaamista.
Kirjoittelen tätä tässä Q6600:lla, en ole edes kellottanut, mutta SSD ja GTX660 tekee kyllä käytöstä ihan siedettävää. Tossa pöydällä vieressä on nyt r5 3600 -pohjaisen buildin osat, tässä on jo luopumisen makua vähän, kyynel silmässä.Tiedän edelleen muutaman joilla Core2-luokan koneita mutta erillisohjaimin (esim. AMD7750, 68xx-sarjaa ja nvidian 7xx-sarjaa). Toki tuon ikäisiin on vaihdettu jo levytkin pariin kertaan, mutta toimivat ja päivittyivät ongelmitta W10'iinkin.
Mikäs tämä hässäkkä tämä meltdown oikein siis on ja miten liittyy Win7/Q6600? Olen tätä nykyä aika pahasti jo pihalla tekniikan kulusta, siksi kysyn.Silloin se ei selitä eroja.
Jos pitkäikäisyyttä hakee, niin en mitään vuosikymmenen vanhoja kamoja laittaisi alle, jos vaan varaa on. Tuossa tulee ihan laitteiden kestävyys esteeksi jo herkästi.
Suosiolla vaan joku kelvollinen AM4 setti alle niin tehoa riittää maailman tappiin asti ja jos jollain ihmeen tavalla ei, niin päivityspolkua on kuitenkin tarjolla
Sepä se juuri on. Koneen avaamiset viikon aikana kun laskee yhdellä kädellä niin eihän siihen ihan kamalasti kannata rahaa laittaa roikkumaan.Usein juuri SER:eihin päädytään kun ne maksavat paljon vähemmän kuin esim tuo mainitsemasi AM4 setti.
Esim tommoset Q6600 koneet maksaa about 50€, niin Ryzen settiin ei edes riitä 10x määrä rahaa.
Että ei se huono valinta ole jos haluaa edullisen koneen eikä ole ihan kauheita odotuksia tai vaatimuksia koneelle.
Se täällä foorumilla usein unohdetaan että kaikilla ei ole rahaa laittaa koneeseen ihan älyttömästi.
Itse kun tykkään leikkiä noiden vanhojen roinien kanssa, niin on kivaa samalla myös näyttää ihmisille miten mikäkin rauta suoriutuu eritilanteista. Kun jos täälläkin porukkaa vaan sokeasti uskoo niin alla pitäisi olla uusinta uutta että esim pelaaminen onnistuu. Mutta sehän ihan täyttä puppua.
Jos esim eSport pelejä pelaa niin jopa Core 2 Duo on riittävä ja sehän on vaan tupla ydin prossu, eikä 4-ydin kuten Q6600:n.
Q6600'lla liki 6v ajaneena kuittaan jotta potkua oli riittävästi kunhan edes 3Ghz lasissa. (edelleen käytössä varakoneessa) Jos oikein muistan niin 2013 lopulla alkoivat ensi kerran pelit tökkiä, tuolloin cpu ei enää riittänyt syöttämään edes GTX760'sta täysillä Jättäisin suosiolla 2000-sarjan Intelit väliin, IPC parani 3000/4000-sarjaisissa eivätkä pienemmällä prosessilla lämpene niin pahasti. Paras hinta/nopeus-suhde nykyisin 3570K tai 4670K -seteissä, kunhan muisteina edes 1600MHz ddr3. Täälläkin 4000-sarjainen jolla mentäneen vielä aika tovi koskei juuri pelata.Täällä on edelleen Q6600 päivittäiskäytössä, itseasiassa ykköskoneessa! 3.4ghz kellotettu Abit Ip35-Pro lankun 8gb muistin ja 560ti kera. 2500k alusta on pyörinyt mielessä moneen kertaan. Pääsisi kellottamaan ja ruutia saisi vissiin hintaan nähden tosi paljon? Tarkoituksena ei ole pelailla mitään raskaampaa, korkeintaan Gta V, mutta kyllä mun konekäyttö nykyään koostuu lähes kaikesta paitsi pelaamisesta.
2000-sarjalaista ei tarvitse korkata, toisin kuin myöhemmät purkkakivet mutta se on jo toisen ketjun aihe se.Q6600'lla liki 6v ajaneena kuittaan jotta potkua oli riittävästi kunhan edes 3Ghz lasissa. (edelleen käytössä varakoneessa) Jos oikein muistan niin 2013 lopulla alkoivat ensi kerran pelit tökkiä, tuolloin cpu ei enää riittänyt syöttämään edes GTX760'sta täysillä Jättäisin suosiolla 2000-sarjan Intelit väliin, IPC parani 3000/4000-sarjaisissa eivätkä pienemmällä prosessilla lämpene niin pahasti. Paras hinta/nopeus-suhde nykyisin 3570K tai 4670K -seteissä, kunhan muisteina edes 1600MHz ddr3. Täälläkin 4000-sarjainen jolla mentäneen vielä aika tovi koskei juuri pelata.
Pari vuotta sitten oli kakkoskoneena täsmälleen sama setti ja GTA V kyllä pyöri nätisti kunhan asetuksia tiputti.Täällä on edelleen Q6600 päivittäiskäytössä, itseasiassa ykköskoneessa! 3.4ghz kellotettu Abit Ip35-Pro lankun 8gb muistin ja 560ti kera. Aikanaan kun tuli pelailtua kaikki pyöri mikä piti pyöriä, myös pyöri. Gta V ei varmaan tällä enää taittuisi. Myös huone lämpiää hyvin.