- Liittynyt
- 04.09.2018
- Viestejä
- 2 227
Aloin tässä pohtia miten mahtaa raaka-aineet käyttäytyä, jos laittaa puolivalmiita ruokia pakastimeen ja heittelee sieltä suoraan uuniin tarpeen mukaan. Esim. Kinkkukiusauksen aineksia 10 kg sopivan kokoisiin vuokiin sekaisin, vuoat pakkaseen ja sieltä yksi kerrallaan käyttöön uunin kautta nälän vaatiessa. Usein on tilanne, että ruoanvalmistus ei oikein napostelisi, mutta suoranaista kiirettä ei ole. Noita voisi pitää aina muutaman kilon käyttövalmiina kohtuu pienellä vaivalla. Paistoaika varmaan pidempi näin, asteet ehkä pienemmät?
Monihan pakastaa ruoat kypsänä, mutta tässä metodissa rajoitteena on uunin koko kerralla valmistettavaa määrää ajatellen ja jotenkin tuntuu tyhmältä ensin kypsentää jäätyneet perunasuikaleet uunissa ihan vaan siksi, että kohta ne on taas jäisenä pakastimessa.
Jos tämän tyyppistä preppausta joku on harrastanut, niin kiinnostaa mitä ruokia olette tehneet. Makaronilaatikko ja joku riisikanavuoka varmaan soveltuisi tuomaan vaihtelua.
Monihan pakastaa ruoat kypsänä, mutta tässä metodissa rajoitteena on uunin koko kerralla valmistettavaa määrää ajatellen ja jotenkin tuntuu tyhmältä ensin kypsentää jäätyneet perunasuikaleet uunissa ihan vaan siksi, että kohta ne on taas jäisenä pakastimessa.
Jos tämän tyyppistä preppausta joku on harrastanut, niin kiinnostaa mitä ruokia olette tehneet. Makaronilaatikko ja joku riisikanavuoka varmaan soveltuisi tuomaan vaihtelua.