Puheohjelmat, podcastit yms

Viestiketju alueella 'TV- & nettisarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Recycle, 19.10.2017.

 1. Recycle

  Recycle

  Viestejä:
  855
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Avataan tällainen kun ei nopeasti löytynyt.

  Itsellä tulee ajettua paljon autolla ja radiokanavat toistavat itseään. Yhä useammin tulee kuunneltua jonkunlaista podcastia tai asiaohjelmaa, lähinnä Ylen tarjontaa mutta myös kaupallisen puolen tuotantoa. Mites muut, tuleeko musiikin lisäksi kuunneltua muuta? Mitä podcasteja/ohjelmia teidän puhelimissanne pyörii? Alla muutama tuttu ja joillekin uusi tuttavuus.

  Jari Sarasvuo - Jarin monologit menevät välillä kyllä täysin ohi ja kuuntelemiseen saa keskittyä. Hyvää syvällistä, mutta välillä myös hauskaa pohdintaa asioista.

  Jakso 1: Suomi talvisodassa: Sodan alla (1/12) | sota39 - Uusin tuttavuus jossa käsitellään Suomea talvisodassa historiallisesta näkökulmasta. Paljon on tullut opittua uutta sodan kulusta, välirauhasta ja tuon ajan politiikasta.

  RadioRock - Asenne on Rock - Radiorockin Total Hockey Fever jossa Nyholm ja Rantanen puhuvat jääkiekosta. Ihan asiallista pohdintaa mm. pelitavoista, taklauksista, ilmiöistä jne.
   
 2. Sakkez

  Sakkez

  Viestejä:
  129
  Rekisteröitynyt:
  03.11.2016
  Recycle tykkää tästä.
 3. KuVille

  KuVille

  Viestejä:
  56
  Rekisteröitynyt:
  27.10.2016
  Pari englanninkielistä podcastia mitä tulee kuunneltua säännöllisen epäsäännöllisesti:

  NHL/lätkäaiheisia:

  Marek vs. Wyshynski - Sportsnet.ca
  Marek vs Wyshynski, keskustelua kaikesta NHL:ään ja jääkiekkoon liittyvästä. Aikoinaan julkaisivat päivittäin podcasteja, nykyään harvemmin.
  *Edit* tämän podcastin tekeminen loppui juuri vähän aikaa sitten.

  Puck Soup
  Puck Soup, yllämainitun podcastin pohjalta kehittynyt sekä NHL- että populäärikulttuuripodcast

  Muita:

  Serial: Season Two
  Serial, rikospodcast? Season 1 käsittelee vuonna 1999 tapahtunutta teinimurhaa Baltimoressa, aiheesta tuomittua henkilöä sekä sitä että tuomittiinko oikea tyyppi. Season 2 käsittelee jotain afghanistanjenkkisotilasta joka ilmeisesti laski aseensa ja antautui vangiksi.

  Podcasts : The Corbett Report
  Corbett Report Podcast, salaliittoteorioita
   
  Viimeksi muokattu: 19.10.2017
 4. astronautti

  astronautti

  Viestejä:
  120
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  BUMP?

  Lissää vaan, myös yksittäisiä jaksoja? Tullut selvästi parempi mahdollisuus kuunnella podcastejä autossa.

  Pari vinkkiä pitää tsekat, lisään ne myöhemmin jos osoittautuvat hyviksi.
   
 5. Zheme

  Zheme

  Viestejä:
  50
  Rekisteröitynyt:
  23.04.2018
  Joe Rogan (Podcast Site)

  Oma ehdoton suosikkini (kuten monen muunkin), lähes päivittäin tulee jakso. Usein todella mielenkiintoisia vieraita ja hyvää juttelua. Viimeksi kuuntelin Travis Barkerin vierailun, mielenkiintoista settiä.


  NFL Jenarihait

  NFL Jenarihait, mielenkiintoista puhetta amerikkalaisesta jalkapallosta - ei niin vakavalla ilmeellä. Silti asiantuntevia aiheita ja niiden avaamista, analysointeja yms.


  Kimanttia - RadioPlay

  Kimanttia vielä tähän, Antti Mäkinen & Kimmo Timonen heittää läppää aina n. puolen tunnin verran viikossa NHL:stä. Itse en Mäkisestä juuri pidä mutta Kimeä kuuntelisi pidempäänkin, hyvää sisäpiirin juttua taalaliigasta.
   
 6. Perusveijo

  Perusveijo

  Viestejä:
  6
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2018
  Huumorihommia
  Käsittelee, yllätys yllätys, huumoria. Tähän mennessä aiheina ollut mm. Pirkka-Pekka Petelius, stand-up ja Alivaltiosihteeri.

  Juuso Pekkinen
  "Kohtaamisia syvässä päässä. Juuso Pekkinen etsii suurempaa ymmärrystä ympäröivästä todellisuudesta ja tarjoilee hydraatiota intohimoiseen tiedonjanoon."
  Aiheita laidasta laitaan moottoripyörämessuista lautapeleihin ja Elon Muskista rekkamiesten elämään. Paneutuu erittäin huolella aiheisiinsa.

  Kasper & Mikko - Suomen suosituin podcast
  Kasper Strömmanin ja Mikko Pykärin joka torstai ilmestyvä podcast. Hauskaa ja oivaltavaa jutustelua erilaisista aiheista. Torstaita aina odottaa tämän takia.

  Ruokatunti
  "Ruokatunnilla puhutaan joka viikko ruoasta ja ravintoloista mielenkiintoisten alan vieraiden kera Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Väntsin johdolla. Ohjelmassa paljastetaan myös ravintola-alan uusimmat juorut ja kerrotaan hyvän ruoan ystäville parhaat stadilaiset menovinkit."
  Esimerkiksi viime viikolla keskustelivat ananas-vodkasta ja tämän viikon jaksossa oli mielenkiintoista juttua tulevaisuuden ruokakaupasta.
   
 7. Paalausmestari

  Paalausmestari

  Viestejä:
  169
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Onko jotain hyviä (tähti)tiede tai historia(mitä kaukaisempaa, sen parempi) podcasteja?

  Areenan tarjonta(ja laatu) on laskenut kuin lehmänhäntä. Radiaattori hävinnyt. Historia ohjelmat hävinneet lähes kokonaan (uusintoja löytyy kyllä). Semmonen speksi ois että jos on mainoksia niin ei pysty kuuntelemaan.