Puhelu kuuluu vain toisesta Bluetooth kuulokkeesta

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet, tabletit, älykellot ja muu mobiili' , aloittaja Juha_H, 20.10.2018.

 1. Juha_H

  Juha_H

  Viestejä:
  55
  Rekisteröitynyt:
  19.06.2017
  Moikka,

  Hommasin Verkkokauppa.comista Pioneerin SE-C8TW malliset bluetooth kuulokkeet, jotta voin höpötellä työmatkalla puheluita, kuunnella musaa ja podcasteja fillaroidessa. Kuulokkeet sai liitettyä bluetoothilla kätevästi Samsung S7 matkapuhelimeen parilla napin painalluksella. Musiikki ja podcastit toimivat loistavasti, mutta jostain ihmeen syystä puhelut kuuluvat vain vasemman puoleisesta kuulokkeesta.

  Tuleeko teille mieleen mistä moinen voisi johtua? Onko tämä joku omituinen ominaisuus bluetooth kuulokkeissa, että puheluiden ääni kuuluu vain toisesta kuulokkeesta? Kävin mielestäni huolellisesti luurin asetukset, mutta siellä ei ole mitään kohtaa, josta voisi muuttaa puhelun äänikanavan vain toiseen kuulokkeeseen.

  Iso kiitos vinkeistä.
   
 2. InsaneFinn

  InsaneFinn

  Viestejä:
  51
  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Kyllä se taitaa olla ihan ominaisuus, eikä ole ainutlaatuinen ratkaisu kyseisissä kuulokkeissa. Myös omissa Zolo Liberty+ kuulokkeissa kuuluu puhelut vain toisesta kuulokkeesta ja niissä se ainakin kuuluu ominaisuuksiin.
   
 3. Juha_H

  Juha_H

  Viestejä:
  55
  Rekisteröitynyt:
  19.06.2017
  Miksi ihmeessä puhelin-, tai laitevalmistaja rakentaisi noin pöntön ominaisuuden, että puhelun ääni kuuluisi vain toisesta kuulokkeesta? Eihän tuossa ole mitään järkeä. Eikö tuota ongelmaa pysty korjaamaan mitenkään?