• Live: io-techin Tekniikkapodcast tänään perjantaina noin klo 15:00 alkaen. Keskustellaan viikon mielenkiintoisimmista tietotekniikka- ja mobiiliaiheista. Suora lähetys YouTubessa. Tule mukaan katselemaan ja keskustelemaan! Linkki lähetykseen >>

PS5 (ja PS4) arcadetikut

Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
2 338
Kyselisin, että onko kellään tietoa, että mikä mahtaisi olla hyvä arcadetikku PS5:lle, vai onko sellaista vielä olemassakaan? Mielellään sellainen mitä saa ihan Suomesta.

PS5:llä tulee pelailtua nykyisin enimmäkseen tappelupelejä ja alkanut himoittaa päästä mättämään ohjaimen sijaan tikulla. Pelit, joita pelaan ovat tietenkin edelleen PS4 julkaisuja (Street Fighter V, Street Fighter 30th Anniversary Collection, satunnaisesti Tekken 7 ja Mortal Kombat X jne.), joten sen puolesta voisi pärjätä PS4 tikullakin, jos sen vaan saa PS5 konsoliin kiinni. Ensi vuonna on kuitenkin tulossa PS5 julkaisuna Street Fighter VI, minkä takia jo nyt kuitenkin PS5 tikun haluaisin. Ehdoton edellytys on, että olisi langaton tai muutoin on konsolin USB-portti rikki alle viikossa (koira ravaa tasaisin väliajoin päättömästi olohuoneen läpi). Kokemuksia / ehdotuksia?
 
Liittynyt
25.10.2016
Viestejä
151
Langallisesta suosittelen Mad Catz Tournament Edition 2 . Sanwat oli itelle jees mutta en ole päässy horin kytkimiä kokeilemaan. Melkein jos mahollisuus niin suosittelen jossain kokeilemaan mikä itelle sopivin.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
2 338
Harmin paikka, kun ei löydy asuinkaupungista varmaan yhtään liikettä, missä olisi tikkuja tarjolla, joten summamutikassa tilaisuksi menisi. Prisman, Powerin ja Gigantin valikoimissa tikkuja tasan 0 kappaletta. Langallisuus on tosiaan ongelma aloitusviestissä mainituista syistä, mutta taitaa olla niin, että langattomia ei hirveästi tarjolla ole. Harmi kun 8BitDo arcadetikkua ei saa toimimaan pleikkarin kanssa. Sellainen kyllä jo hyllystä löytyy.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
239 599
Viestejä
4 185 528
Jäsenet
70 772
Uusin jäsen
PaulusKaita

Hinta.fi

Ylös Bottom