Prepaid-luottokortit

Viestiketju alueella 'Internet, tietoliikenne ja tietoturva' , aloittaja east, 05.06.2017.

 1. east

  east

  Viestejä:
  457
  Rekisteröitynyt:
  29.04.2017
  @=JP= Puhelinnumeron kentän saikin jättää tyhjäksi.

   
 2. =JP=

  =JP=

  Viestejä:
  1 366
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Tämä onkin mielenkiintoista, onkos tuo kortti sitten ladattavissa uudestaan vielä jotenkin lisää käteisellä jos menee kaupan tiskille kortin ja rahatukun kera?
   
 3. east

  east

  Viestejä:
  457
  Rekisteröitynyt:
  29.04.2017
  Ei, ellen ole aivan väärässä.
  Jaahas, tämä näyttääkin olevan virhe sivustossa. Asiakaspalvelun mukaan:
  Eilen suoritin maksun kortilla, joka oli aktoivoitu pelkällä mukana tulevalla asiakastunnuksella — saattaa olla jo "korjattu" tänään.

  Teen Paygoolle tänään oman ketjun, kun mitään vastaavaa ei Suomessa ole tarjolla. :mad:
   
  Viimeksi muokattu: 02.07.2019
 4. east

  east

  Viestejä:
  457
  Rekisteröitynyt:
  29.04.2017
  Paygoo Prepaid MasterCard Gift on ilmesti tullut markkinoille joskus alkukesästä ja korttia myydään Keskon liikkeissä. Hinnasto samalla sivulla kohdassa "maksut ja rajat" (en kopioi kokonaisuudessaan viestiin, kun tieto voi muuttua). Henkilöllisyystietoja ei vaadita ja kortti maksaa 4,90€ ladattavan saldon päälle. SMS-vahvistus pakollinen.

  muuta huomioitavaa:
  • käytä maksaessa nimeä PAYGOO GIFT ja osoitetta Ratastie 19, 03100 Nummela
  • kortti saatetaan sulkea välittömästi, kun saldo laskee nollaan
  • saldokysely on aina maksullinen
   
 5. _Bandit_

  _Bandit_

  Viestejä:
  124
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Joop, tulipa ostettua tuollainen Paygoon Mastercardin matkalle hätävarakortiksi Citymarketista.

  Koko korttia ei sitten tullut käytettyä (onneksi), sillä nyt ajattelin käyttää tyhjäksi ja tilata Aliexpressistä tavaraa niin ihmettelin kun maksu ei mene läpi. Tarkistan sivuilta ja perskules, kortilla käyttövaraa jäljellä 1,48e! Tein saldokyselyn (0,50e) ja näyttävästi seuraavana päivänä ostosta korttia oli alettu tyhjentämään Latviassa, Venäjällä, yms.

  Kortista en ollut missään nettiostoksissa käyttänyt, enkä ollut antanut CCV-koodia enkä PINiä kenellekkään, mutta hyvin oli kortti silti kloonattu heti ostohetken jälkeen.

  Paygoo pyyteli kuvat kortista, paketin takakannesta ja ostokuitista (onneksi oli tallessa, koko tämän jutun pääpointti on että ne kannattaa säilyttää ehjinä oston jälkeen), nyt sitten selvitellään, toivottavasti siitä saa rahat takaisin helpolla. Näyttävästi en ainoa, jolle näin käynyt pikagooglettelulla, eli parhaimmillaan korttia oli jo tyhjennetty ennen aktivointiakin!

  Mistähän kortin tiedot oikeasti vuotavat? Paygoon aktivointipalvelusta vai onko laskettavissa tuosta asiakasnumerosta tai sarjanumerosta, mikä on suoraan näkyvissä paketin takakannessa ennen latausta? Päivämäärähän siellä näkyy suoraan takakannessa myös ja tilin saldon pystyy kuka vaan tarkistamaan kunhan tietää asiakasnumeron ilmaiseksi sivuilta..

  En sitten tiedä onko vuotanut puhelinnumerot yms. kortin kloonaajille, eli kovin turvallisia nämä eivät ole.
   
  asentaja ja Zat tykkäävät tästä.
 6. =JP=

  =JP=

  Viestejä:
  1 366
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Aikas paha kyl, jos nuo vuotaa ku seula tuolla tavalla. Kaippa sitä joutuu tuohon Aktian versioon tyytymään, jos meinaa edes jonkunlaisen prepaidin hankkia Suomesta. Ei kyl yhtään miellytä, ettei anonyymia maksukorttia saa mistään...
   
 7. KoneenKokoaja

  KoneenKokoaja

  Viestejä:
  396
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2018
  Itselläni on Skrill palvelun kautta prepaid Mastercard kyseinen palvelu tukee sekä fyysisiä kortteja, että virtuaalisia prepaid kortteja virtuaalisella ei toki voi tehdä muuta kuin nettiostoksia. Ei mitään ongelmia ollut palvelun kanssa tietty ottavat välistä muutamien eurojen palvelumaksuja, mutta kaippa tuollaisen palvelun pitää jollain elää. :D
   
 8. =JP=

  =JP=

  Viestejä:
  1 366
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Saako tuolla luoda loputtomasti kortteja ilman kustannuksia? Eli teen kortin, maksan ja sitten tuhoan kortin, ja seuraavalla kerralla sama uudestaan...
   
 9. Zat

  Zat

  Viestejä:
  1 995
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Skrillin virtuaalikortti on itselleni ollut pettymys siksi, että liian monessa paikassa se ei tunnu kelpaavan kun osoitteeni on Suomessa (kortin maa ei täsmää?). En kyllä ole jaksanut kysellä että saako kortin jotenkin esiintymään suomalaisena.

  Ja uusien korttien luominen maksaa 2,5 €/kpl (ainakin muutama kuukausi sitten), eka kortti ilmainen.
   
 10. KoneenKokoaja

  KoneenKokoaja

  Viestejä:
  396
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2018
  Skrill kaikki kulut ovat käytön mukaan eli korttia luodessa ja käyttäessä maksat, mutta jos et osta tai käytä mitään kuluja ei tule. En tiedä mitä kuluja tulee tällähetkellä virtuaali Mastercardeista, koska olen käyttänyt viimevuosina van skrill fyysistä prepaid mastercardia.
   
 11. KoneenKokoaja

  KoneenKokoaja

  Viestejä:
  396
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2018
  Itselläni ei ainakaan ole ollut ongelmaa vaan kortti on käynyt kaikkialla missä Mastercard käy. Ainoa paikka missä ei toimi on suomalaiset bensaautomaatit, mutta siellä ei pitkää toimineet myöskänä visa electronit eikä muutkaan ei luotolliset kortit. Jostain syystä tämä oli suomessa bensa asemia pyörittävien isojen ketjujen tahto, että reaaliaikaisia maksukortteja ei tueta kaippa ne olettaa, että kaikille kenellä on auto on luottokortti anyway eikä köyhien korttien toimivuudesta tartte välittää. Voi myös olla, että pankit pyysivät reaaliaika maksujärjestelmistä niin kovia hintoja, että niitä ei kannattanut tukea en tiedä missä vika. Nykyään tosin toimiibensa-automaateillakin.

  Virtuaalikortti on taas tarkoitettu lähinnä nettiostoksiin siinähän ei edes ole mitään korttia mitä voisi kassalla tai automaatissa käyttää alunperinkään vaan pelkästään tunnusluvut millä sitä voi käyttää netissä. Itse teen nettiostokset pääasiassa paypalilla niin en osaa sanoa miten hyvin tuo Skrill virtuaalikortti käy ja missä nettikaupassa.
   
 12. Zat

  Zat

  Viestejä:
  1 995
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itselläni pääkäyttötarkoitus olisi nettipalvelut (esim videostriimi-) eikä niinkään kaupat eikä myöskään PayPal-maksaminen muutoin. Tuollaisissa palveluissa se on toiminut varsin huonolla menestyksellä.

  Verrokkina Aktia Walletin aikoinaan tarjoamat virtuaali-MasterCardit (ja nykyisetkin Prepaid-kortit, jotka ovat muutoin huonompi diili) toimivat ~99 % menestyksellä netissä mihin tahansa.
   
 13. jujova

  jujova

  Viestejä:
  147
  Rekisteröitynyt:
  15.10.2017
  Vaihdoin oitis skrillin käytön transferwiseen kun sen löysin. Kaikki ollut ilmaista tähän saakka.
   
  Kiai tykkää tästä.
 14. mikkelson

  mikkelson

  Viestejä:
  1 557
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Meinasin kokeilla Revoluttia nettimaksuihin kun sieltä saa yhden ilmaisen virtuaalikortin tai fyysisen kortin käyttöön, mutta homma kaatui siihen kun ei ollut vaadittua henkilöllisyystodistusta (passi/henkilökortti). Ajokortti on ilmeisesti aikaisempina vuosina riittänyt, mutta ei enään nykyään.
   
 15. jujova

  jujova

  Viestejä:
  147
  Rekisteröitynyt:
  15.10.2017
  Samaa koitin myös eli avasin Revolut tilin ja homma kusi ajokorttiin. Ilmoitin että palauttakaa "deposit" raha ja sulkekaa tili. Kerroin myös että transferwisella ei ollut mitään ongelmaa ajokortin kanssa ja homma pelittää.
   
 16. atomi

  atomi tieteen hypoteesi

  Viestejä:
  1 191
  Rekisteröitynyt:
  11.07.2017
  lakihan muuttui vuodenvaihteessa. ajokortti ei riitä enää pankkiasioiden henkilötodistukseksi. täytyy olla passi tai henkilökortti joka paikkaan.
   
  skiip tykkää tästä.
 17. jujova

  jujova

  Viestejä:
  147
  Rekisteröitynyt:
  15.10.2017
  avasin tilin toukokuussa muistaakseni...
   
 18. KoneenKokoaja

  KoneenKokoaja

  Viestejä:
  396
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2018
  Se muuten skrill prepaid virtuaali mastercard on näppärä otin sen käyttöön muutamalla hiiren klikkauksella. Se skrill virtuaali mastercard näyttää myös kelpaavan paypalille kun paypal ulvoo jos sinne ei ole linkittänyt mitään voimassa olevaa luottokorttia vaikka käyttäysi palvelua pelkästään paypal saldolla niin luottokorttia halutaan silti sinne. Jenkeissä kun kaikki toimii luottokortilla niin joku sellainen on oltava vaikka väkisin periaatteella.
   
 19. olkitu

  olkitu

  Viestejä:
  1 354
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tämä muuttui Brexitin takia kun sen jälkeen ei käy. EU:n sisällä ajokortti käy mutta päättivät muuttaa sielä kun sotku käynnissä... Ja epävarmaa kokoajan.

  Tämä siis koskee kun hakee verkkopankkitunnuksia koska näitä käytetään vahvan tunnistautumisen välineenä. Pankit sitten soveltavat itse miten käyttävät. Edelleen ajokortti käy kunhan ei hae tunnistautumisvälinettä.
   
 20. Kasi

  Kasi

  Viestejä:
  219
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2019
  Pystyykö Skrillillä tai Transwisellä maksamaan Alissa?
   
 21. jujova

  jujova

  Viestejä:
  147
  Rekisteröitynyt:
  15.10.2017
  Pystyy. Skrilliä en enää suosittele, paitsi jos tarvii välttämättä virtuaalisen kortin. Sellaista ei transferwise ainakaan vielä tarjoa.

  (BTW lisäyksenä vielä että ainakin Viaplay hyväksyi transferwisen kortin maksutavaksi)
   
 22. Kasi

  Kasi

  Viestejä:
  219
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2019
  Ai miksi ei enää Skrilliä? juuri virtuaalisen kortin tarvitsisin.
   
 23. dragon age

  dragon age

  Viestejä:
  687
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Paygoo on nyt testattu. Kortin voi ostaa tavallisesta ruokakaupasta, maksaa myyjälle haluamansa summan, netissä täytyi aktivoida(jälkimmäinen numerosarja), jonka jälkeen voi ostella vaikkapa Ebaysta. Testasin senkin ja hyvin onnistui. Ja kysykää, jos joku tarvitsee neuvoja. Kerrassaan huippuhyvä palvelu. Täytyykin tästä lähteä selailemaan Ebayn maailmaa :lol:
  [​IMG]
   
 24. edup

  edup

  Viestejä:
  2 520
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Onko joku erityinen syy miksi juuri eBayssä tarvii moista? Niillähän on se oma ostajan suoja mikä ainakin omien kokemuksien mukaan toimii erinomaisesti.
   
 25. Pertti_Pasanen_Spede

  Pertti_Pasanen_Spede

  Viestejä:
  1 499
  Rekisteröitynyt:
  10.03.2017
  vainoharhaisuus taitaa ainut järkevä syy olla tai luottotiedot menneet. Mitään järkevää syytä ei ole miksei oikeata korttia voisi eBay tai AliExpress käyttää.
   
 26. dragon age

  dragon age

  Viestejä:
  687
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  No ei siihen ehkä niin erityistä syytä, mutta kaupan valikoimissa on jokaiseen palveluun omia kortteja esim.
  Netflixiin, Playstationille ja Paysafecard ym. ja sitten Paygoon Mastercard ominaisuus mitä voi käyttää Ebayssa,
  Paysafecardia ei ehkä voi käyttää siellä.
  Myyjäkään ei tiennyt mihin moisia kortteja tarvii, mutta eihän toisaalta tavallisia luottokorttejakaan ole koskaan tarvinnut mihinkään :)
   
 27. jujova

  jujova

  Viestejä:
  147
  Rekisteröitynyt:
  15.10.2017
  Koska sen kortti maksaa ja rahan sinne "uploadaaminen" maksaa.
   
 28. neoflix

  neoflix

  Viestejä:
  715
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  tuo paygoo toimii aika moneen paikkaan trialia hankkiessa vaikkei siellä rahaa oliskaan (esim primevideo ja cmore).
   
 29. Kasi

  Kasi

  Viestejä:
  219
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2019
  Puhutkohan nyt fyysisestä kortista? Ainakin tuo virtuaalinen näyttäisi olevan ilmainen.
   
 30. jujova

  jujova

  Viestejä:
  147
  Rekisteröitynyt:
  15.10.2017
  Juu virtuaalinen on ilmanen mutta ainut tapa laittaa rahaa ilmaiseksi skrill tilille on 3-5pvän tilisiirto. Kaikissa muissa on väh. 1% "fee" välistä.

  edit: eipä olekaan enää ilmaista millään keinolla...
   
 31. oxbird

  oxbird

  Viestejä:
  260
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Vaadittiinko puhelinnumero? Äkkiseltään tuntuu aika hyödyttömältä rajoitukselta, kun kortissa on aloitusmaksu.
  Sivulla on edelleen SMS-vahvistus.
   
 32. neoflix

  neoflix

  Viestejä:
  715
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Vatii se puhelinnumeron mut siihen voi laittaa käytännössä mitä vaan, se antaa sen pin koodin (jota ei tarvii mihinkään) siihen nettisivulle ja kortti aktivoituu, mitään ei tuu kännykkään
   
 33. dragon age

  dragon age

  Viestejä:
  687
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Puhelinnumeroa ei tarvitse, ja pin koodia tarvitsee jos käyttää korttia myymälöissä. Paypal tiliä voi myös käyttää tuolla kortilla.
  Nykyään vain aika hyvin tiedot jäävät talteen, esim. jos maksat tililtä prepaidiin, niin silloin on helppo yhdistää pankki- ja nimitietosi, ja jos ostat Paygoolla niin omat tiedot täytyy kuitenkin kirjoittaa sinne mistä ostat.

  Juuri huomasin, että Paygoolle on ilmestynyt Reload kortti, johon voi ladata lisää rahaa! Kortti senkun paranee vain :lol:

  Paygoolla lukee, että "jos ostat niin ilmoita kortinhaltijaksi paygoo gift ratastie ym."
  mutta hieman epäselväksi jäi, että mihin se olisi pitänyt kirjoittaa? :lol:
  Omat ostokseni ainakin ovat tulossa normaalisti tuosta huolimatta.
   
  Viimeksi muokattu: 13.10.2019
 34. oxbird

  oxbird

  Viestejä:
  260
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Siis maksuvaiheessa luottokorttikenttään. Jokainen verkkokauppa lienee sallii erillisen toimitusosoitteen.
   
 35. oxbird

  oxbird

  Viestejä:
  260
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Sivu taitaa olla olemassa vasta Norjan puolella? Toivottavasti rahan lisääminen onnistuu käteisellä, muuten voi jäädä epäselväksi, yhdistetäänkö maksutiedot korttiin. Prepaid-luottokortti pelasti äskettäin 15€ euron veloitukselta (Uplay+).

  EDIT: Reloaded lisätty FAQ-sivulle.
   
 36. neoflix

  neoflix

  Viestejä:
  715
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  on se kaikkeen hyväksyny ihan mun oman nimen korttitietoihin, ainakin amazon ja psn hyväksy ihan kiltisti. Tuleeko tuossa reload kortissa mitä maksuja latauksesta?

  Edit: Vastaus tulikin just samaan aikaan ku ite laitoin viestin :D
   
 37. oxbird

  oxbird

  Viestejä:
  260
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Kysyin tuesta Reloadista:

   
 38. dragon age

  dragon age

  Viestejä:
  687
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Harmi. Tuon vuoksi lähetinkin äsken sähköpostia, jossa kysyin että milloin kortti on tulossa Suomeen, ja jos ostaa kortin Ruotsista, voiko käyttää korttia Suomessa.
   
 39. Kasi

  Kasi

  Viestejä:
  219
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2019
  Juu, on näköjään tuo 1% välistäveto joka kohdassa. Sinällään vielä siedettävissä.

  Kannattaakohan tuonne antaa oikeaa kotiosoitettaan ja puhelinnumeroaan? :D korttia ei kyllä ilmankaan heru.
   
 40. jujova

  jujova

  Viestejä:
  147
  Rekisteröitynyt:
  15.10.2017
  Joskus muinoin (liityin muistaakseni 2002) sinne piti lähetellä kopioita ties mistä sähkölaskuista ym. että sai tilin ns. kokonaan vapaaksi. Käytännössä siis siirtorajat tappiin ja kortin käytön "rajattomaksi". Nykyisiä käytäntöjä en tiedä tarkalleen. Ei ole itselle ainakaan mitään haittaa niiden luovuttamisesta tullut.
   
 41. allapo

  allapo

  Viestejä:
  362
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Sivu taakseppäin ja paygoo kortin tiedot vuotaa jo ennenkuin on ehditty käyttää ja tässä muutama viesti taakseppäin kehutaan kun on niin kätevä kortti. Joo-o. Aika luottettavan oloista touhuilua.

  edit:
  Prepaid-luottokortit
   
 42. neoflix

  neoflix

  Viestejä:
  715
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Aika monta noita on tullu osteltua ja yhessäkään ole ollu mitään ongelmaa. Veikkaisin ongelman lähteeksi sitä näytön ja tuolin välissä pöllöttävää hahmoa :D
   
 43. dragon age

  dragon age

  Viestejä:
  687
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tuon negatiivisen palautteen vuoksi oikeastaan ostinkin kortin että voi testata vuotaako rahat. Ja ei ne rahat mihinkään vuotaneet ja ostoksetkin ovat jo saapuneet. Tuon negatiivisen vuoksi testasin kuitenkin vain muutamalla kympillä ja ostin ostokset vuorokauden parin aikana.
   
 44. dragon age

  dragon age

  Viestejä:
  687
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Paygoolta tuli vastaus: We are working on getting the Reload cards launched in Finland as soon as possible, but I do not have a date for this. The last we had confirmed was, that it will be sometime in 2020.
   
 45. _Bandit_

  _Bandit_

  Viestejä:
  124
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  No hyvin tulkittu sitten Hermanni. Palataan sitten kun on ongelma, niin on kiva jos on kuitit, kortit ja paketit esillä eikä kortille ollut tarvetta esim. matkalla hätävarakorttina, jossa muuten olisitkin voinut olla kusessa jos kortti tyhjä.

  Jos kortin tiedot kloonataan ostohetkellä, ID-kyselyn voi tehdä ilman mitään varmistusta ja tämän jälkeen saat käyttämättömästä kortista mikä on tyhjennetty niin saa kymmenisen kertaa selvittää ettei ole fyysisesti voinut olla Slaavimaassa kun on ollut ihan toisella puolella maailmaa ennenkuin saa hyvityksenä uuden kortin (ja btw. tuli pari YV:tä samanlaisista tapauksista muilta foorumilaisilta), niin ei noita kortteja voi ongelmattomiksi sanoa eikä todellakaan ole näytön ja penkin välissä olevalla hahmolla mitään tekemistä kun ID:n ja MM/YY koodit saa avaamattoman paketin takaa, josta luultavasti nuo kloonatut kortit on tehty jo ennen ostohetkeä..

  Hyvä vaan jos itselläsi toimii, mutta paljoa luottoa ei ole näihin, tapauksia löytyy heti ympäri maailmaa. Magneettijuovasta on hieman vaikeampi kloonata (ellei Työn Sankari varasta nippua lataamattomia kortteja hyllystä, leikkaa paketteja auki, kopioi raitaa tai koodeja ja liimaa takaisin kasaan ja vie kaupan hyllyyn), todennäköisempää on vuoto palveluntarjoajan sivuilla esim. saldokyselyn/IP/PIN-kyselyn kautta:

  Gift Card Cloning - Loss Prevention Media
  Frauded! US Bank Mastercard Gift Cards Hacked and Drained
  My Prepaid MasterCard Gift Card Was Hacked Before I Even Took it Out of the Packaging - Angelina Travels
  Gift Card Scam: Crooks Can Drain the Money Off Your Cards
  Warning! Fraudulent gift card usage, US Bank cards, possible Evolve connection - FlyerTalk Forums
  Fraud Alert VGCs SoCal Ralphs - FlyerTalk Forums
  Gift Card Fraud !!! - Page 9 - FlyerTalk Forums
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2019
 46. dragon age

  dragon age

  Viestejä:
  687
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Hmm, pari yv:tä, mikseiväthän uskaltaneet ketjuun kirjoittaa? :think:
   
  east tykkää tästä.
 47. oxbird

  oxbird

  Viestejä:
  260
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Oletteko käyttäneet Paygoota Patreonissa? Viimeksi kun yritin, kortti hylättiin jollain geneerisellä virheilmoituksella (Redditissä keskustelua aiheesta).
   
 48. neoflix

  neoflix

  Viestejä:
  715
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Se paygoo menee suoraan paypaliin et sitä kautta saa suurimmaks osaks helpoiten kaiken makseltua
   
  oxbird tykkää tästä.
 49. oxbird

  oxbird

  Viestejä:
  260
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Ja Paypalille riittää vain Paygoon tiedot ("Nimi: PAYGOO GIFT" jne.)?
   
 50. neoflix

  neoflix

  Viestejä:
  715
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ite oon laittanu ihan oman nimen ja osotteen ja kortin numerot, ei oo valittanu mitään