Popup valikot ei toimi, Chrome

Viestiketju alueella 'Palaute, tiedotukset ja arvonnat' , aloittaja Starglazer, 07.09.2017.

  1. Starglazer

    Starglazer Tukijäsen

    Viestejä:
    802
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Moro!

    Mikähän tähän Chromeen tuli kun ei enää toimi nuo popup valikot? Esimerkiksi ilmoitukset ei avaudu kun hiiren vie päälle. Jokin aika sitten vielä toimi mutta nyt ei enää.
    Töissäkin on Chrome ja toimii oikein.
     
  2. Tup3x

    Tup3x Tukijäsen

    Viestejä:
    891
    Rekisteröitynyt:
    18.10.2016
    Vika on sinun päässäsi. Siis ei sun päässä, vaan selaimessa joku solmussa. Kokeile ensiksi tyhjentää selaimen välimuisti ja käynnistä se uudestaan.
     
  3. Starglazer

    Starglazer Tukijäsen

    Viestejä:
    802
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Tattista vinkistä, eipä näyttänyt olevan vaikutusta. Toimiikohan nuo normaalisti Edgellä? Kun ei avaa silläkään.
    Ei hitto, kokeilin imaista Firefoxin eikä toimi silläkään. Riftikö tuon sotki, muuta muutosta en muista kokoonpanoon.
     
  4. Starglazer

    Starglazer Tukijäsen

    Viestejä:
    802
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Ihan jees, kokeilin tehdä vierastilin (joka ei ollutkaan ihan helppo kympissä :mad:) eikä toimi sielläkään. Aika mystistä.
     
  5. Tup3x

    Tup3x Tukijäsen

    Viestejä:
    891
    Rekisteröitynyt:
    18.10.2016
    Onko jotain viruksentoruntaa, joka lisäilee omia juttuja sivuille? (Kaspersky tulee mieleen.)
     
  6. Starglazer

    Starglazer Tukijäsen

    Viestejä:
    802
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Ei, Windowsin omalla mennään.
     
  7. Elvis Jagger

    Elvis Jagger

    Viestejä:
    1 184
    Rekisteröitynyt:
    16.10.2016
    Mainos tai muut blokkerit?
     
  8. Starglazer

    Starglazer Tukijäsen

    Viestejä:
    802
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Ei ole niitäkään.
     
  9. jhalmu

    jhalmu

    Viestejä:
    464
    Rekisteröitynyt:
    01.02.2017
    Kokeile laittaa kone nukkumaan ja avaa sitten. Minulla auttaa 10wintousan nykyiseen ilmeisesti ikibugiin joka tuli sen yhden ison päivityksen jälkeen.

    Vaikuttaa siis jos ohjelma on eri ssd:llä kuin käyttis. Ehkä muutenkin.
     
  10. Starglazer

    Starglazer Tukijäsen

    Viestejä:
    802
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Kiitos kaikille vinkeistä. Tänään kun tulin töistä kotiin niin nyt toimii :confused: Aamulla ei vielä toiminut.