• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Poliittiset ja yhteiskunnalliset meemit

Liittynyt
26.10.2016
Viestejä
109
Se on hauskaa, kuinka vasemmisto on sitä mieltä, että nykyinen hallitus leikkaa hyvinvointialueilta, vaikka todellisuudessa sinne syydetään rahaa noin miljardi enemmän joka vuosi.
Lisäksi eilen taisi hallitus jo perääntyä sairaalaverkoston leikkaamisesta ja se on nyt peruttu. Saas nähdä mistä hyvinvointialueet itse leikkaavat, että saavat rahat riittämään. Valtion piikki ei voi olla jatkuvasti auki.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 897
Muutamassakin edellisessä tuli taas kirjaimellisesti malliesimerkkejä siitä miksei yksittäiseen viestiin saisi koskaan pistää liikaa kuvia. Olen kenties samaa mieltä jostakin yksittäisestä mutten toisista alkuunkaan :coffee:
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
247 769
Viestejä
4 322 000
Jäsenet
72 100
Uusin jäsen
verkkotunkki

Hinta.fi

Ylös Bottom