• Hyvät tarjoukset -alueen ohjeet ja säännöt

    • Uuden tarjouksen kohdalla valmispohjan ja etuliitteen käyttö on pakollista!
    • Otsikkomuotoilu: Tuote, kauppa, tarjoushinta
    • Ainoastaan tarjouksia, jotka toimitetaan Suomeen
    • Ei ref-linkkejä

Tekniikka POINT PRO POAC8009 SUPERSILENT -ilmastointilaite, POWER, 489,30 € (-30 %)

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
670
Tuote: POINT PRO POAC8009 SUPERSILENT -ilmastointilaite
Tarjoushinta: 489,30 €
Normaalihinta: n. 699 €
Kauppa: POWER
Voimassa: 07.08.2022 asti
Linkki: POINT PRO POAC8009 SUPERSILENT ILMASTOINTILAITE - Power.fi
Promokoodi: -

Lisätietoa: Jos suorituskyky riittää (lämmönsiirtokapasiteetti 9000 BTU/h, jäähdytysteho 2,6 kW), tämä on tällä hetkellä markkinoiden hiljaisin siirrettävä ilmastointilaite. Tämä laite ei ole yleensä koskaan tarjouksessa. Mitkään siirrettävät ilmastointilaitteet eivät ole hiljaisia, mutta tämä on markkinoiden hiljaisin. Ero suurimpaan osaan markkinoilla myytävistä laitteista on EU-energiamerkinnän melutasossa noin 9 desibeliä (56 dB vs. 65 dB). Yleisimmin myytävissä laitteissa ääni on tasaista kohinaa, joka koostuu kompressorin äänestä ja puhaltimen äänestä, melko tasaisesti molemmista. Tässä laitteessa kompressorin ääni kuuluu hieman puhaltimen ääntä enemmän, mutta yhteisääni on yleisimmin myytäviä laitteita hiljaisempi ja kokonaisuutena mielestäni vähemmän häiritsevä.

Ohjekirja: https://media.power-cdn.net/documents/manuals/4894526051174/4894526051174_2__fi.pdf

R290-kylmäaine (ympäristöystävällisempi ja mahdollisesti vanhoja aineita pitkäikäisempi). Lämmönsiirtokapasiteetti 9 000 BTU/h ja jäähdytysteho 2,6 kW. Kaukosäädin ja ajastin. Mukana poistoilmaletku ja ikkunasovitin, joka ei todennäköisesti sovi helposti suomalaisiin ikkunoihin. Haluttaessa voi hankkia erikseen esim. pleksi- tai Finnfoam-levyn sekä myrskykuvun. Korvausilman saannista on huolehdittava, ettei erityisesti kerrostalossa sekoita talon ilmanvaihtoa ja aiheuta sisäilmaongelmia. Korvausilman saanniksi riittää, jos hieman avaa eri tuuletusikkunaa kuin missä ilmastointilaitteen poistoilmaputki on, tai jättää pleksiin tai Finnfoamiin aukon poistoputkesta kauempana olevaan reunaan. Jäähdytysteho heikkenee jonkin verran, mutta kun ilmastointilaite on teholtaan mitoitettu oikein, olo helpottuu selvästi. Tällaisessa asennuksessa on hyvänä puolena myös se, ettei tarvitse muokata laitetta kaksiputkiseksi tai tehdä suuria remontteja esim. opiskelija-asunnossa.

Tarvittaessa esim. seuraavaa mallia voi käyttää myös kahden putken kanssa, jos haluaa tehostaa jäähdytystä. Jos asunnossa on vain yksi tuuletusikkuna, tätä voi käyttää siten, että laittaa toiseen aukkoon poistoputken ja jättää toisen auki korvausilmaa varten.

MYCARBON Window Seal for Mobile Air Conditioners 300 cm No Drilling Air Conditioning Window Seal for Tumble Dryers Exhaust Dryer AirLock for Attaching to Rotating Window Tilting Window: Amazon.de: Baumarkt

Laite riittää viilentämään ainakin 25 neliön asunnon melko hyvin, kunhan asennus on riittävän tiivis ja korvausilmaa tulee riittävästi - todennäköisesti suurempikin asunto viilenee, kunhan laite saa rauhassa toimia pitkään. Kaikki pienet ilmastointilaitteet ovat melko äänekkäitä, mutta tukala olo on paljon suurempi haitta. Esim. vastamelukuulokkeet ja korvatulpat auttavat. Yöksi laitteen voi sammuttaa. Verhot ja sälekaihtimet kannattaa pitää kiinni, niin lämpö pysyy paremmin ulkona ja viileys sisällä. Kondenssiveden poisto on tehtävä tarvittaessa, jos laite ilmoittaa siitä.
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
240 818
Viestejä
4 209 014
Jäsenet
70 965
Uusin jäsen
Hillox

Hinta.fi

Ylös Bottom