Playnite launcher

Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 748

Oletteko kokeilleet tuollaista kaikki launcherit yhdistävää launcheria? GOG Galaxyssä on usein ongelmia yhdistää Steamiin.

Onko turvallinen? Olisi kamalaa menettää Steam tai muut tilit tuon takia.
 
Liittynyt
30.04.2022
Viestejä
5
Minulla oli hakusessa sovellus, joka yhdistäisi kaikki PC-pelit yhdeksi kirjastoksi nyt, kun pelejä on alkanut olemaan ainakin kuudella eri ohjelmalla plus irralliset tavalla tai toisin. GoGissa tuntuu olevan aina jotain ongelmia muiden kanssa ja käyttöliittymään oli muutenkin hankalaa tottua. Steam puolestaan oli vaivaannuttava, kun piti joka ulkoisesta pelistä käydä lisäämässä linkit.

Sitten löysin Playniten, joka alkuun oli vaivaannuttavan näköinen, mutta nykyään käynnistelen pelejä lähinnä tämän kautta. Onhan tämä myös nätti ja tälle on kasapäin addoneita, johon saa ladattuja teemoja oman mielensä mukaan sekä erilaisia lisäosia. Mainittakoon, että niistä Duplicate Hider on pakollinen, jottei esim. Steamin ja Epicin pelit tule listalle kahteen kertaan. Pelien metatiedot, kuvat, linkit ym latautuvat hienosti ja mä tykkään Steamin tavoin hallita pelikirjastoa mm. kategorisoinnilla ja tässäkin onnistuu hyvin luoda omansa backlogeille ym.

Vastaus aloittajan kysymykseen, tämä on githubissa oleva open source -tekele, joten en näe Playniten käyttöönotossa riskejä (varsinkin, jos tileissä on kaksivaiheinen kirjautuminen käytössä). Ohjelma ei käsittääkseni varastoi kirjautumistietoja, vaan lähinnä haistelee koneella olevia asennuksia. Samaa mieltä oltiin näköjään myös Redditissä.

Laitetaan vielä esittelyvideota:
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
241 208
Viestejä
4 211 402
Jäsenet
71 028
Uusin jäsen
zamkos

Hinta.fi

Ylös Bottom