Parhaat einekset

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja IHS
  • Aloitettu Aloitettu

IHS

Liittynyt
16.01.2023
Viestejä
225
Mitkä ovat teidän luotto einekset? Itse suosin tällä hetkellä x-tra lasagnea. Ainoa huono puoli on se, että on liian vetistä omaan makuun, mutta kun laittaa uunituksen jälkeen vetäytymään jääkaappiin joksikin aikaa niin on yllättävän hyvää.
Eli laitetaan tähän keskusteluun hyviä einesruokia. Laittakaa keskusteluun uusia hyväksihavaittuja einesruokia, joita voitte suositella muille.
 
Viimeksi muokattu:
Saarioisten jauhelihakiekko. Vuosikymmenestä toiseen, vaikka maku ja aineet hiukan muuttuneet, mutta menee niin kylmänä kuin kuumanakin.
 
  • Tykkää
Reactions: IHS
Kivikylän Aurasalami mikropizza on hyvä mutta harvoin tulee syötyä. Jos eineksellä tarkoitetaan "oikeaa" valmisruokaa, niin niitä ei tule syötyä enää ollenkaan. Lopetin vuosi sitten ja huomasin että jaksan paljon paremmin, ja jopa taitopelitkin sujuu paremmin. En tiiä miksi ne ei mulle sovi, onko mulla diabeetes tai joku muu, vai onko ne raaka-aineet ja lisäaineet vain liikaa, mutta aivan älytön ero ku aloin tekemään esim. keittoja tuorista juureksista ja perunasta.
 
Kivikylän Aurasalami mikropizza on hyvä mutta harvoin tulee syötyä. Jos eineksellä tarkoitetaan "oikeaa" valmisruokaa, niin niitä ei tule syötyä enää ollenkaan. Lopetin vuosi sitten ja huomasin että jaksan paljon paremmin, ja jopa taitopelitkin sujuu paremmin. En tiiä miksi ne ei mulle sovi, onko mulla diabeetes tai joku muu, vai onko ne raaka-aineet ja lisäaineet vain liikaa, mutta aivan älytön ero ku aloin tekemään esim. keittoja tuorista juureksista ja perunasta.
Eineksiäkin on erilaisia. Suolaa, rasvaa ja sokeriahan noissa on yleensä enemmän kuin tarpeeks. Itse en ole huomannu mitään eroa syökö itsetehtyä vai einestä jos suunnilleen samaa ruokaa tekee, esim makaronilaatikkoa. Toki tilanne eri jos vetelee vain jotain valmishampurilaisia, kananugetteja, ranskalaisia jne.
Yks vakioeines kerran viikossa töissä on itsellä on Saarioisten lihakeitto. 2,5e ja hyvän makuista ja lihakin on ihan oikeaa eikä sellaista kun 10v sitten ja kouluissa ja laitoksissa mistä ei oikein tienny mitä elukkaa "liha" oli.. se tähen en koulun jälkeen eineslihasoppaan koskenut, vaikka tykkään siitä "soppa-osasta" hulluna, liha on pelkkää plussaa. Nykyään tosiaan noissa eineskeitoissakin on hyvälaatuista lihaa. 3min mikrossa vs. hitonmoinen säätäminen tehdä itse. Muita soppia, kuten nakkikeittoja tulee kyllä tehtyä tasaisin välein, mutta lihasoppa on sen verran työläs.

Mutta sitten tosiaan on nämä hämärät kananugetit jotka on tehty rasvasta, nahasta, teurasjätteistä, suolaista ja rasvasta, makkaroista puhumattakaan missä on lihaa alle 20% (Xtra makkarassa huima 10%), loput rasvaa ja teurasjätteitä ja jauhoa.
 
Kivikylän Aurasalami mikropizza on hyvä mutta harvoin tulee syötyä. Jos eineksellä tarkoitetaan "oikeaa" valmisruokaa, niin niitä ei tule syötyä enää ollenkaan. Lopetin vuosi sitten ja huomasin että jaksan paljon paremmin, ja jopa taitopelitkin sujuu paremmin. En tiiä miksi ne ei mulle sovi, onko mulla diabeetes tai joku muu, vai onko ne raaka-aineet ja lisäaineet vain liikaa, mutta aivan älytön ero ku aloin tekemään esim. keittoja tuorista juureksista ja perunasta.
Tämä kivikylän aurasalami on kyllä todellista herkkua. Myöskin kivikylän lihapullat mielestäni erinomaisia.
 
Tuli kaupasta otettua kokeeks tommonen pakastealtaasta....Tein pienen virheen kun en kattonu minkälainen toi on vaan annoin sulaa paketissa huoneenlämmössä kuten pakastepizzat yleensä aina sulatan....olikin yllätys että pohja oli täysin raaka eli semmonen kun kotona tekis ja oli pieni työmaa saada toi suht kasassa siitä muovikääreestä tonne pellille....noi vois helposti paistaa ihan pizzauunissakin.
Jotenkin omituisen makunen oli toi en tiiä olisko kinkusta tai juustosta tms johtunu mutta aika reippaasti suolanen oli....pitänee vielä testata jos näkee ton valmistamia pepperoni tai margheritoja

pielisen ooppera.jpg


pielisen ooppera2.jpg
 
Tuli kaupasta otettua kokeeks tommonen pakastealtaasta....Tein pienen virheen kun en kattonu minkälainen toi on vaan annoin sulaa paketissa huoneenlämmössä kuten pakastepizzat yleensä aina sulatan....olikin yllätys että pohja oli täysin raaka eli semmonen kun kotona tekis ja oli pieni työmaa saada toi suht kasassa siitä muovikääreestä tonne pellille....noi vois helposti paistaa ihan pizzauunissakin.
Jotenkin omituisen makunen oli toi en tiiä olisko kinkusta tai juustosta tms johtunu mutta aika reippaasti suolanen oli....pitänee vielä testata jos näkee ton valmistamia pepperoni tai margheritoja

pielisen ooppera.jpg


pielisen ooppera2.jpg
Kuvasta päätelleen aitoa Turkkilaista / Kurdilaista suoraan Pielisten rannalta. No näinhän sen pitää ollakkin, kun firman taustaa vilkaisee. Tälle on todella paikkansa ja annetaan poikien yrittää Saarioisten roiskeläpän mahdin kaatamista. Tarinan mukaan taikinaa on tehty pidemmän kaavan mukaan, hienoa. Liekkö tuo lätyn päällä oleva suikalemainen tavara ehtaa kinkkua vaiko kuitenkin pitsasuikaletta?
 
Kuvasta päätelleen aitoa Turkkilaista / Kurdilaista suoraan Pielisten rannalta. No näinhän sen pitää ollakkin, kun firman taustaa vilkaisee. Tälle on todella paikkansa ja annetaan poikien yrittää Saarioisten roiskeläpän mahdin kaatamista. Tarinan mukaan taikinaa on tehty pidemmän kaavan mukaan, hienoa. Liekkö tuo lätyn päällä oleva suikalemainen tavara ehtaa kinkkua vaiko kuitenkin pitsasuikaletta?
..joka ei yleensä ole edes kinkkua (possua) vaan kalkkunaa ja kanaa.
 
Kuvasta päätelleen aitoa Turkkilaista / Kurdilaista suoraan Pielisten rannalta. No näinhän sen pitää ollakkin, kun firman taustaa vilkaisee. Tälle on todella paikkansa ja annetaan poikien yrittää Saarioisten roiskeläpän mahdin kaatamista. Tarinan mukaan taikinaa on tehty pidemmän kaavan mukaan, hienoa. Liekkö tuo lätyn päällä oleva suikalemainen tavara ehtaa kinkkua vaiko kuitenkin pitsasuikaletta?
Verkkosivut eivät ainakaan liikaa tuotteesta kerro (ravintosisältö) ja ainesosalista, ja sähköpostitkin gmail-osoitteen takana niin ihan hirveän isosta bisneksestä ei ainakaan tässä vaiheessa liene kyse. Näihin hitaasiin kohotuksiin taisi ensimmäsenä lähteä Pizza Backen ja ainakin omasta mielestäni niitä paremman pään pakastepizzoja. Toki hintaluokka myös vähän eri kuin Roiskeläpillä. Mutta ei kyllä pärjää itse tehdyille, kun sen pizzan oikeasti saa tuoreena.
 
Tuli kaupasta otettua kokeeks tommonen pakastealtaasta....Tein pienen virheen kun en kattonu minkälainen toi on vaan annoin sulaa paketissa huoneenlämmössä kuten pakastepizzat yleensä aina sulatan....olikin yllätys että pohja oli täysin raaka eli semmonen kun kotona tekis ja oli pieni työmaa saada toi suht kasassa siitä muovikääreestä tonne pellille....noi vois helposti paistaa ihan pizzauunissakin.
Jotenkin omituisen makunen oli toi en tiiä olisko kinkusta tai juustosta tms johtunu mutta aika reippaasti suolanen oli....pitänee vielä testata jos näkee ton valmistamia pepperoni tai margheritoja

pielisen ooppera.jpg


pielisen ooppera2.jpg
Haluttais kyllä koittaa tuota. Pakastepitsat tahtoo olla joka kerta niin huonoja, ettei paljoa vaatis niiden päihittäminen.
 
Haluttais kyllä koittaa tuota. Pakastepitsat tahtoo olla joka kerta niin huonoja, ettei paljoa vaatis niiden päihittäminen.
Ei maksa vaivaa, kokeile sen sijaan Dr.Oetkerin uusimpia supremoja, mutta älä sitä calabrese ndujaa....tai voit, mutta omasta mielestä heikoin. Kaikkien aikojen paras pakastelätty (vie backenia 100-0) on spaccanapolin lätyt. Kalliita toki, mutta omasta mielestä sen arvoisia. Aivan järjettömän hyvä pohja. Ehkä miinus tulee pakastetuista "tuoreista" basilikan lehdistä, jotka vähän surullisen näköisiä
 

Statistiikka

Viestiketjuista
281 865
Viestejä
4 842 953
Jäsenet
78 312
Uusin jäsen
Jankkoo

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom