Itse parin vuoden piparitalokokemuksella oon huomannut käteväksi menettelyksi heti uunista ottamisen jälkeen leikata palat tarkkaan muotoon. Jos tarkkuudella on merkitystä. Heti uunista otettua piparit on vielä niin pehmeitä, etteivät murru leikatessa vaan leikkauspinnasta jää siisti.
Värjäsin tomusokerimassaa elintarvikevärillä ja tuntuu toimivan muuten, mutta lähtee leviämään.
Oli siis vain tuo keskusta sinisellä ja sitä kiersi valkoinen reuna. Säteet valkoisella. On tuo sininen väri lähtenyt kiipeämään valkoista massaa eteenpäin.
Edit: Eiku jaa. Taisit ihan piparia itseään olla värjäämässä.
Toinen edit ennen viiden minuutin kulumista: Täällä jo näin monta osallistujaa kisassa ja tuolla toisella foorumilla ei vielä yhtään. Vai onko aiemmin ollut tapana vääntää piparit viime tipassa?