Philips 55PUS7803/12 TV - Kuva/yhteys vikaa?

Liittynyt
22.11.2022
Viestejä
3
Hei,

Laite on muutaman vuoden vanha Philipsin televisio (malli 55PUS7803/12). Nyt kanavasta riippumatta kuva pätkäisee ja televisio pitää sekunnin parin mittaisen piippauksen. Äkkiseltään vaikuttaisi siltä, että signaali katkeaa? Tämä ongelma toistuu säännöllisen epäsäännöllisesti, kuitenkin niin usein että ärsyttää. Toinen on suoratoistopalveluissa, etenkin Netflixin kanssa. Yhtä säännöllisen epäsäännöllisesti kuva ja ääni pätkii ja rätisee.

Toista antennikaapelia on testattu, televisio ja kanavat päivitetty, uudelleenasennus suoritettu. TV-tasolla on pari pelikonsolia ja soundbar+basso.
Basso on bluetoothilla soundbariin.

Olisiko vinkkejä mitä vielä yrittää tai lopullista tuomiota laitteesta?
 
Liittynyt
27.01.2021
Viestejä
4
Minulla 65PUS7803/12 samaa vikaa pitänyt nyt viikon parin verran.
Samat toimenpiteet tehty kuten sinäkin, ei auta. Huomasin että pahinta pätkimistä on yle1,2 ja mtv:n kanavanipussa. Kerro jos olet saanut ratkaistua ongelman.
 
Liittynyt
29.08.2020
Viestejä
63
PUS8503/12 täällä ja samoja ongelmia ollut hetken aikaa. Nyt kyllästyin katkomiseen ja asensin tv uusiksi. Ajatukseni oli että ongelmat voisivat johtua 5g verkosta tai siitä että tv hyppii 4g ja 5g välillä, minulla tv:n netti on siis wifi yhteydellä. Nyt uudelleenasennuksessa yhdistin tv ainoastaan 4g verkkoon ja ongelmat taisivat kadota! Ei katko enää suoratoistoissa eikä tv kanavia katsoessakaan, jälkimmäinen on aika hämmentävää. Asennuksen yhteydessä kielsin hbb-tv, en tiedä oliko väliä.
 
Liittynyt
27.01.2021
Viestejä
4
Ongelma ratkesi täälläkin tehdas asetuksilla ja uudelleen asennuksella. Asennus vaiheessa sky showtime ei halunnut millään aueta joten poistin sen asennuksen. Eilen mielenkiinnosta kokeilin asentaa sen uudestaan ja tällä kertaa onnistui. Sen jälkeen tulivatkin sitten vanhat ongelmat esiin kuin aiemminkin. Joten otin sky showtimen pois ja ongelma oli hävinnyt Onko muilla ollut asennettuna tuo appi.
 
Liittynyt
29.08.2020
Viestejä
63
Jäi mullakin lisäämättä että sovelluksen uudelleenasennuksen myötä ongelmat palasivat, todella outoa miten se voi vaikuttaa tv kanavien katsomiseen. Nyt sitten tarvittaessa cast puhelimesta jos haluan katsoa skyshowtimeä telkusta.
 
Liittynyt
14.06.2017
Viestejä
467
Oma Philips taas on todella herkkä kaukosäätimen paristojen / akkujen lataukselle: Jos ne menee liian heikoksi, kaukosäätimen painallus voi tehdä mitä tahansa eli esim. palata kanavalle X tai mennä edelliseen lähteeseen (TV --> PC) uudestaan ja uudestaan. Tai sammuttaa TV:stä virrat heti, kun sen laittaa päälle. Vaikkei koskisi kaukosäätimeen sen "virrat päälle" jälkeen. Uudet akut tai paristot = Sekoilu loppuu heti.
 
Liittynyt
22.11.2022
Viestejä
3
Jäi lopulta langan seuraaminen taistelun tiimellyksessä kokonaan. Budjetti taipui tällä kertaa helpommin kuin järki tai kärsivällisyys, niin päädyin ostamaan kokonaan uuden television. Vanha televisio löytyy vielä tallesta, niin MiSun ja Arpakuution viestien perusteella päädyin vielä laitetta testaamaan. Ensimmäinen pätkäisy tuli heti parin minuutin jälkeen maikkaria katsoessa. Poistin SkyShowtimen ja näin parin tunnin testillä (ennen tässä ajassa useampi pätkäisy) näyttäisi ongelma hävinneen. Mielenkiintoista tosiaan, että yksi sovellus vaikuttaa näinkin.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
240 133
Viestejä
4 196 728
Jäsenet
70 854
Uusin jäsen
rata-mestari

Hinta.fi

Ylös Bottom