Phanteks esitteli Metallic Gear -sisarbrändin ja neljä uutta Neo-koteloa

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 344Phanteks on lanseerannut Computex-messuilla uuden Metallic Gear -sisarbrändin, jonka tarkoituksena on tarjota edullisia, nykyaikaisia ja hyvän hinta-laatusuhteen tarjoavia tuotteita. Ensimmäisenä päivänvalon näki Neo-kotelomallisto, joka koostuu neljästä eri mallista. Toistaiseksi yrityksen kotisivuilta löytyy vasta tuotekuvia, mutta ei tarkempia tietoja koteloista. TechPowerUp-sivusto on kuitenkin kertonut keskeisimpiä tietoja uutuuksista.

Muotoilultaan Neo-mallit ovat hyvin pelkistettyjä - alumiininen etupaneeli on käytännössä täysin tasainen ja liitännät sekä ilmanottoaukot on sijoitettu sen kylkiin. Runko on terästä kylkipaneelit lasia (Mini-malleissa vain vasen).Neo on tavanomainen miditornikotelo ja tarkoitettu ATX-kokoonpanoille. Se tarjoaa lisäksi seitsemän lisäkorttipaikkaa ja tilaa jopa 280 mm jäähdyttimelle. Neo Micro on micro-ATX-emolevyille tarkoitettu toteutus samasta aiheesta ja sen sisällä on neljä lisäkorttipaikkaa ja tilaa 240 mm jäähdyttimelle. Neo Mini on suunniteltu mini-ITX-kokoonpanoille ja siitä löytyy kaksi lisäkorttipaikkaa sekä tilaa 240 mm jäähdyttimelle. Neo G Mini eroaa sisarmallistaan etupaneelin kuvioinnilla sekä kolmella vertikaalisella lisäkorttipaikalla.

Neon suositushinta on 99,99 dollaria, Neo Micron 84,99 dollaria, Neo G Minin 79,99 dollaria ja Neo Minin 69,99 dollaria. Saatavuudesta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa.

Lähteet: Metallic Gear, TechPowerUp, YouTube

Huom! Foorumiviestistä saattaa puuttua kuvagalleria tai upotettu video.

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)

Palautelomake: Raportoi kirjoitusvirheestä
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
238 946
Viestejä
4 187 019
Jäsenet
70 673
Uusin jäsen
r1570h

Hinta.fi

Ylös Bottom