Pelituolit

Viestiketju alueella 'Yleinen rautakeskustelu' , aloittaja Lare, 14.05.2017.

 1. Lare

  Lare Error 404

  Viestejä:
  1 398
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  Minkälaista tuolia täällä on porukalla käytössä?

  Itselläni nyt lyhyen ajan sisässä kertynyt kahdesta pelituolista kokemusta:

  ADX pelituoli - PC pelaaminen

  Tuo ADX:n pelituoli oli kyllä kasa paskaa. Ruuvien reiät väärissä paikoissa, kierteet valmiiksi huonot ja selkänoja jäi kasauksen jälkeen väkisin vinoon. Selkänoja oli omaan makuun liian pysty, eikä sitä voinut säätää. Alaselkä väsyi pitkissä pelisessiossa.

  Tilalle tuli 30€ välirahalla juuri esittelykäyttöön koottu ulkoisesti uudenveroinen Arozzi Torretta sinisenä. Tuo on kyllä laadultaan ja mukavuudeltaan ihan eri planeetalta. Säätöjä löytyy vaikka kuinka ja tuoli on paljon tukevamman oloinen. Ristiseläntuki oli tosin omaan makuun liian paksu, joten se piti ottaa pois käytöstä, jotta sai täydellisen asennon.

  Arozzi Torretta pelituoli (sininen) - PC pelaaminen
   
 2. Sir

  Sir

  Viestejä:
  312
  Rekisteröitynyt:
  08.01.2017
  Sotkan Racerill 99€ istuin jonkun tovin ja paskaahan se oli alusta loppuu. Nitisi ja natisi ja ei säätöjä. Käsinojat kulu puhki ennen aikojaan. Nyt käytössä Speedlink Regger. Oikein hyvä verrattuna edellisiin, mutta silti tästä puuttuu jotain. Se juttu mitä tuolilta vaaditaan kun siihen ekaa kertaa istuu pitää kaikki olla kohdallaan. Siksi myynnissä
  Myydään - Speedlink REGGER Chair *Espoo*
   
 3. Master007

  Master007

  Viestejä:
  96
  Rekisteröitynyt:
  26.10.2016
  AkRacing premium v2, varsin mukava tuoli mutta en kyllä tähän yli 300€ hintaan suosittele ostamista. Toisaalta ei tällä hintaa oikein parempaakaan mistään etenkään uutena saa, mitä nyt maskussa ja iskussa ja sotkassa kävin katselemassa

  laadusta, eli esim. kaasujousi on alkanut oireilemaan jo vaikka tuolilla on ikää vasta muutama kuukausi, onneksi on takuu.
   
 4. Tiihokatti

  Tiihokatti

  Viestejä:
  1 367
  Rekisteröitynyt:
  13.01.2017
  Hyvä työtuoli?
  Nahkainen Ikean Markus itsellä käytössä, maksoin vain 80€ kun käytettynä (ja lähes käyttämättömänä) ostin kivenheiton päästä.

  Lähes kaikissa "pelituoleissa" sattuu tuo kaasujousi/kallistus mekanismi olemaan sitä pahinta paskaa joka sitten hajoaa käsiin 2-3 vuoden kuluessa, ellei aikaisemmin.
  Esimerkiksi tuossa AP:n ADX tuolissa on juuri tuo paskin mahdollinen mekanismi, kaiken lisäksi selkänoja on kiinni alustassa vain muovisten käsinojien varassa mikä on vielä pahempi ominaisuus kuin tuo heppoinen kallistus mekanismi.

  Torretta:nkin keinumekanismi näyttää ikävästi samanlaiselta (Näköjään ainakin aikaisemmin on Torretta:ssa ollut myös se paskin mahdollinen mekanismi). Kun keinumekanismi lukittuu vain yhdestä pisteestä yhdeltä puolelta, johtaa se tilanteeseen missä lukituksen metalliosat vääntyvät pilalle parissa vuodessa. Eli kaasukahva jumittuu lukitusmekanismin sisään ja mekanismi muutenkin taipuu pilalle siten että koko tuoli on vasemalle tai oikealle vinossa.

  Itsellä kokemusta kahdesta huonolla mekanismilla olevasta tuolista (täysin identtiset keinu/jousi osat kuin AP:n ADX tuolissa ja Arozzi Torrettan 50€ varaosassa), ja ne vääntyivät pilalle samalla tavalla. Toinen tuoleista oli veljellä käytössä joten ei ollut omasta käytöstä kiinni se hajoaminen.

  EDIT: Ei hyvä luoja... Arozzi itsekkin myöntää että se karsean mallinen keinumekanismi hajoaa käsiin:

  TL;DR:
  [​IMG]

  Ja panosta hyvään (käytettyyn) työtuoliin kuten IKEA Markus tai Steelcase Leap
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2017
 5. Seponsepi

  Seponsepi

  Viestejä:
  7
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kannattaa tarkistaa myös Käytetyt työtuolit | Martela Outlet

  Itsellä käytössä jo neljättä vuotta (musta versio)

  [​IMG]  Näin jälkikäteen ajateltuna olisi tosin saanut olla niskatuella, esim.
  [​IMG]
   
 6. Petuu

  Petuu

  Viestejä:
  581
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Noblechairsia saa parikymppiä kalliimmalla, ja kuulemani perusteella oikein mainioita tuoleja. Taas tuosta Premium V2 kuullut pelkkää pahaa muutamalta tutulta...
  Myös Maxnomiceja saa tuohon hintaluokkaan, ei kylläkään Suomesta (?)

  Itsellä GT Omega, ennen joulua tuli tilattua ja hintaa oli about 200€. (Käytin jonkun YouTubettajan alekoodia samalla.) Mukavaa asiakaspalvelua ja nopea toimitus, pienen alkusäädön jälkeen. Oon kyllä tykännyt :tup:
   
 7. Tonza10

  Tonza10

  Viestejä:
  24
  Rekisteröitynyt:
  05.12.2016
  Tällä hetkellä käytössä on AKRACING pelituoli, josta kankainen versio. Ollut kyllä aivan loistava tuoli, en vaihda takaisin markettituoleihin enää.
   
 8. mango

  mango

  Viestejä:
  684
  Rekisteröitynyt:
  19.02.2017
  Martelan Kari on ihan hyvä tuoli peli ja toimistokäyttöön, ilman käsinojia toki:
  [​IMG]
  Ainoa huono puoli taitaa olla se, ettei näitä enää valmisteta uutena kuin jotain rimpulaversioita jotka eivät kestä mitään.

  PS. Selkä on mennyt lukkoon / kipeytynyt kalliissa valvomotuoleissakin, joissa on vaikka mitä säätöjä, muttei koskaan näissä jämäkissä puisissa tuoleissa.
   
  Myrkkysika tykkää tästä.
 9. Axar

  Axar

  Viestejä:
  110
  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  DXracer ironside ollut käytössä noin puolitoista vuotta. Eilen vaihdoin kaasujousen laakerin ja kumi hässäkän koska oli alkanut natisemaan ja poksumaan asentoa vaihtaessa.
  Kestänyt omassa käytössä tosi hyvin, säätöjä löytyy joka osalle. Huonompaan tämän jälkeen vaikea vaihtaa.
   
 10. hornethuman

  hornethuman

  Viestejä:
  41
  Rekisteröitynyt:
  17.01.2017
  Iteltä löytyy AKracingin Arctica. Ollut käytössä puolisen vuotta eikä oikeestaan mitää pahaa sanottavaa kyseisestä jakkarasta ole. Itseäni miellyttää tekonahka päällyste, mutta saa nähdä millainen on nyt kun tulee kesä helteet.
   
 11. Lonelyrider

  Lonelyrider

  Viestejä:
  135
  Rekisteröitynyt:
  18.04.2017
  Edellinen tuoli oli AkRacingin Ninjas in Pyjamas erikoismalli, mutta sen pehmusteet ja käsinojat hajosivat parissa vuodessa itekseen käsiin. Metallirakenteet siinä kesti hyvin. Uudeksi tuoliksi arvoin youtubevideoarvoteluiden perusteella GT Omega:n. Hyvältä vaikuttaa, mutta ollut sen verran väähän aikaa käytössä että en uskalla sen enempää kommentoida. Sen verran samanlaisuutta rakenteissa, että uskon että nämä tuolit tulee samalta kiinantehtaalta. Onneksi pehmeät osat on erilaisia, joten toivoa on ettei omega koe edellisen tuolin hajoamisia.

  [​IMG]
   
 12. perato

  perato

  Viestejä:
  3 483
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Kahessa vuodessa tuohon kuntoon, huhhei.
   
 13. Kanto

  Kanto

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  18.05.2017
  Arozzi Torretta ollut itellä käytössä hieman yli vuoden verran ja ihan toimiva tuoli ollut. Vasen käsinoja mennyt rikki, muovikiinnitys kun on, mutta arozzi lähetti kokonaan uuden käsinojan sen tilalle.
   
 14. Rantakemisti

  Rantakemisti Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  2 738
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Täältä löytyy tuo AK Racing Premium V2 ja ihan hyvä tuoli se on minustakin. Kirjoitin siitä muutaman sanasen aikaisemmin ja mielipide on vieläkin aika sama. Toisaalta nyt kun töissä on käytössä joku Martelan kunnon työtuoli, niin jos olisin nyt hankkimassa uutta tuolia niin katselisin noita Martelan tuoleja. Maksaahan sellainen varmaan kolmen AK Racingin verran mutta on ne myös hyviä tuoleja.
   
 15. pöllösolmio

  pöllösolmio

  Viestejä:
  33
  Rekisteröitynyt:
  09.12.2016
  Tämä ehdottomasti. Oli käytössä noin kymmenen vuotta jonka jälkeen metalliosat alkoi pitämään ääntä asentoa vaihtaessa. Tästä aiheutui häiriötä silloin kun muut yritti nukkua joten päädyin vaihtamaan. Kävin koeistumassa joitakin pelituoleja mutta mikään ei tuntunut oikein istuvan (ba dum tsss). loppupeleissä ostin uuden Markuksen Ikeasta..

  Vanha tuoli on edelleen avovaimolla käytössä, nahkaosissa on vähän kulumia ja tosiaan taakse nojatessa pitää ikävää ääntä, mutta hinta-laatusuhde jaksaa ällistyttää. Plussaa erityisesti alaselän muotoilusta ja verkosta, joka pitää selän viileänä.
   
 16. Fribo-71

  Fribo-71 Amatööri Tukijäsen

  Viestejä:
  1 572
  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Nyt muistin tuon e-ville.com:in mainoksen.Siinä taisi pari eri mallista pelituolia olla.made in china tottakai.
  Onko joku jo moisia hankkinut tai testannut?
  Hinnat näytti olevan satasen hujakoilla.

  Lähetetty minun FRD-L19 laitteesta Tapatalkilla
   
 17. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 860
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Täytyy nyt ihan vilpittömästi vähän tiedustella, että onko näissä ns. pelituoleissa oikeasti mitään muuta järkeä kuin vetävä ulkonäkö? Mitä nyt useampaan olen tutustunut ihan valmistajan tuotesivujen pohjalta ja pariin jopa ihan livenä, niin kaikki näyttäisivät olevan lähinnä auton urheiluistuimen näköiseksi muotoiltuja perustuoleja, joissa todelliseen ergonomiaan ei ole kiinnitetty juurikaan huomiota :think:

  Useampi valmistaja on viimeisen parin vuoden aikana tarjonnut näitä pelituoleja testiin, mutta en ole keksinyt miten niitä järkevästi testaisi ja miten hyvin suurella todennäköisyydellä keksisin niistä kriittisesti tarkasteltuna mitään hyvää sanottavaa :confused:

  Itselläni käytössä Martelan pitkälti toista tonnia uutena maksava Logic-työtuoli, jonka ostin pari vuotta sitten Torista 150 eurolla.
   
 18. akselic

  akselic

  Viestejä:
  2 304
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Sitähän ne onkin. Ja "gaming" brändillä sitten myydään mukamas erityisesti pelikäyttöön. Esim vaikka just nuo Martelat on sata kertaa parempia eivätkä hajoa raskaassakaan käytössä (ne kun on tehty siihen että niiden päällä istutaan jatkuvasti ja pitkään). Erona toki on että Martelat maksaa tosiaan uutena mansikoita ja "peli"tuoleja saa muutamalla satasella.
   
 19. hetero

  hetero

  Viestejä:
  90
  Rekisteröitynyt:
  05.05.2017
  Kinnarps 6000 löyty torista 100e ja vielä uusilla verhouksilla, säätyy joka suuntaan ja taatusti kestää.
   
  Juha Kokkonen tykkää tästä.
 20. spede

  spede

  Viestejä:
  2 196
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Sama periaate, kun kaikessa muussakin gaming-brändätyssä tauhkassa. Ihme kun ei vielä USB-porttiin kytkettäviä ledivalaistuja tuoleja löydy markkinoilta.

  Ei ne nyt laadultaan oman kokemukseni mukaan mitään 50€ Jyskin tuoleja ole, mutta jos tuohon ~300€ hintaan saa uudelleenverhoillun Leapin esimerkiksi, niin ei nuo pelituolit kilpaile edes samassa sarjassa. Toki se Leap näyttää todella tylsältä rallituolin rinnalla. :)
   
  Juha Kokkonen tykkää tästä.
 21. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 860
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Löytyykö miltään näistä pelituolibrändeistä sellaista mallia, joka olisi sitten vaikka jonkin verran kalliimpi, mutta tuolissa olisi kuitenkin aidosta nahasta tehty verhoilu ja kunnolliset säädöt (ristiselkä, kallistukset, käsinojat kolmeen suuntaan yms.)?
   
 22. Tiihokatti

  Tiihokatti

  Viestejä:
  1 367
  Rekisteröitynyt:
  13.01.2017
  Aika nihkeästi on kyllä noita pelituoleja tarjolla noin kovilla *reps* vaatimuksilla.
  Suurimmassa osassa (eli lähes kaikissa) pelituoleissa on se geneerinen kiinalainen kallistusmekanismi/kaasujousi minkä itse luokittelen ongelmajätteeksi, eli mitään säätöjä ei löydy kallistuskulman lukittamiseksi yms. Ristiselän säätöjä en ole yhdessäkään pelituolissa vielä nähnyt, ja käsinojien säädöt satunnaista. Ainoa (aitoja) nahkaisia pelituoleja valmistava merkki mikä tuli googlessa vastaan oli Noblechairs.

  Olen huomannut ettei noissa pelituolien kallistusmekanismeissa ole kuin 3 eri mallia jota kaikki valmistajat käyttävät: geneerinen kiinalainen mistä puuttuu lähes kaikki säädöt, geneerisen kiinalaisen sukulainen ja premiumimpi Ikea Markus-tuolin mekanismia muistuttava malli missä on portaittain lukittava kallistus. Jos joku bongaa vielä neljännen mekanismi-tyypin niin laittakaa tänne linkkiä.
   
  Juha Kokkonen tykkää tästä.
 23. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 860
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Aikalailla vaikuttaisi siis olevan tarjonta sen kaltainen, millainen kuva meikäläisellä on ollutkin näistä. Sinällään ei ole mitään tällaisia "sporttisemman näköisiä" tuolivaihtoehtoja vastaan (vaikka eivät omaan makuuni olekaan), mutta se harmittaa, jos kaikki valmistajat työntävät vain markkinoille ylihintaista ja laadultaan välttävää sekä epäergonomista massaa. Hieman rahat pois -meiningiltä vaikuttaa minun silmääni tällä hetkellä :think:
   
 24. Infinity

  Infinity

  Viestejä:
  736
  Rekisteröitynyt:
  28.03.2017
  Noblechairs. Itsellä käytössä keinonahkainen malli, ennen oli Ikea Markus monta vuotta ja siihen verrattuna tämä vie sata-nolla mukavuudessa ja säädettävyydessä. Miksikään löhösohvaksi ei voi kuitenkaan kutsua, pehmusteet ovat melko vankkoja.

  Kallistusmekanismina on tuo "premiumimpi" kiinaversio. Tuoli saisi olla hiukan matalempi vielä alimmalla asetuksella, muuta haukuttavaa en keksi. Käsinojat saisivat myös olla nahalla verhoiltu, mutta tuo muovipintakaan ei pahalta tunnu.
   
  Juha Kokkonen tykkää tästä.
 25. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 860
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Nuo Noblechairsit näyttäisivät olevan paremmasta päästä, mutta ei noissakaan näytä olevan erityisen laajat säädöt parempiin toimistotuoleihin nähden. Kalleimmistakin malleista näyttäisi puuttuvan ainakin istuinosan kallistus-(?) ja pituussäätö sekä selkänojan korkeussäätö ja ristiseläntuen säätö. Käsinojista näyttäisi löytyvän ihan kattavat säädöt.
   
 26. Tiihokatti

  Tiihokatti

  Viestejä:
  1 367
  Rekisteröitynyt:
  13.01.2017
  Onhan se aika järkyttävää että kaikki alle 350€ tuolit käyttävät sitä huonointa geneeristä kiinalaista kallistusmekanismia (hinta-arvio osalle ~20€).
  Olisi hauska tietää kuinka e-villen kiinalaiset pelituolit kilpailisivat brändättyjen 200€-300€ pelituolien kanssa. Kun mekaanisesti ne näyttäisivät kaikki olevan identtisiä...
   
 27. Valtzu

  Valtzu

  Viestejä:
  243
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Mitä itse olen näitä "pelituoleja" kokeillut, ovat ne kaikki olleet kyllä ihan hirveitä ryhdin tappajia. En ymmärrä miten noissa pitäisi pystyä istumaan pitkiä aikoja, kun tuo selkänojan kuppimainen muoto kääntää hartiat niin vammaiseen asentoon, että väkisinkin selkä ja niska menee ihan jumiin...
   
  hetero tykkää tästä.
 28. Kaiser Soze

  Kaiser Soze Johtaja

  Viestejä:
  4 966
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Onko noissa pelituoleissa jotakin hyötyä ihan toimistotuoliin verrattuna? En siis tarkoita mitään IKEAn paskoja vaan ihan oikeaa toimistotuolia.
   
 29. Infinity

  Infinity

  Viestejä:
  736
  Rekisteröitynyt:
  28.03.2017
  Ristiselän tuen säätöä itse kaipaisin, tosin ilman tuota alempaa lisätyynyä menee ihan jees. Giganteissa näitä ainakin oli näemmä esillä nahkaisena jos testata haluaa.
   
 30. Uke

  Uke Team Nokia

  Viestejä:
  960
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Omassa DXRacer Kingissä tämä mekanismi: https://www.dxracer.com/us/en-us/product/1/accessories/chair_parts/sp-0202-n/
  Ei mitään vikaa ollut. Tuolin ostin silloin kun maksoi vielä 350e (nykyään 400-500e?) ja hintaansa nähden parempaa saa hakea ellei osta käytettynä (ja puhki piereskeltynä) jotain Martelaa yms.
  Tosin kaveri jolla 5 vuotta ollut joku Logic 400 laatujakkara töissä käytössä sanoi että oikeastaan ei juurikaan jää mukavuudessa sille näiden tyynyjen kanssa mitkä tässä tulee. Tietty jos jotain erityistarpeita ja pahoja selkävaivoja niin Martelan paremmat säädöt sitten asia erikseen.
   
 31. Anatoli

  Anatoli

  Viestejä:
  100
  Rekisteröitynyt:
  27.11.2016
  Pelituolit on ihan puhtaasti rahastusta, jonnemuotoilua ilman minkäänlaista laatua tai järkeä suunnittelussa, kokemuksesta puhumatttakaan.

  Rahalleen saa vastiketta kirjaimellisesti kymmenkertaisesti ostamalla hyvän 100-200 euron "käytetyn" Martelan, Kinnarpsin tms toimistuolin. Lafkoja, jotka myy noita on siellä sun täällä ainakin pk-seudulla, luultavasti myös muissa isoimmissa kaupungeissa, vaihtoehtoisesti sitten torilta, konkurssimyynneistä tms.
   
 32. Uke

  Uke Team Nokia

  Viestejä:
  960
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  100-200e ei saa muuta kuin puhki piereskellyn ja persehiessä uitetun Martelan:D

  Loppujen lopuksi sillä tuolilla ei ole muuta väliä kuin että pitää ryhdin hyvänä eikä näytä rumalta sisustuksessa ja ei paina pahasti persettä. Mistään muusta turha maksaa.
   
 33. qu-ma

  qu-ma BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  161
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Pelituoli ?
  Aika laaja ja hajanainen käsite , mitä kukin sillä tarkoittaa
  malli noblechairs EPIC Series Gaming Chair Review
  Kommenttien mukaan tuokaan ei kestä kahden henkilön lähipeliä

  Vai https://www.amazon.com/gp/product/B...as2&tag=eltonheavy-20&linkId=Z4IFO3VAUW4Q3ZQX
  Varustellumpi versio rajoitettuun käyttöön

  Tavallista MARKUS Työtuoli - Glose musta - IKEA
  Tuosta hintaluokasta puuttuu säätöjä

  Olis hyvä jos joku joka haeskelee tuolia ehtisi kiertämään kauppoja ja kokeilemaan malleja ja viitsisi raportoida mitä mistäkin löytyy ja mihin hintaan
   
 34. Zerrod

  Zerrod

  Viestejä:
  1 098
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Ollu nyt sen parisen kuukautta tämä Ultimat RS6F tuoli ja eikait tästä nyt paljoa pahaa sanottavaa ole, mitä nyt 180 kilon painorajalle hieman turhan tiukat nämä istuinosan tuet ja ristiselän tuki on aivan liian iso. Ja joskus perse puutuu.
  Ja tämä nyt on varmaan ongelma suurimmassa osassa tuoleja mutta edellisestä autonistuimesta tehdystä tuolista jäin kaipaamaan portaatonta selkänojan säätöä.
  Nyt on joko liian pystyssä taikka liian makuuasennossa.
   
 35. P265GH

  P265GH

  Viestejä:
  84
  Rekisteröitynyt:
  02.01.2017
  --
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2018
 36. Pakkasherra

  Pakkasherra

  Viestejä:
  44
  Rekisteröitynyt:
  08.07.2017
  Uutta tuolia itekin etsimässä ja just naureskelin tyttöystävälle että mun sisäinen pikkupoika haluaa tuollaisen "racing" tuolin vaikka se aikuinen mies tietää varsin hyvin että kannattaisi ostaa ennemmin kunnon toimistotuoli :D CDON:lla olis -20% AKracing Overture -tuoleista :nb:
   
 37. Leopardi

  Leopardi

  Viestejä:
  1 027
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Löytyi juu, mutta nitkuu ja natkuu ja liikkuu tahmeasti joten uutta se pitää taas metsästää. Liekö noista Martela Outleteistäkään saa hyvää käytettyä, joka ei nitku ja natku kuin sotkan halpistuolit?

  Taitaa se Markus uutena vaan olla laadukkain vaihtoehto alle 1000e hintaluokassa.
   
 38. hetero

  hetero

  Viestejä:
  90
  Rekisteröitynyt:
  05.05.2017
  Markus on muuten ok mutta säädöiltään vähän heikko. Käy testaan outlet mestat nitkuuko tuolit.
   
 39. Zerrod

  Zerrod

  Viestejä:
  1 098
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Se suuri ongelma tässä ultimatissa on tullu huomattua joka varmaankin useissa näissä pelituoleissa että selkänojan säätö on portaallinen. Itsellä on joko liian edessä taikka liian takana tämä. Vähän miettiny että vois repiä tuon vanhan fiatin tuolin auki ja katsoa mitenkä siinä pelaa selkänojan säätö ja tähän vaihtaisi.
   
 40. Leopardi

  Leopardi

  Viestejä:
  1 027
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Vähän hankala, kun ensin meni Joensuun outlet kiinni muutama vuosi sitten, ja nyt on näköjään 500km säteeltä kaikki outletit kiinni :D Onko tuosta Volmarista mitään konsensusta onko se parempi kuin Markus?
   
 41. hetero

  hetero

  Viestejä:
  90
  Rekisteröitynyt:
  05.05.2017
  Volmarista ei ole itsellä kokemusta mutta säätöjä tossa näyttääpi olevan paremmin. Käsinojien korkeuden säätö on aika tärkeä mun mielestä.
   
 42. zewius

  zewius

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  iteltä löytyy päälle neljä vuotta vanha dxracer, päälle 330e saksasta toimitettuna eikä minkäänlaista kulumista tai natisemista löydy :cigar:
  ja päivittäin tulee istuttua koneella monta tuntia
   
 43. mustekylpy

  mustekylpy Vieras (tunnus poistettu)

  Samaa vikaa tuossa Ikean Markuksessa. Selkänoja ja istuin liikkuu samalla mekanismilla. Ensimmäisessä pykälässä selkänoja on parempi kirjoutustyöhön, mutta istuin liu'uttaa hieman eteen. Toisessa pykälässä istuin on paremmin, mutta selkänoja turhan kaukana. Voisi tosin asettua jos laittaisi ohuen tyynyt yläselkänojaan, mutta ei ole vielä toistaiseksi niin paljoa häirinnyt.
   
 44. MysterumX

  MysterumX

  Viestejä:
  16
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2017
  Oon menossa näyttään ADX Ultimate gaming-tuolia Giganttiin. Ostin vähä reilu vuosi sitten (takuu 2 vuotta), ja nyt alkanu oleen todella paljon klappia kaasujousessa sekä heiluu myös jousen ja mekanismin välistä.
  Harkitten myös vähä erilaista tuolia, kun tässä ei ole sen paremmin mitään säädettäviä tyynyjä tms, ja oma selkä vähän välillä väsyy kun ei oo kunnon tukee.

  Nyt seuraa kysymys (rallikuskit huomio): Ottaako jonkulla kyynärpäät kiinni käsinojiin rallatessa, kun ratti on kiinnitetty pelipöytään? Ja kyseisillä käsinojilla tarkotan just noita ylös/alas-säätyviä (Arozzi, AK Racing jne). Itse valitsin ADX:n sillon just siitä syystä, et sai käsinojat käännettyä kokonaan ylös/sivuille häritsemästä rallaamista.

  EDIT. Vanha ADX-tuoli meni takuuseen ja sain hyvityksen. Vaihdoin Arozzi Verona PRO-tuoliin. Nyt reilun viikon kokemuksella tuntuu huomattavasti tukevammalta kuin ADX Ultimate gaming-tuoli koskaan. Kestääkö jousi/mekanismi, se jää nähtäväks.
   
  Viimeksi muokattu: 13.02.2018
 45. carnifexi

  carnifexi

  Viestejä:
  109
  Rekisteröitynyt:
  13.03.2017
 46. Kolkkor

  Kolkkor

  Viestejä:
  165
  Rekisteröitynyt:
  04.08.2017
  Kumpi mahtaa olla parempi sijoitus, Ulti-mat RS6F vai Arozzi Verona V2 ?
   
 47. Subv1sa

  Subv1sa Tukijäsen

  Viestejä:
  642
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ite ainakin ollu tyytyväinen tohon RS6F. Aikasemmin oli ak racing premium v2 ja tää Ultimat on paljon parempi istua ja saa myös lukittua istuinosan kallistuksen kulmaan jne.
   
 48. Mittubisi

  Mittubisi

  Viestejä:
  1 026
  Rekisteröitynyt:
  15.01.2017
  Itsellä alkanut iskun joku 200e työtuoli kallistumaan vasempaan suuntaa.

  Kannattaisikohan 300e budjetilla käydä vain nappaamassa ikea markus tuoli jos ei käytettyä halua. En oikein kiinnostu käytetyistä koska ei ikinä tiedä mitä siinä on tehty.
   
 49. Mrmister

  Mrmister Team Stream

  Viestejä:
  487
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  tuskin mitään sen kauheampaa mitä sinäkin siinä teet
   
 50. spede

  spede

  Viestejä:
  2 196
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Jeps, päihittää tuplasti kalliimmat jonne-tuolit ainakin ergonomiassa. Kyllä se sinne 500 € hintaluokkaan menee ostaa ns. toimistotuoli.