Pelikone ~1000e

Viestiketju alueella 'Konepaketit' , aloittaja hans solo, 04.07.2018.

 1. hans solo

  hans solo

  Viestejä:
  1
  Rekisteröitynyt:
  04.07.2018
  Mitäs mieltä tämmösestä setistä? Perus pelaamiseen ja leffojen katseluun jne. tarkoitettu. Kannattaako jotain vaihtaa? Hinta ei ainakaan saisi nousta. Vähän epäilyttää nuo halpis windows-lisenssit, joten taidan mennä varman päälle ja ostaa aidon. Näyttö löytyypi jo.

  Vähän mietityttää onko tuo Crucial ihan legitti muistien valmistaja ja kannattaako hommata mielummin yksi 8gb vai kaksi 4bg? Tarkoitus olisi kuitenkin tulevaisuudessa ostaa muistialisää kunhan hinnat vähän putoavat.

  jimms1.jpg
   
 2. TMK

  TMK

  Viestejä:
  442
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2017
  Osta windows foorumilta ja vaihda poweri Focus+ 550W ja saat vielä muistit kasvatettua 16Gb:iin.

  Ei sitä windowsia kannata jännittää.
   
  hans solo tykkää tästä.
 3. blitzyx

  blitzyx

  Viestejä:
  55
  Rekisteröitynyt:
  18.06.2018
  Crucial on legitti siinä missä muutkin, noissahan taitaa kaikissa olla elinikäinen takuu jos tulee ongelmia. Muistia yleensä kannattaa ostaa parettain niin tulee ainakin yhteensopivat kammat ja ne toimii hyvin dual channel moodissa.
  Intelin vakiosirkkelin tilalle kannattaa harkita jotakin parin-kolmen kympin jäähyä tilalle niin lämmöt ja äänekkyys laskee.

  Komppaan myös edellistä, ei sitä ~7 euron Windowsia tarvitse pelätä.
   
  hans solo tykkää tästä.
 4. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  6 466
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jos muistit on noin hitaat, säästä pari kymppiä emossa:
  ASRock B360 Pro4, ATX-emolevy - 99,00€

  Myös virtalähde ja muistit pitää vaihtaa, niinkuin täällä on jo ehdotettu. Crucial on Micronin brändi ja jos Micron ei ole tuttu, niin sitten ei välttämättä koneita itse koota.. Niillä on vielä yhteisyritys Intelin kanssa..

  --

  Worst case: ostamasi Windows on piraattikopio. Karhuryhmä tulee ovesta sisään ja sinut viedään Karhusaaren vankilaan kärsimään elinkautista tuomiota, kunnes olet suorittanut velkasi yhteiskunnalle. Microsoft kärsi tästä 13 600 000 € tappiot menetetyistä myynneistä ja se on ihan sinun syytäsi.
  (Juu ei, jos on piraatti, niin se vaan lakkaa toimimasta, tuhoamatta tiedostoja. Antaa myös mahdollisuuden ostaa aito lisenssi. Voi jopa toimia muuten täysin, mutta ilmoittaa isolla, että on laiton versio ja vaihtaa taustakuvan.)

  Normaalitapauksessa joku jälleenmyyjä myy noita lisenssejä todennäköisesti käyttöehtojen vastaisesti, mutta kuitenkin lain mukaan oikein. Eli Microsoft on kieltänyt pelkän lisenssin myynnin, mutta Suomen/EU:n laki ei, ja myyjä haluaa rahaa tai heillä on käytettyjä koneita, joista lisenssejä irtoaa.

  Olen edelleen hankkinut täältä foorumilta lisenssejä. Ei ole mitään seurannut, vaikka vähän toivoisin, että joku virallisen tahon edustaja väittelisi aiheesta kanssani. Nyt ei edes ole enää ylhäällä koodeja, kun tästä on ainakin vuosi..
   
  hans solo ja Threadripper tykkäävät tästä.
 5. Moroboy100100

  Moroboy100100

  Viestejä:
  29
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016