• Live: io-techin Tekniikkapodcast tänään perjantaina noin klo 15:45 alkaen. Keskustellaan viikon mielenkiintoisimmista tietotekniikka- ja mobiiliaiheista. Suora lähetys YouTubessa. Tule mukaan katselemaan ja keskustelemaan! Linkki lähetykseen >>

PCI/Usb ongelmat

Liittynyt
08.01.2023
Viestejä
24
Elikkä noin viikko sitten tuli hommattua uusi emo+prossu+muistit. Asus Tuf Gaming Z690-Plus Wifi D4/i5-13600k/Kingston Fury Renegade 3600Mhz
Kone pelittää muuten ihan hyvin, mutta laitehallinnassa löytyy virheitä (kuva).
Virheistä johtuen (ehkä), myös usb-portit "resetoivat" itsensä ahkerasti eli näppis/hiiri/jne. sammuvat pariksi sekunniksi ja käynnistyvät uudelleen.

Emolevyn ajureita on asenneltu mitä on tarjolla ja olen yrittänyt etsiä tuota "PCI Data Acquisition and Signal Processing Controlleria", mutta ainoat hakutulokset ovat tuputtaneet jotain bloatwarea. Joten olisiko mitään vinkkiä miten saisin tämän ongelman ratkaistua?

ongelma.jpg
 
Liittynyt
08.01.2023
Viestejä
24
Jos nyt jotain kiinnostaa, niin tuon usb-porttien kaatuilun syyksi paljastui näppäimistö. Sähkömies en ole, mutta epäilisin hieman iskua ottaneen vanhan näppäimistön shortanneen usb-porttia ja emon virtasäätö sitten aina sulkenut koko usb-systeemin sitä syystä. Kolme päivää on nyt uudella näppiksellä menty ja nolla kaatuilua.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 354
Viestejä
4 195 477
Jäsenet
70 897
Uusin jäsen
Miigu

Hinta.fi

Ylös Bottom