PC:n kaiuttimet

Viestiketju alueella 'Muut PC-komponentit ja oheislaitteet' , aloittaja BaTTman, 01.03.2017.

 1. JRantajoki

  JRantajoki

  Viestejä:
  176
  Rekisteröitynyt:
  09.11.2016
  Tuli osteltua väliaikaiseksi meiningiksi Logiteching Z333 setti, ja ihan kivasti on äänenlaatu parantunut muutaman vuoden takaisista Logipurlkeista, mutta valmistuslaatu näkyy olevan samaa kuraa. Muutaman päivän toimi hyvin, vaan nyt ei tule virrat enää. Viimeksi kun ostin logitechin kajarit (5.1 setti) niin kaksi kertaa jouduin vaihtamaan takuussa että sai toimivan setin. Ekalla kerralla ääni lähtti hetken kuuntelun jälkeen, tokalla kerralla ei toiminut yksi kaiutin ollenkaan. Eipä taatusti tule sijoitettua mihinkään kalliimpaan Logitech settiin kun luotto audiopuolen tuotoksiin on melkoisen alhainen. No, pitää käydä tänään vaihtamassa takuussa ja katsoa jos nyt ei tarttis sitten enää toista kertaa heti perään.
   
 2. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  6 453
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Logitecheissä on parhaat diskantit!

  [​IMG]
   
  kampaviineri, raddel, Deadtheus ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 3. JRantajoki

  JRantajoki

  Viestejä:
  176
  Rekisteröitynyt:
  09.11.2016
  Loistavaa! :D Mut hei.. eipä oo muovia niinku ne muutaman vuoden takaiset pöntöt! :D

  EDIT:Otin takuuvaihdossa nyt sitten astetta kalliimmat Z533-kaiuttimet. Saas nähdä kestääkö nämä kauemmin kuin pari päivää..
   
  Viimeksi muokattu: 01.09.2018
 4. Gugi^

  Gugi^

  Viestejä:
  236
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2017
  oho!
  Piti käydä ihan Logitechin sivuilla tarkistamassa että eivät vain mainosta kaksitiekaiuttimia.
  Ja lukeehan siellä sivun lopussa olevien teknisten tietojen seassa "Satelliittikaiutinten pienet diskanttielementit ovat vain koristeita, eivät toiminnallisia."
  Logitech Z333 2.1 -tietokonekaiutinjärjestelmä ja bassokaiutin

  Kyllä romahti luottamus Logitechiin luotettavana ja rehellisenä valmistajana kertaheitolla ö-luokkaan.
   
  Haukka81 tykkää tästä.
 5. LEON

  LEON

  Viestejä:
  15
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Yritin tässä elää jokusen päivän ilman kajareita pelkkien kuulokkeiden varassa, mutta eihän siitä mitään tule. Kiinnostus on nyt heränny vähän parempiin äänivehkeisiin ja ois mukava saada äänimaailmasta jotain irtikin esimerkiksi pelien ja leffojen osalta, kun tuntuu, että aika paljo hiipuu fiilis onnettomalla äänentoistolla. Myös musiikista ois mukavaa erottaa eri äänet. Jos lähetään ~150e budjetilla kattelemaan vaihtoehtoja pc-käyttöön, mikä koostuu musiikin kuuntelusta, leffoista/sarjoista ja pelaamisesta (käytännössä kaikki mahdollinen pc-käyttö), niin mistä suunnasta kannattaa lähteä katselemaan?

  Googlettaessa kajareita työpöytäkäyttöön perinteiset Logitechin z623 yms 20-250e setit tulee ensimmäisinä vastaan, mutta miltä ne käytännössä kuulostaa vaikkapa noihin Edifierin kaiuttimiin (1280, 1700, 1800) verrattuna? Äkkiseltään olettasin, että ainakin nuo Edifierit päihittäs vähintään musiikin kuuntelussa esimerkiksi nuo Logitechin z623, joita on näköjään kehuttu. Itselläni ei tosiaan ole minkäänlaisista aktiivikaiuttimista kokemusta, vaan käytössä ollut pitkään jotain Logitechin vanhoja 2.1-systeemeitä.
   
 6. Inehmo|

  Inehmo| #73

  Viestejä:
  359
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Tuo teksti ilmestyi sinne tuotetietoihin vasta, kun joku tästä asiasta älähti Logitechille. Alkuun toki mentiin ihan puhtaasti kusetuksen kautta. :kahvi:
   
  kevlar, hsalonen ja Exact tykkäävät tästä.
 7. albert2011

  albert2011

  Viestejä:
  115
  Rekisteröitynyt:
  02.10.2017
  Minulla on iltakäytössä Lenovo G70-70 80W läppäri, jolla kuuntelen ajoittain musiikkia ja katson pelistriimejä sekä elokuvia. Päätin kokeilla vanhoja Logitech Z4i kajareita läppärin kanssa ja yllätyin kyllä kovasti, kun läppärin integroituissa kajareissa on parempi erottelukyky ja balanssi. Toki Z4i äänenvoimakkuudessa ja alaäänien toistossa on luonnollisesti parempi, mutta niiden käyttö on iltaisin yhtä tuskaa. Kaikki räjähdys/ampumisäänet elokuvissa ja peleissä peittää puheäänen kokonaan alleen.

  Läppärissä ei ole tätä ongelmaa lainkaan. Kaikki äänet tasapainossa. Johtuuko tuo läppärin Conexant Smart audio softasta vai ovatko Logitechit vain jotenkin epätasapainoiset?

  Olen yrittänyt googlaa laadukkaita pc-kajareita, mutta aika monista valitellaan "boomy" soundia. Mackie CR4 on tällä hetkellä vakavasti harkinnassa tai Mackie CR5, koska en tosiaan tarvitse alaääniä kauheasti iltakäyttöön.
   
 8. Leopardi

  Leopardi

  Viestejä:
  704
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  2000-luvun alusta ollaan kokoajan menty "vaihdetaan kaiuttimista osat halvempiin ja pidetään hinta samana" trendillä. Nyt jo otetaan suoraan ääntä tuottavat elementitkin pois :D

  Z-2200 oli kyllä oikeasti hyvä setti, sen jälkeen ollaan vaihdeltu vaan halvempia osia sisään Z-2300 ja Z-623 "päivityksissä".
   
 9. Tiihokatti

  Tiihokatti

  Viestejä:
  771
  Rekisteröitynyt:
  13.01.2017
  Dayton Audio MK402BT Powered Bluetooth 2-Way Bookshelf Speaker Pair with 3.5mm Aux In
  Daytonin BT-pöntöt. Pitäisi olla ihan kelpo pöntöt, ja voi tarvittaessa laittaa langattomasti kiinni läppäriin.
   
 10. E.T

  E.T

  Viestejä:
  1 884
  Rekisteröitynyt:
  27.02.2017
  Kaikin puolin hyvään äänenlaatuun ja hyvään immersioon pääseminen ei todellakaan ole helppoa pienellä budjetilla.

  Surround-seteissä budjetti pitää jakaa paljon suuremman kaiutinmäärän kesken.
  Mikä luonnollisesti laskee laatua per purkki ja mukaan täytyy vielä olla oma vahvistin per kaiutin.
  Joten "monitori"kaiuttimet taatusti vievät reilun voiton äänenlaadussa, hyödyttäen esim musiikkia.
  Mutta elokuviin tai varsinkaan peleihin stereoääni on immersioltaan heikko verrattuna surround ääneen.
  Niissä taas kaiuttimien äänenlaatu tippuu ilman setin moninkertaista hintalappua.
  Ja tietenkin kaiuttimien sijoittelun pitäisi onnistua hyvin.
  Ja huoneakustiikankin pitäisi olla jonkinlainen ja kyllähän se vaikuttaa äänenlaatuun myös musiikillakin.

  Jos on näitä fyysisiä ongelmia akustiikan/kaiuttimien sijoittelun/tilan tarpeen kanssa, niin kunnolliset kuulokkeet (jotka eivät maksa montaa sataa) olisivat yksi ratkaisu.
  360 suunta- ja etäisyysvaikutelma kun on saavutettavissa kuulokkeillakin.
  Tarvitaan vain algoritmi joka ottaa sisää surround äänen ja jäljittelee äänen tulosuunnasta riippuvia pään ja korvan aiheuttamia muutoksia kummankin korvan äänilähteestä vastaanottamaan signaaliin.
   
  LEON tykkää tästä.
 11. LEON

  LEON

  Viestejä:
  15
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Kiitos äärimmäisen kattavasta vastauksesta, yritin näitä asioita googlesta onkia selville, mutta tässäpä nämä tulivat hyvin. Kaiuttimien soveltuvuus peleihin ja elokuviin vs musiikkiin oli etenkin tärkeä info, näin jälkikäteen ajateltuna ihan luonnollinen homma, mutta tärkeä vahvistus mututiedolle. Ajatusmalli vaihtui nyt taas siihen, että pääsääntöinen peli- ja viihdekäyttö tulee tapahtumaan kuulokkeilla, kaiuttimet kakkosvaihtoehdoksi. Nämä audiojutut on ihan loputon suo nyt kun näistä jutuista on vähän alkanut ottamaan selvää. E.T:n viesti varmaan ihan hyvä kooste monelle kaiuttimien ostajalle.

  Tiedossa tosiaan oli kuulokkeiden "paremmuus" tässä tilanteessa jos vertaa x€ kuulokkeet vs x€ kaiutinjärjestelmä, mutta jonkinmoiset kaiuttimet kotikäyttöön tarvitsee joka tapauksessa musiikin kuunteluun ja hetkiin, jolloin kuulokkeita ei vain jaksa pitää päässä. Todennäköisesti tilaukseen lähtee tällä hetkellä siis paremmat kuulokkeet ja jonkin sortin kaiuttimet jossain vaiheessa.
   
 12. MacKaiwer72

  MacKaiwer72 Team NVIDIA

  Viestejä:
  120
  Rekisteröitynyt:
  10.01.2018
  Heitetäänpäs pienimuotoinen kysymys... Mulla on tietokoneen kaiuttimina Genelec 6010At + Genelec F One subbari. Signaali koneelta näille menee Cambridge Audio DacMagic XS-usbäänikortin kautta niin että äänikortin 3.5 mm lähdöstä subbarin 3.5 mm front-sisääntuloon ja sieltä on sitten otettu noi 6010At subbasen front uloslähdöistä. Hienosti soi ja äänenpainetta riittää. Ainoa ongelma on silloin kun kajareihin ei syötetä ääntä niin niistä kuuluu korkeasignaalinen, tinnitusta muistuttava ääni... Olisiko ongelma tuossa 3.5mm-3.5mm johdossa äänikortin ja subbasen välillä eli voisiko olla niin että parempilaatuisella johdolla häiriöääni häviäisi? Toinen mahdollisuus tietenkin on RCA-johdot subbasen ja pääkajareiden välillä... Kytkentämallista en luopuisi mielelläni koska nyt äänikortin volumenapit toimii koko 2.1-systeemin volumena... Äänikortissa en usko olevan vikaa koska kun sen lähtöön vaihtaa kuulokkeet niin mitään häiriöääniä ei kuulu vaikka äänisignaalia ei syötettäisikään...
   
 13. E.T

  E.T

  Viestejä:
  1 884
  Rekisteröitynyt:
  27.02.2017
  Kuuluuko se häiriö silloin kun mitään lähdettä ei ole kytkettynä kiinni?
  Entäpä toinen lähde, kuten vaikka kännykkä?
   
  JRantajoki tykkää tästä.
 14. JRantajoki

  JRantajoki

  Viestejä:
  176
  Rekisteröitynyt:
  09.11.2016
  Ihan mahdollista. Itselläni korjaantui vastaavahko häiritsevä ongelma suojatuilla kaapeleilla. :)
   
 15. MacKaiwer72

  MacKaiwer72 Team NVIDIA

  Viestejä:
  120
  Rekisteröitynyt:
  10.01.2018
  Vaihdoin kaiuttimet koneen sisäisen äänikortin eli Asus Xonar DG:n perään ja minkäänlaisia häiriöääniä ei kuulu kun signaalia ei syötetä. Eli se on kuitenki tuo Cambridge Audion usbäänikortti jonka kautta tuo häiriöääni tulee. Harmi sinänsä koska siinä on paljon parempi sointi kuin tuossa Asuksen äänikortissa ja volumen säätö napeissa, tuolla sisäisellä joutuu pulaamaan windowsin äänenvoimakkuuden kanssa. Voiko asia olla silti niin että tuossa Cambridgen kortissa on vaan niin paljon huonompi häiriöetäisyys kuin tuossa Asuksen kortissa että se ottaa noin paljon herkemmin häikkää vai onku tuo usbkortti jollain tavalla rikki? Kuulostaisi hieman oudolta kun se kuitenki soittaa hyvin sekä kaiuttimia että kuulokkeita, ainoastaan tuo häiriösignaali vuotaa läpi silloin kun ei ole muuta äänisignaalia... Ehkä kokeilen vielä parempilaatuisella, suojatulla kaapelilla... Mutta syyllinen löytyi tällä erää ainakin :)
   
 16. E.T

  E.T

  Viestejä:
  1 884
  Rekisteröitynyt:
  27.02.2017
  Ei USBin päässä oleminen yhtään takaa automaattista häiriöttömyyttä, vaikka audiofoolit muuta väittävätkin.
  Kyseinen laitos on vielä niin pienikokoinen, että sellaisessa on hankala saada kunnon etäisyyttä virransyötön ja analogisten audiojohdotusten välille.
  Eikä USB-kaapelikaan välttämättä niin puhdasta maatasoa takaa.
  Virtakin kun aina synnyttää jonkin verran jännitehäviötä, jolloin maareferenssi ei välttämättä enää olisikaan tarkka maa.

  Yksi mitä voi kokeilla on toista/toisen tietokoneen USB-porttia.
  Se kertoisi jotain siitä tuleeko häiriö itse laitteesta vai tietokoneen USB-portista.
   
 17. MacKaiwer72

  MacKaiwer72 Team NVIDIA

  Viestejä:
  120
  Rekisteröitynyt:
  10.01.2018
  Kokeilin toista USB-porttia ja häiriö oli samanlainen kuin aiemminkin. Toista tietokonetta ei ole tähän hätään millä kokeilla... Mutta kyllä tuo nyt aikalailla varmaa on että se tuo USB-äänikortti itsessään on syyllinen, testailen lisää mahdollisuuksien mukaan jatkossa mutta tällä erää kiitoksia vastauksista, asia alkoi selvitä ja sain kuitenkin häiriöttömän äänen tuolla Asuksen äänikortilla eli näillä pärjätään toistaiseksi ;)
   
 18. E.T

  E.T

  Viestejä:
  1 884
  Rekisteröitynyt:
  27.02.2017
  Jos joltain kaverilta löytyy kannettava tietokone niin kannattaisi pyytää käymään sen kanssa.
   
 19. JPAK

  JPAK

  Viestejä:
  78
  Rekisteröitynyt:
  21.05.2018
  edit: mitähän hemmettiä taas ajattelin. Väärä threadi
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2018
 20. Pertti Kosunen

  Pertti Kosunen Basic Input/Output System

  Viestejä:
  3 141
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Veikkaan, että DacMagic ei kytke kaikkia pinnejä maahan tms., kun ääntä ei tule vaan jättää jotenkin kellumaan jolloin häiriö pääsee läpi. Johtojen vaihdolla tuskin on merkitystä.
   
 21. MacKaiwer72

  MacKaiwer72 Team NVIDIA

  Viestejä:
  120
  Rekisteröitynyt:
  10.01.2018
  Mielenkiintoinen havainto... Elvytin vanhan miniläppärin, Asus Eee Pc 1215N, toimintaan ja kokeilin sillä tuota DacMagiciä. Ja kappas ihmettä, minkäänlaista häiriöääntä ei kuulunut! Eli sittenkin pöytätietokoneessa ja/tai sen usb-väylissä on jotakin sellaista joka häiritsee tuota usb-äänikorttia mutta tuossa miniläppärissä ei sellaista häiriötekijää ole. Pöytäkoneesta kokeiltu viittä eri usb-liitintä, sekä koneen etupaneelista että suoraan emolevyn liittimistä ja aina vain sama häiriöääni tulee. Olen kokeillut myös toisella usb-kaapelilla ja toisella 3.5mm-3.5mm audiokaapelilla, ei vaikutusta. Kaikki pöytäkoneen tuulettimet pysäytettynä ei vaikutusta häiriöääneen myöskään. Koneessa on myös ledvalaistus kopan sisällä mutta senkään poiskytkeminen ei lopeta häiriöääntä. Jäljelle jääviä häiriölähteitä voisi olla virtalähde, näytönohjain tai kovalevy (se on ssd eli jotenkin epätodennäköiseltä vaikuttaisi että se aiheuttaisi häiriötä) tai sitten itse emolevy/sen usb-väylät. Voiko prosessori toimiessaan aiheuttaa häiriötä tuolle äänikortille? Jotenkin kaukaa haetulta kuulostaisi sekin...

  Edit: Pöytäkoneen virtalähde voisi olla syyllinen häiriön aiheuttajaksi koska miniläppärissä on tietenkin muuntaja virtajohdossa koneen ulkopuolella ja se on suht kaukana koneesta sitä käytettäessä... Pöytäkoneen virtalähde on XFX Pro 550W.
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2018
 22. E.T

  E.T

  Viestejä:
  1 884
  Rekisteröitynyt:
  27.02.2017
  Oliko tuo miniläppäri kiinni verkkovirrassa?
  Tosin pitäisi tietää onko sen verkkolaitteen lähdön nolla yhteydessa verkon puolen maadoitukseen.
  Entä onko niissä Geneleceissä maadoitusta?

  Voisi olla jonkinlainen maalenkkihäiriö.
  Eli tietokone ja kaiuttimet eivät saa täysin samaa maareferenssiä, tai jos kaiuttimilla ei ole maadoitusta ne saavat sen PC:n kautta.
   
 23. MacKaiwer72

  MacKaiwer72 Team NVIDIA

  Viestejä:
  120
  Rekisteröitynyt:
  10.01.2018
  Miniläppäri oli verkkovirrassa koska siinä ei ole enää akkua ollenkaan. Geneleceissä ei ole maadoitusta, ainakin näin sen ymmärtäisin. Kaikkien laitteiden verkkovirtajohdot ovat kiinni samassa jatkojohdossa joka taasen on maadoittamattomassa pistorasiassa seinässä kiinni. Toi maalenkkihäiriö kyllä voisi olla jotenkin järkeenkäypä selitys. Toi DacMagic saa tietenkin käyttövirtansa siitä usb-kaapelista.
   
 24. E.T

  E.T

  Viestejä:
  1 884
  Rekisteröitynyt:
  27.02.2017
  Ilman maadoitettua pistorasiaa ei pitäisi perinteistä maalenkkiä päästä syntymään.
  Mutta kyllähän siellä se sähköverkon nolla edelleen menee.
  Paitsi ehkä siinä miniläppärin verkkolaitteessa...
  Jos löytyy yleismittari niin sillä voisi tutkailla irrallana oelvasta verkkolaitteesta, löytyykö sen DC-antoliittimen ulkokuoresta yhteyttä mihinkään pistokkeen kontaktiin.

  Ns. USB isolator voisi olla yksi jota kokeilla.
  Mutta taitavat kaikki kohtuuhintaiset olla vanhan USB 1.1:n 12Mbps nopeudelle, niin tiedä vaikuttaisivatko muuten DacMagicin toimintaan.
  (joka ei muuten Hifi-hintaansa ole kovin kummoisella SNR:llä)
   
 25. MacKaiwer72

  MacKaiwer72 Team NVIDIA

  Viestejä:
  120
  Rekisteröitynyt:
  10.01.2018
  Mitäs jos sinne äänisignaalijohdon väliin löisi tuollaisen: Amazon.com: AUKEY Ground Loop Noise Isolator for Car Stereo Systems and Home Audio Systems, 3.5mm Audio Cable Included: Electronics? Voisiko tuo hävittää häiriöt? Kokeilemisen arvoinenhan tuo ainakin olisi kun ei ole oikein hinnalla ainakaan pilattu...
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2018
 26. E.T

  E.T

  Viestejä:
  1 884
  Rekisteröitynyt:
  27.02.2017
  Analogisignaalipuolella noilla voi aina olla vaikutusta signaalin laatuun, mutta voisihan sellaista kokeilla.
   
 27. Lare

  Lare Error 404 Tukijäsen

  Viestejä:
  984
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  Olinkin jo unohtanut, että omistan Logitech Z623 kaiuttimet. Pölyttyneet kaapissa monta vuotta ja äkkisen kokeilun perusteella bassoa ainakin riittää. Satelliittien äänenlaatu ei tosin vakuuttanut ja nyt tietokoneen kanssa olevat 200€ Presonuksen aktiivikaiuttimet kuulostavat huomattavasti miellyttävämmältä ja tasapainoisemmalta musiikin kohdalla.

  Saakohan noista mitenkään hyödynnettyä pelkkää subbaria? Harman Kardonin vahvistimesta löytyy kyllä subwoofer ulostulo. Speksien perusteella tosin Olavi Räsäsen lattiakajarit pääsevät vielä alemmaksi hertseissä kuin nuo logitechit, mutta naapuri on niin mulkku, ettei lisäjytke bileissä haittaisi. Tai sitten pistän rahoiksi, kun Torissakin vielä lähemmäs 100€ pyydetään noista :think:
   
  Viimeksi muokattu: 15.02.2019 klo 00:57
 28. Zerrod

  Zerrod

  Viestejä:
  832
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Onkos mitään sellasia pikkukajareita jotka eivät ny useampia satoja maksais mutta eivät nyt ihan paskoiltakaan kuullostaisi? Ei niistä ny paljoa höökää tarttis lähtä. Joskus kunhan omilleen päässy nii ei viittis näitä 70-lukulaisia mukaan ottaa kun aika kivasti vievät tilaa pöydältä.
   
 29. Tiihokatti

  Tiihokatti

  Viestejä:
  771
  Rekisteröitynyt:
  13.01.2017
  Edifier R1800T III, aktiivinen 2.0 -kaiutinjärjestelmä, musta - 119,90€
  Edifier *DEMO* R1280T Active Speaker 2.0 | Varastossa | Edullinen
  Edifier Luna HD, hinta 119€
  Mackie CR3, hinta 95€
  Mackie CR4, hinta 109€
  Creative Labs GigaWorks T40 Series II, hinta 89€
  Mitä nyt tarkoitetaankaan pikkukajareilla... 4" pönttö on omalla mittapuulla pikkukaiutin. Sitä alemmaksi menee niin alkaa useimmiten bassotoistossa olemaan pahasti puutetta.
   
 30. Leopardi

  Leopardi

  Viestejä:
  704
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  S350DB on ~220e ja pieksee kyllä Logitechit ja 500€ bosetkin.  Jos siis sitä bassoa haluat niin tuolla saa pöydälle kompaktisti 8" studiomonitoreita jäljittelevän äänen. Jos keveämpi meno riittää niin nuo T40 II vaikka kyllä passaa.
   
 31. jobbus

  jobbus

  Viestejä:
  252
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Pistin seuraavaa viestiä jo tonne hyvät tarjoukset ketjuun

  "
  Tosiaan kun tuo lähtis alta 60€ posteineen multitronicista siis Edifier M3250 2.1. Onko jollain kokemusta tv:n/tietokoneen kanssa käytöstä. Tällä hetkellä koneessa kiinni Creative Gigaworks T20 Series II joiden äänestä tykkään mutta bassot uupuvat.
  "

  Oisko mielipiteitä? Ei oikeen löydy arvosteluja/kokemuksia.

  M3250 2.1 Black
   
 32. hsalonen

  hsalonen

  Viestejä:
  6 453
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jos vain pöydälle (ja budjettiin) mahtuu, ostaisin isommat:
  Edifier R1600TIII Aktiva Högtalare 2-0 med fjärrkontroll

  Minulla on Edifierin Lunat pöydällä ja ne on huonommat kuin Dalin Zensorit, mutta ne mahtuu tähän pöydälle ja on kauniin valkoiset. On myös olleet niiden 15€ kaiuttimet Raspberry PI:ssä kiinni ja ne oli aika huonot. Eiköhän nuo ehdottamasi ole jossain siellä välissä.
   
 33. Dudem

  Dudem

  Viestejä:
  698
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Noita Tiihokatin ehdottamia GigaWorkseja voin ainakin omasta puolesta kehua, oli itsellä monta vuotta nuo käytössä päivittäin. Ja äänenlaatu mielestäni oikein hyvä, toki ei mitään erittäin alhaisia bassoja tuon kokoisista voi odottaa, mutta omassa musiikki/peli/Youtube käytössä en mitään pahaa noista voi sanoa. Automaattinen virrankatkaisu oli sellainen aika fifty-sixty oliko hyvä vai huono puoli.

  Yhä käyttäisin GigaWorkseja, mutta sainpa kaverilta erillisen vahvistimen, niin otin wanhat kunnon Tannoyn F1 Customit takaisin käyttöön.