• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Pariutumisen haasteet nykypäivänä ja sen vaikutukset

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 330
Tutkimusprofessorin pitäisi ehkä tarkistaa papereista että voiko jokin asia lisääntyä "aina" :hmm:
No, ainakin on kova luotto siihen että 100 vuoden päästä kaikki vaan runkkaa aamusta iltaan.
 
Liittynyt
08.04.2022
Viestejä
592
Kun mutuilu on niin kivaa..

Niin varmaan jotkut kokevat mahdolliset suhteet liian suurena riskinä. Suhde päätyy kuitenkin eroon. Kumppani löytää kuitenkin jotain itseä mielenkiintoisempaa tilalle.

Ja ylipäätään arvo- ajatus- ja poliittinen maailma on eri sukupuolilla niin erilainen. Ei oikein ole yhteisiä asioita monilla, eikä toisen jutut välttämättä kiinnosta, eikä luoteta toiseen että sekin pystyisi sitoutumaan vuosikymmeniksi yhteiseen tulevaisuuteen.

Itselle ylläoleva riittää yhdeksi selitykseksi, miksi ei pariutuminen ja lapset kiinnosta.
Tuntuu että ehkä näin yleisella tasolla on liian vähän paikkoja joissa miehet ja naiset voisivat jotenkin luontevasti kohdata ja tutustua. Tältä ainakin itsestä tuntuu. Joku tinder nyt on luontevasta kaukana ainakin itselle. Baarit ja yökerhot ehkä toimii niistä tykkääville.

Kyllähän naisia näkee tuolla erilaisissa tapahtumissa, liikkeissä, urheillessa jne. Monesti sitten kuitenkin kuulee, että naiset eivät ole etsimässä miehiä ja halua tulla häirityksi. Opiskelu- ja työpaikatkin on vähän niin ja näin. Moni ala on edelleen aika voimakkaasti sukupuolittunut, ja jonkun tapailu työpaikalta ei välttämättä ole muutenkaan kovin hyvä idea.

Helpommalla pääsee, kun keskittyy omaan elämäänsä ja omiin harrastuksiinsa.
 
Liittynyt
21.02.2019
Viestejä
2 054
Helpommalla pääsee, kun keskittyy omaan elämäänsä ja omiin harrastuksiinsa.
Joo, joskus siellä omassa elämässä tai harrastusten parissa saattaa kohdata tulevan kumppaninsa. Kai se pätee ihan yhtä lailla naisiinkin, että joskus nekin ovat ns. haku päällä, tai ainakin vastaanottavassa mielentilassa. Harva haluaa elää elämänsä yksin loppuun asti.
 
Liittynyt
05.08.2017
Viestejä
4 891
Jotkut taas ovat sitä mieltä, ettei tutkimuksilla ole mitään arvoa, ja omat mielipiteet ovat se ainoa oikea tieto.
Tähänhän varmasti auttaa kun tarjoaa omalle argumentille lähteen, joka on asiayhteydessä roskaa jo vuosiluvun takia, ja sitten alkaa huutaa lähdettä kun muut yrittävät keskustella. :smoke:
 
Liittynyt
25.11.2018
Viestejä
307
Itsetyydytys on helppo ja vaivaton tapa päästä samaan lopputulokseen, kuin yhdynnässä. Porno kun ei internetistä lopu ja uutta tulee aina.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
245 821
Viestejä
4 293 904
Jäsenet
71 725
Uusin jäsen
UraTukko

Hinta.fi

Ylös Bottom