Parhaat TV-sarjat (yleiskeskustelu, max. 10v. vanhat sarjat)

Liittynyt
18.07.2024
Viestejä
1
Pidetään tämä topic simppelinä. Mieti vartti, mikä suht tuore sarja jäi todella mieleen ja jaksoit hyvin seurata loppuun. Ihan turha googlailla, jos et muista sarjan nimeä, etkä oikein mitä siinä tapahtui - se oli sit p**ka sarja. Eli kerrot omin sanoin ulkomuistista, mitä muistat ja mikä oli sarjassa parasta. Ei mitään vanhoja sarjoja tähän topickiin - ne on jo prkl tiedossa. :)

Paras sarja on itsellä ns. liimattu paikoilleen Dark (Netflix).

Todella mielenkiintoinen teema. Perustuu siirtymiseen ajassa eteen päin tai taakse päin. Luolan kautta pystyit siirtymään eri ulottuvuuteen. Moni varmaan joskus miettiny, et voispa palata vaikka "80 luvulle ja vähän fixsata asiota - laittaa vaikka ns. lottokupongin vetämään. Jos liikaa fiksailet, saattaa asiat sit kyl kustakin nykyajassa/ tulevaisuudessa.

Severance (Appletv)

Ukko käy päivätöissa. Ainut vaan et kun vedät duuniin hisillä, et "muista" siiviiliasioista mitään ja toisin päin siiviilissä duuniasiat "unohtuu". Nykyisessä työssäni pyrin tähän just samaan vaihtelevalla menestyksellä. Erinomainen sarja.

Siilo (Appletv)

Elämää maanalaisessa siilossa - laaja ihmisyhdyskunta. Kaikki perustuu kusetukseen, että et voi nousta pinnalle. Pinnalla kuolet välittömästi. Pyörittävät näitä slaideja, et porukka pysyis lojaaleina.

From (esim. Netflix)

"Kupla" josta et pääse ulos. Puu kaatunu tielle., siitä sit vedät sivutielle ja hups oot nalkissa. Yhdyskunta jääny jumiin. Lisäksi hämärän laskeuduttua, soitellaas kelloa ja kaikki sisälle. Pahikset liikkuu vain öisin. Tähän miinus liian hitaasta tarinankerronnasta, mut muuten koukuttava teema. Nyt näköjään pääsivät majakan kautta hyppäämään ulos. :tup:

His Dark Materials (HBO)

Jos selviät ekoista jaksoista, helkutin hyvä sarja. Meinasin lopettaa sarjan alussa kesken, et hitto mitä kuraa - oo mitään järkee. Aivan upea kuvaus ja tekniikka. Hahmoista meikän suosikki alkoholisti panssarikarhu. Krapulassa vittumainen, mut selvin päin leppoisa ja suojeleva nalle. Samahan se on itelläkin. :tup: Jokaisella on "daimoni" eli ns kaveri. Jos kaveri kuolee, lähtee myös iteltäkin henki. Siistiä, daimoni vois vaikka tuoda sulle sohvalle cokiksen (oluen), oma palvelija. Kuulostaa näin kerrottuna ihan järjettömältä, mutta kannattaa kattoa, hehee.

Fallout (Amazon)

Ihan ok, maailmanlopun meininkiä. Todella hieno kuvaus, laadukas tuotanto. Tästä oma ketju lukekaa sieltä lisää jos kiinnostaa. Niukasti hyvä sarja.

White Lotus (MAX)

Jonkun muijan kanssa kannattaa kattoa. Itse ei oikein kannata lähtee kattomaan! Eka tuotantokausi oli erinomainen. Hotellisarja, lomalaiset tulee hotelliin lomailemaan. Kun oikein pinnistän, tais olla tuossa joku hauska kikkelivitsi ja sit hotellin johtaja on nisti ja homo. Kepeä koko perheen sarja.

Nyt selkeesti jo huomaa, et rupeaa muistikuvat hämärtymään!! Varmasti unohdin jonkun hyvän sarjan, mut topicin henkeen - jos et prkl muista mitään, niin ei se vissiin sit ollu niin hyvä sarja? Seuraava postaaja saa sit jatkaa... Ite päättäny sen et en enää kato sarjoja, vaan sen vuoksi että ne pitää kattoa. Ei oo aikaa ja jos on vähä aikaa niin katon vaan aidosti laadukasta ja itselle mielenkiintoista sarjaa.
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
247 277
Viestejä
4 312 126
Jäsenet
72 000
Uusin jäsen
Mahtijuusto

Hinta.fi

Ylös Bottom