- Liittynyt
- 19.10.2016
- Viestejä
- 2 611
Pizzassa vähemmän on enemmän. Hyvä pohja ja kastike, mozzarellaa. Jos on pakko olla jotain lihatuotetta, niin pepperoni tai parmankinkku. Rucola tai tuore tomaatti toimii. Neljän lihan pizzat ovat junttieinareille. Jauheliha on lapsille. Kebab-suikale kuuluu kebabiin, kinkkusuikale roskikseen.
Kyllähän kinkku toimii pizzassa, sääli että täällä kutsutaan pizzasuikaletta pizzerioissa kinkuksi. Ei tuollainen ~50% lihaa ja lihaan verrattavia aineita kyllä kinkkua ole.
Paras pizzatäyte on anjovis, ei kuulu vaan känkkylöiden valikoimiin juuri missään. Ja anjoviksella tarkoitan sardellia, en sillityyliin kilohailista tehtyä säilykettä.
Toki esim. Tampereella voi käydä Sitkossa syömässä Puttanescan;
Anjovis, Oliivi, Tuore Mozzarella, Chili, Valkosipuli
Propsit muuten Kotipizzalle, sieltä saa tällä hetkellä ainakin Majakan (Katkarapu, punasipuli, anjovis, kapris). Kapris dominoi tosin vähän liikaa makua, mutta kapriksen määrä voi toki olla tekiästäkin kiinni.