Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Njuda ja mascarponejuusto uudet suosikit. Valkosipuli-chili oliiviöljyä päälle.
Omatekoinen. Ooni koda 16:sta paistettuna.Onko omatekoinen pizza vai saako jossain noilla juustoilla?
Pepperoni, Mozzarella, Katkarapu, Suolakurkku
Kyllä tätä olen saanut useammasta pitseriasta. Ananas ja muut makeat eivät maistu pitsassa, joten tämä tuo hyvin raikkautta.Tätä en ole ennen kuulukkaan että kukaan pistäisi suolakurkkua pizzaan..
Ilmeisesti omatekoinen pizza?
Laitatko sen ennen paistoa vai jälkeen?
Itse ostan Tampereen kauppahallista tai Culinariasta. Kauppahallista saa makkarana ja culinariasta lasipurkissa. Makkarana parempi, mutta ero on minimaalinen.Mistä jengi hommaa ndujaa?
Paikallisesta Cittarista löytyy, ite laitoin niille palautetta että hommaavat hyllyyn. 17€/kg ja päälle puolentoista kilon mönttejä.Mistä jengi hommaa ndujaa?
Kyllähän jo kaupan pakastealtaiden juustopizzatkin ovat valmispizzojen parhaimmistoa.Jos on laadukas italialainen pizzeria niin kannattaa rohkeasti ottaa ihan erilaisia juustopizzoja. Neljän eri juuston pizzat on yleensä sellaisia, että ei petä kovintakaan pizzafanaatikkoa, jos juustoista tykkää ja on laadukkaita täyteaineita.
Oulussa oon vain syöny majoneesipitsoja lähi-idänheppujen paikoissa. Siellä se on vain "majoneesi" tai "talonmajoneesi" ja joka paikassa se on vähän erilaista. Aina erittäin hyvän makuinen ja pelastaa huononkin pitsan, lähempänä Bearnaise-kastiketta kuin hampurilaismajoneeseja. Kaksi kertaa 15v sisään silti tullut käsittämätön virhe, kerran majoneesina oli salaattikastiketta ja toisella kerralla hampurilaismajoneesia.Jos on laadukas italialainen pizzeria niin kannattaa rohkeasti ottaa ihan erilaisia juustopizzoja. Neljän eri juuston pizzat on yleensä sellaisia, että ei petä kovintakaan pizzafanaatikkoa, jos juustoista tykkää ja on laadukkaita täyteaineita.
Mites muuten majoneesi pizza fanit? Onko jotain tiettyä majoneesia suositella pizzaan?
Vaasassa Dallas-pizzassa on yhtenä talon erikoisuutena Doctor Sweden -niminen lätty, jossa on kebabia, aurinkokuivattua tomaattia ja bearnaise-kastiketta. Kastike toimii yllättävän hyvin pizzan päällä. En ehkä kokonaista pizzaa ottaisi noilla täytteillä, mutta buffetista tulee aina otettua pari palaa jos vain on tarjolla.Oulussa oon vain syöny majoneesipitsoja lähi-idänheppujen paikoissa. Siellä se on vain "majoneesi" tai "talonmajoneesi" ja joka paikassa se on vähän erilaista. Aina erittäin hyvän makuinen ja pelastaa huononkin pitsan, lähempänä Bearnaise-kastiketta kuin hampurilaismajoneeseja.
Kyllähän jo kaupan pakastealtaiden juustopizzatkin ovat valmispizzojen parhaimmistoa.
Rustica Cheese deluxe on aika passeli omaan makuun. Toki välillä tulee lisättyä aurajuustoa vielä viidenneksi juustoksi.Onko antaa jotain esimerkkejä että minkä firman tuotteita ja minkä nimisiä niin tulee joskus testattua.
Rustica Cheese deluxe on aika passeli omaan makuun. Toki välillä tulee lisättyä aurajuustoa vielä viidenneksi juustoksi.
Oulusta. La Festa, Da Mario, Ninwe ja Da Max on suosikit. Huonoja saa etelä-pohjanmaalta (Uusikaupunki, Rauma, jne.). Kovin mauttomia ja rasvaisia, juustonkin vielä heittävät täytteiden päälle eikä makua löydy millään. Viime kesänä kun kävin sielläpäin ja sain taas "lähi-idän" pitseriasta mauttoman pitsan, niin kävin ihan Googlemapsista lukemassa arvosteluita. Siellä joku oli valitellut samaa ja ravintoloitsija puolustautui, että "suomessa ei tykätä mausteisesta ruuasta".Onko kellään kebab pizzojen ystävällä suositella, että mistä Sinun mielestä saa parhaat kebab pizzat Suomessa?
Majoneesi, kebab, poro ja paprika. Aivan täydellinen. Poron tilalle käy myös hyvin esimerkiksi aurajuusto.
Jokusta eri kastiketta on tullut testattua ja omaan makuun weberin BBQ on ollut paras. Olen aina silloin tällöin katsellut, että mistä tuota löytyisi, mutta aika huono on ollut saatavuus. Jos tykkää näistä, niin ehkä kokeilemisen arvoinen soosi, jos vain löytyy jostain.Nykyään parhaita pizzoja kana+BBQ-kastike yhdisteet. Lisätäytteinä menee melkein mikä tahansa kunhan kaksi ensimmäistä täyttyy.
Jos on samaa mieltä olevia (BBQ-kastikkeista tykkääviä) lukijoita niin mistä saa parhaat BBQ-kastikkeet lukijat?
Olen tykännyt tästä Saarioisten soosista kana-BBQ-pizzassa. Kaiken lisäksi saa monesta paikasta ja on halpaakin.Nykyään parhaita pizzoja kana+BBQ-kastike yhdisteet. Lisätäytteinä menee melkein mikä tahansa kunhan kaksi ensimmäistä täyttyy.
Jos on samaa mieltä olevia (BBQ-kastikkeista tykkääviä) lukijoita niin mistä saa parhaat BBQ-kastikkeet lukijat?
Oma suosikkini on Denniksen Corleone:
Jaloviina-tabascoa, salamia, pekonia, paistettua sipulia, persiljaa, mustapippuria
Aika sama. Less is more pätee myös hampurilaisiin, pihvi, ehkä juustokin, maustekurkku ja mahdollisesti tomaatti ja/tai salaatti riittää.Pizzatäytteiden kanssa suosin nykyään less is more -periaatetta. Kolme täytettä on ihan max, ja yksikin riittää, jos tuote on muuten kunnossa. Margheritaan asti en ole minimalisoinut, mutta peperoni on kaikessa yksinkertaisuudessaan toimiva napoli-tyylisessä pizzassa.
Oulusta. La Festa, Da Mario, Ninwe ja Da Max on suosikit. Huonoja saa etelä-pohjanmaalta (Uusikaupunki, Rauma, jne.). Kovin mauttomia ja rasvaisia, juustonkin vielä heittävät täytteiden päälle eikä makua löydy millään. Viime kesänä kun kävin sielläpäin ja sain taas "lähi-idän" pitseriasta mauttoman pitsan, niin kävin ihan Googlemapsista lukemassa arvosteluita. Siellä joku oli valitellut samaa ja ravintoloitsija puolustautui, että "suomessa ei tykätä mausteisesta ruuasta".
Totta. Hyvistä raaka-aineista kasattu quattro on jäätävän hyvä pizza. Mutta jossain vitosen pizzeriassa se on yksi viimeisiä, mitä harkitsen ja varsinkin silloin, kun täytteitä on enemmän kuin neljä. Niitäkin on meinaan osunut silmään. Ei vain taivu niihin kinkkusuikaleisiin, eikä purkkiherkkusienetkään hirveästi houkuttele. Tosin noi jälkimmäiset on sentään yleensä syötäviä.Toki yli 3 täytteen pizzoista klassisia on quattro formaggi ja quattro stagioni. Valitettavan harvoin näitäkään saa Suomessa (tai ehkä ylipäätään missään) asiallisilla täytteillä edes ihan semi-asiallisista pizzerioista.