Parhaat nuudelit

Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
513
Itse tykkäsin ennen pirkan Tom Yam nuudeleista, nyt niitä ei enää ole, paitsi Tom Yam katkarapu muodossa. Ehdottakaa saman makuisia tai muuten hyviä nuudeleita. Mamat testattu, eikä ollut mieleen.
 
Yeo's on kai paras, joskus vuosia sitten noita tuli syötyä paljonkin... Nykyään ei enää jostain syystä pikanuudelit oikein maistu.
 
Opiskeluaikoina nuudelit olivat niin olennainen osa ruokavaliota, etten niitä enää oikein kykene syömään.
 
Valintani on ehdottomasti MAMA Shrimp Creamy Tom Yum Flavour -nuudelit. Toimii sellaisenaan tai vaikka wokissa.

2012_11_17_rrv_001.jpg
 
Samaa sontaa eri kuorissa. Kandeis kysyä Viheraholta miten niistä saisi maukkaan lounaan.
 
Korealaiset nuudelit on yleensä hyviä. Shin Ramyunia taitaa löytyä ihan perus marketeistakin.
 
Maman kuppinuudelit on muuten hyviä hätäruokia kaappiin. Maksaa jotai euron ja löytyy melkee joka
 
Onko jotain mamasin kaltaisia nuudeleita bulkkina myynnissä kohtuulliseen kilohintaan? Tekisi sitten itse kylkeen jonkun maustesekoituksen. On jonkin verran tyyristä kamaa kuitenkin noi 50g yksittäispakkaukset.
 
https://www.k-ruokakauppa.fi/Image/products/5997523312176.jpg

Välipala-nuudeleista nämä Nissin Soba Cup Chilit on hyviä, kevyesti chilisen teriyakin makuinen. Vesi muutamaksi minuutiksi purkkiin, kaadetaan pois reikäkannen läpi ja lopuksi maustetahna sekaan niin makua on reilusti enemmän kuin perus maustejauheet keitinliemeen -versioissa. Sarjassa on muitakin makuja.
 
Mama Pork Flavour on toiseksi paras nuudeli. Paras on/oli Vitasia purkkinuudeli, jota myytiin Lidlissä joskus 5 vuotta sitten. Ottivat sitten pois myynnistä eikä niitä ole sen jälkeen näkynyt.

@Pertti Kosunen muutaman tuollaisen Nissinin kupin olen ostanut. Maustetahnan annostelu on aika tarkkaa, joko ei maistu millekään tai sitten menee niin väkeväksi ettei pysty syömään. Soopakupille annan arvosanan 2,5/5.
 
Mama pork. Murskaan nuudelit pussissa ollessa käsin pieniksi. Sitten kaadan ne kippoon, mausteet perään ja kiehuvaa vettä päälle ja heti syömään. Varmaan ihan väärä tapa syödä nuudeleita, mutta haters gonna hate.
 
Omasta mielestä Yum Yum Beef oli parasta kun teki heti parista paketista kerralla. Se liemiaine tuli semmosena ruskeana töhnänä ja siinä oli mukavasti chiliä. Jostain hyvin varustelluista pikkumarketeista tulee niitä kahmittua koriin kun en ole muualla nähnyt.
 
Itse valmistan vastaavalla tavalla kuin Nomber ja jos nuudeleiden mukana tullut maustetahna tai vastaava on tönkköä pussissa niin hyvä kikka on kuuman vesihanan alla kuumenta litkuksi ja ei takertele muoviin.
 
Myllyn Paras Spagetti.

Vaan voihan sitä tulimaalaisista tai mannerkiinalaisista vehnänaruista maksaa moninkertaisen hinnan. Ostaahan toiset 'halpaa' tonnikalaakin.
 
Myllyn Paras Spagetti.

Vaan voihan sitä tulimaalaisista tai mannerkiinalaisista vehnänaruista maksaa moninkertaisen hinnan. Ostaahan toiset 'halpaa' tonnikalaakin.

Itsekin olen ihmetellyt nuudeleiden tarkoitusta. Nehän ovat käytännössä sama asia kuin spagetti. Samasta raaka-aineesta valmistettua samannäköistä & -makuista nauhaa. Joten miksi syödä nuudeleita kun voi yhtä hyvin syödä spagettia. Vissiin joku erikoisuudentavoittelu tässäkin taustalla.
 
Niin voihan se natriumglutamaatin itsekin lisätä. Monissa ruuissa on parasta se maustepussi. Josta tuli mieleen että tulipa ostettua nuudeleit ja taidan pistellä mikrottumaan. Maustettu pikaspagetti.
 
Parraita saa asian marketeista. Tuoreita Udoneita. En noista Mama Yumyum yms. kuivanuudeleista oikein välitä, vaikka kyllä nekin joskus on maistunut.
 
Opiskeluaikoina nuudelit olivat niin olennainen osa ruokavaliota, etten niitä enää oikein kykene syömään.
Vähän näin se oli itselläkin, moneen vuoteen en syönyt nuudeleita kuin ehkä kerran kolmeen kuukauteen, mutta nykyään on taas alkanut maistua. Vieläkään en usein syö koska rahaa on ravinteikkaampaankin ruokaan, mutta onhan tuo nuudelitonnikala aika hyvää pappilan hätävaraa. Säilyy melkein ikuisesti, on nopeaa tehdä, ja vielä maukastakin jos vaan ostaa kunnon tonnikalaa ja kunnon nuudelia.

Kysymys: rikkooko muut muuten nuudelit ennen keittämistä? Luulin olevani ainoa joka tekee näin, mutta kuuklasin huvikseen asian niin en näköjään olekaan ainoa. Yleensä rikon, mutta nyt testasin keittää sellaisenaan, ja aika sotkuisaa hommaahan se on. Tökkäät haarukan kattilaan ja vedät niin lähtee sellainen 0.5 metriä pitkä naru kerralla mukaan :D
 
Kysymys: rikkooko muut muuten nuudelit ennen keittämistä? Luulin olevani ainoa joka tekee näin, mutta kuuklasin huvikseen asian niin en näköjään olekaan ainoa. Yleensä rikon, mutta nyt testasin keittää sellaisenaan, ja aika sotkuisaa hommaahan se on. Tökkäät haarukan kattilaan ja vedät niin lähtee sellainen 0.5 metriä pitkä naru kerralla mukaan :D
Jos noista pikanuudeleista puhutaan niin murskaan ne siinä pussissaan, pistän kippoon ja mausteet päälle ja kaadan kiehuvan veden päälle ja heti syömään.

Turha alkaa mitään kehittelemään kun vaan vedenkeittimestä vedet päälle ja murskattuna helppo syödä lusikalla.
 
Tulee kanssa murskattua nuudelit pussissa, tuo on vaan niin paljon siistimpää syödä pieninä pätkinä.
Töissä kun tehnyt noin niin huomannut että tapa siirtynyt eteenpäinkin :)
 
Luulin, että tuollainen käytäntö olisi jäänyt sinne luolamiesajoille minne se kuuluukin.

Parhaat pikanuudelit jota tästä maasta saa on Nongshimin Shin Ramyun.

90074-nong-shim-shin-ramen-xl.jpg
 
Kaikki tuliset sivuutan, koska ovat järjestään typerän tulisia makuun suhteutettuna. Mieluummin otan täysin ei-tulisen ja laitan itse tabascoa jos haluan.

Nuo katkaravun makuset maistuu useimmin enimmäkseen limeltä. Eli ovat maustettua katkaravulle sopivaksi, ei niinkään katkarapuaromilla.

Itse pidän Mama-nuudeleista koska niiden itse nuudelit on maukkaita ilman sitä maustepussia.
 

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjuista
261 762
Viestejä
4 546 194
Jäsenet
74 843
Uusin jäsen
Demonvr4

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom