Paras huonoin peli, jonka tiedät

Liittynyt
26.08.2021
Viestejä
50
Mikähän se on?

Sniper Ghost Warrior 3

Tämä peli on paska. Jos arvostelisin numeroin, niin:

Grafiikka 3-4/10
Tarina 0/10
Liikkuvuus tms. liian vaikea arvioida
Uusintakierros 0/10
Badass kerroin 0/10
Toimivuus (PS4) Vaikea sanoa, en odottanut mitään ja bugit olivat, no, semmosia tyhmiä bugeja. Semmosia, etten koskaan jääny kiinni mihinkään, mut en saanu ammuttua kaveria, joka oli tähtäimessä, koska öö miks?

Siltikin tää peli sai mut otteeseensa. Miksi? Sitä mietin yhä. Soundtrack erittäin hyvä, mut ilman tätä peliä! Pelissä itsessään ei siis soi musiikki muuten kuin radioissa ja autossa, jota ajat. Vtn tunnelmallista, mut arvostele sitä sitten kokonaisuutena.

Sori, mieli jäi tonne musiikkiin sitä kuunnellessani tällä hetkellä.

Mutta, tää peli kaikkine paskoine puolineensakin on parhaimmillaan MGS V:sta. Nautin suuresti siitä, että piti oikeasti olla sniper. Jos yritti muuta, ni aika nopeasti kuolo korjasi. Aivan hiton nautinnollista paukauttaa "sadan" kilometrin päästä se vika ukkeli tehtävässä, jota et koskaan huomannut dronellasi.

E: Pitkä pätkä jäi nyt pois tästä, syystä tai toisesta, mut kertokaa perustellusti tänne miks joku paska peli on oikeesti hyvä!
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.01.2023
Viestejä
549
Muistan joskus pelanneeni sitä ensimmäistä osaa ja se oli ihan viihdyttävä. Taisi sekin olla siinä floppauksen rajoilla. Kummasti ne vaan tekee aina uutta. Ei noita tarkka-ampuja simulaattoreita olekkaan juuri ollenkaan. Bullet timestä aina plussaa. Noissakin ilmeisesti hieman laatu laskenut ajan saatossa...
Jonnet ei muista mutta Project I.G.I. oli saman tyylinen, valitsit aseet ja menit tehtävään. Sniputus ei tosin ollut pääpointti kyseisessä pelissä vaikka toki mahdollista. Tuokaan ei mikään huippusuosittu ikinä ollut mutta itse pidin. Hienoa että näitä tämän tyylisiä pelejä vielä on mutta toisaalta harmi jos tuotantoarvot ei oikein ole kohdillaan.
Sori jos ei ollut täysin ketjun aiheeseen liittyvää kommenttia. Hyvä idea ketjulle muuten. Paskoja pelejä joita kaikki haukkuu mutta itse pidän on varmasti monta, ei tosin just nyt tule mieleen.
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
5 700

Käviskö tämä topicista.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
253 016
Viestejä
4 410 110
Jäsenet
73 083
Uusin jäsen
Suhari85

Hinta.fi

Ylös Bottom