- Liittynyt
- 13.01.2017
- Viestejä
- 1 003
Espanjassa paellaa on maisteltu ja ensimmäisen kerran kotona tehdessä tein sitä rakkaassa hiiliteräs paistinpannussani josta pinta tottakai hävisi tomaatin ja sitruunan käytön takia, säilytin jopa yön yli jämiä pannulla jääkaapissa. Vahingosta viisastuneena hankin sopivankokoisen paellapannun ja totesin että kaasulla toimiva rengaspolttimeni on liian pieni. No nyt postissa saapunut sopivankokoinen poltin on hieman liian suuri mutta tällä ajattelin kokeilla... Sopivan kokoisella pannulla saisikin jo 25 hengen aterioita...
Eka kokeilu oli broiler-chorizo paella ja sillä jatketaan. Paella (superherkullinen) taisi olla ohjeena ekaan kokeiluun.
Paella-maustetta ei kaupasta löydy niin millaisilla sekoituksilla olette tehneet? Ohjeen 1/4 cayenea oli liian tiukka, aineet oikeat? seos väärä?
Valkoviinin korvasin viimeksi omppumehulla koska perheen teinit eivät usko että prosentit haihtuvat kokatessa, vaihtoehtoja?
Eka kokeilu oli broiler-chorizo paella ja sillä jatketaan. Paella (superherkullinen) taisi olla ohjeena ekaan kokeiluun.
Paella-maustetta ei kaupasta löydy niin millaisilla sekoituksilla olette tehneet? Ohjeen 1/4 cayenea oli liian tiukka, aineet oikeat? seos väärä?
Valkoviinin korvasin viimeksi omppumehulla koska perheen teinit eivät usko että prosentit haihtuvat kokatessa, vaihtoehtoja?