OnLeaks julkaisi renderöinnit seuraavan sukupolven 6,1- ja 6,5-tuumaisista iPhoneista

Viestiketju alueella 'io-tech.fi uutiset' , aloittaja Juha Kokkonen, 04.06.2018.

 1. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 874
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  [​IMG]


  OnLeaks-tiliä Twitterissä ylläpitävä Steve Hemmerstoffer on julkaissut yhteistyössä MySmartPrice-sivuston kanssa renderöityjä kuvia ja videot tulevista 6,1 ja 6,5 tuuman iPhone-malleista. Hemmerstoffer on tullut tunnetuksi luotettavista vuodoistaan ja hän julkaisi esimerkiksi iPhone X:stä vastaavat oikeiksi osoittautuneet renderöinnit vuosi sitten. Renderöinneissä komeilevien laitteiden muotoilu on hyvin lähellä nykyistä iPhone X -mallia. Eroja on lähinnä koossa, yksityiskohdissa ja materiaaleissa.  Huhujen mukaan kokovaihtoehdoista keskimmäinen 6,1-tuumainen on malliston edullisin vaihtoehto ja samalla ainoa, joka käyttää LG:n tai JDI:n valmistamaa IPS LCD -näyttöpaneelia. Laitteen runkorakenne on alumiinia, näyttö on iPhone X:n tapaan lähes reunaton ja näytön yläreunassa on X-mallista tuttu suurehko lovi. Laitteen ulkomitoiksi kerrotaan 150,9 x 76,5 x 8,3 mm, eli se on 7,3 mm pidempi, 5,6 mm leveämpi ja 0,6 mm paksumpi kuin iPhone X. Takapuolelta laitteen erottaa iPhone X:stä kameran osalta, sillä kahden sijaan takakuoren ylänurkassa on vain yksi kamera.  6,5-tuumainen malli on puolestaan malliston huippumalli, eli ikään kuin "iPhone X Plus". Suuremmasta näytöstä johtuen näyttölovi on kooltaan suhteessa hieman pienempi kuin iPhone X:ssä. Näyttö on edelleen OLED-pohjainen, runko tiettävästi terästä ja kaksoistakakameran sijainti identtinen iPhone X:n kanssa. Ulkomitoiksi kerrotaan 157,5×77,4×7,7 mm, eli laite on noin 14 mm pidempi, 6,5 mm leveämpi ja yhtä paksu kuin iPhone X.

  Kaikkien kolmen uuden iPhone-mallin julkaisun odotetaan tapahtuvan tuttuun tapaan ensi syyskuussa. Renderöinneissä esiintyvien mallien lisäksi luvassa on vielä 5,8-tuumainen seuraaja nykyiselle iPhone X:lle.

  Lähde: MySmartPrice (1)(2)

  Huom! Foorumiviestistä saattaa puuttua kuvagalleria tai upotettu video.

  Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)

  Palautelomake: Raportoi kirjoitusvirheestä
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2018
 2. minnis

  minnis

  Viestejä:
  88
  Rekisteröitynyt:
  11.04.2018
  Itse iPhone X käyttäjänä täytyy sanoa, että tämä puhelin on kyllä juuri täydellisen kokoinen omaan käteen. Harmi että lippulaivamallin kokoa kasvatetaan, mitään IPS näyttöistä en halua ostaa. Toki tällä iPhone X tulen menemään vielä muutaman vuoden, olisi vain kiva että silloin parinvuoden päästä olisi jotain samankokoista tarjolla uudella raudalla.
   
 3. FlyingAntero

  FlyingAntero ɑ n d r o i d Tukijäsen Team Android

  Viestejä:
  4 794
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Viime viikolla huhuttiin, että Apple siirtyisi käyttämään kokonaan OLED-näyttöjä vuodesta 2019 lähtien. OLED-näyttöjen saatavuus taitaa toistaiseksi olla sen verran heikkoa, että Applen kokoisen firman on pakko käyttää LCD-näyttöjä joissain malleissa. Se on kuitenkin sääli, että malliston pienimmän luurin mitat näyttävät kasvavan edelleen. Olettaen siis, että 6,1":n malli (150,9 x 76,5 x 8,3 mm)
  korvaisi aiemman 4,7":n mallin (138.4 x 67.3 x 7.3 mm) ja iPhone X:n seuraajasta tulisi sitten se pienin malli (5,8").
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2018
 4. minnis

  minnis

  Viestejä:
  88
  Rekisteröitynyt:
  11.04.2018
  Joo, valitettavasti valmistajilla on tällähetkellä tapana että se kaikista isoin malli on hienoin ja siihen lyödään parhaat ominaisuudet. Jos vertaa vaikka Samsung galaxy s9 ja s9+. Minulla oli tuo S9+ käytössä jonkunaikaa, onhan se näyttö videoiden katselussa kiva, mutta muussa kyllä ei.