Onkyo TX-SR578 ongelma

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja kodinkoneet' , aloittaja iltanen, 08.08.2018.

 1. iltanen

  iltanen

  Viestejä:
  426
  Rekisteröitynyt:
  14.08.2017
 2. Mjortten

  Mjortten

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  10.04.2017
  No ei saada.

  Olisit voinut kertoa jonkin verran enemmän. Kuten esimerkiksi: Mikä on setuppi? Viestistä on ehkä pääteltävissä, että kuvalähteenä on Chromecast, jonka kuvan haluat kierrättää Onkyo-viritinvahvistimen kautta telkkarille. Mutta siitä ei voi olla täysin varma. Onko toiminut aikaisemmin, vai onko kyseessä täysin uusi kytkentä? Oletko kokeillut kuvalähdettä Onkyon eri HDMI-inputeissa? Oletko kokeillut Onkyota töllön eri HDMI-inputeissa? Oletko katsonut, millaisia säätöjä kuvalähteessä, Onkyossa ja telkkarissa on kuvalle? Kuten esimerkiksi rgb vs yuv, rgb full vs rgb limited, pc vs video? Jos olet käynyt kuvansäätövalikoissa, oletko kokeillut eri vaihtoehtoja? Toimiiko Onkyo oikein jollain toisella kuvalähteellä?

  Xbox-kokeilukaan ei tässä oikein auta, koska et kerro mitä kokeilit ja mikä oli lopputulos.
   
  iltanen tykkää tästä.
 3. iltanen

  iltanen

  Viestejä:
  426
  Rekisteröitynyt:
  14.08.2017
  Tv Panasonic TH-46PZ8E
  Amp Onkyo TX-SR578

  Settiä on nykyisessä paikassa käytetty kaksi vuotta ja toiminut aivan ok. Nyt viikko sitten alkoi tuollainen. Luulin aluksi vian olevan XbOnessa, mutta paikallistin sen nyt seuraavaan laitteeseen.

  Vahvarissa kokeiltu siis kolmea eri kaapelia ja kokeiltu kumpaankin tv:n porttiin. Testattu on myös Xbox Onella, Chromecast gen2:lla ja Wbox HD2s:llä.
  Lopputulos näissä se, että vahvarin kautta ei saada kunnollista kuvaa, mutta suoraan tv kytkettynä nämä kolme laitetta toimivat virheettömästi. Vahvariin kytkettynä jokaisessa neljässä portissa tulee tuollainen kuva.

  Kuva-asetuksia ei paljon pääse kummassakaan säätämään, joten niistä en oikein osaa sanoa.

  Ps. Lähinnä siis tarkoitin tuolla tietojen riittävyydellä, että saataisiin oireelle nimi. Ei oikein osannut syöttää Googleen oikeaa termiä.
   
 4. Mjortten

  Mjortten

  Viestejä:
  20
  Rekisteröitynyt:
  10.04.2017
  Pahaa pelkään, että Onkyo on SER-kamaa, ellei sitten huolto osaa yllättää positiivisesti. En pidättelisi hengitystä sitä odotellessa, laite on kuitenkin aika vanha. Muutamalla satasella saat äänenlaadultaan vastaavan uuden viritinvahvistimen, missä on 4k, chromecast, wifi, musastriimaukset ja whatnot.
   
  iltanen tykkää tästä.
 5. iltanen

  iltanen

  Viestejä:
  426
  Rekisteröitynyt:
  14.08.2017
  Joo, eipä tuosta taida olla enää muuksi kuin audiovahvistimeksi. Tekee tuota nyt valikoissakin ja toisella tv:llä sama homma.

  Tuli hommattua pientä korvausta vastaan Sonyn STR-DH550 ja kyllä on sitten simppelit valikot

  Kiitos vastauksista!